arıyorum ama hangi işi yaparsam o işin üstesinden gelirim diyorum öyle çok yeteneği olna bir insan değilim.lise mezunuyum
arıyorum ama hangi işi yaparsam o işin üstesinden gelirim diyorum öyle çok yeteneği olna bir insan değilim.lise mezunuyum
Gülsüm e katılıyorum, küçük yaşlardan beri hep çalışmak istedim, memur olana kadarda hep çalıştım,tezgahtarlık yaptım, en son bi muhasebecinin önünden geçerken içeri daldım ve iş istedim gerekirse mesleği öğrenmek için bedava çalışabileceğimi söyledim,aldı beni işe uzun bi süre eşimin tayini çıkana kadar çalıştım orda az bi paraya,ama evde oturmuyordum hiç değilse umudum vardı,ufkum açıldı gerçektende,pes etmedim,eşimin tayini İstanbuldayken bi bankanın önünden geçerken bu seferde okulumuda bitirmenin verdiği cesaretle banka müdürüyle konuşmaya gittim,adama internetten olmadığın bana yardım etmesini rica ettiğimi söyledim, kader işte adam memleketlim çıktı,bankaya 2 yada 3 kere görüşmeye gittim haber bekliyordum ki, memurluk sınavını kazandım,ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA ,işte benim iş hayatı hikayem,ama tüm ailem,arkadaşlarım azmime hayrandır,çünkü hiç pes etmedim,10 sene doğru düzgün işim olmadı,ama bir yerlerden başlamasını bilmiştim, sende başla bir yerlerden,böyle yılgın olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?