Oyle yapmayi dusunuyorum bende.biktim cabalamaktan.sarilmalarimjn bile degeri yok sanki artik off sicak diyebliyor ben bu kadar sevgiye muhtacken ondaki lukse bak.ya iste surekli arada sogukluk olmasin aman ilgisiz olmayalim birbirmize diye diye hep ben verdim.cok aman aman bir cinsel hayatimiz yok ama dusunuyorumda tek yakinlasmasi nerdeyse sonu cinsellikle bitecekse olan yakinlasmalar.bunlardan sikayet etmekten bende cok uzuluyorum artik kendi icinden gelerek yapsin istiyorum bin kez soyledim de ne oldu sankiKaçan kovalanır misali, ilgilenme önemseme bak nasıl koşar peşinden. Koşmazsa da istediği oymuş dersin, öyle ağlamakla halledilebilecek bir konu değil bu ne yazık ki.
Bana vicdan azabi cektiren herhangi birsey yok ki neden boyle dusundunuz?cok onemli konular oldugundan degil belki ikimizde yuksek tondan konusuyoruz sinirlenince bu sebeple tartismalar uzadi uzadikca buyudu..su anda herhangi bir olay yok genel durumdan bahsettim ama ben sizlere bu durumun duzelmesini istiyorum.onun bana yaklasmasini istedikce hatta acikca dile getirdikce o uzaklasiyor sanki.ne yapim bende mi onun gibi soguk durayim benimde degerli olmam icin bilmiyorum yaYetersiz anlatmışsınız. Bu anlattiklarinizin gerisinde size vicdan azabı çektiren pişmanlık çektiren, eşinizi de soğutan olaylar olmuş. Böyle olayları atlatmak zaman ister hiçbirşey olmamış gibi cicim ayına dönülmez
Guzel giyindgim zaman tek bir kelime soylememesi beni cok uzuyor surekli soruyorum canim nasil olmusum guzel mi begendin mi diye.yoruldum artik ya.sormakta istemiyorum ama dayanamiyorum.su anda konusmuyoruz zaten dun oturma odasinda uyumus.nasil davranmaliyim sende konusmamali miyim o konusana kadar ya da gerekmedikce mi konusmayim kus gibi mi olmaliyim yok kus degilde onemsemiyor gibi mi olmaliyimSürekli bir beklenti içinde olduğunuzu hissettirmeyin. Onsuz da mutlu olabildiginizi görsün. Bebeğinizi alın, çıkın, dolasin. Ona bağımlı hale getirmeyin kendinizi. Güzel giyindiginizde kendiniz için yapın bunu. Bu hem size daha iyi gelecek hem de eşiniz içinde unutamadığı ne varsa unutmak için zaman kazanacak. Öyle çok büyük kalp kırıkları varsa zaman alması normal.
Herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır...ailesinden temas görmeden büyümüş insanlar genelde öyle olur...örneğin benim kayınvalidemin 4 çocuğu var evli, ayrıca küçük torunları var, daha onlara sımsıkı sarıldığını görmedim...sadece bayramlarda el öpünce öper o kadar...o mesela sevgisini yemek hazırlayıp, davet ederek gösterir . mesela çocuklarını hiç dövmeden büyütmüştür..örneğin bazı erkekler vardır, kadın ruhundan iyi anlar, süprizler, sarılmalar vs....ama yeri gelir eşini aşağılar, döver...genel olarak eşiniz sizi üzmüyorsa, evini ihmal etmiyorsa seviyor demektir. eşinizin olumlu özelliklerine odaklanın...çevredeki çoğu göstermelik ilişkileri değil...örneğin o facade gördükleriniz çoğu sahte...hatta çoğu mutsuz kişilerHerkese merhaba,
Kendimi cok mutsuz hissediyorum.evliyim 6 aylim bir bebegim var.esimle ailelerden birilerinin araci olmasiyla tanistik birbirmizi begendik sevdik evlendik.ozellikle esim bana karsi cok heyecan dolu cok istekliydi.2.5 yillik evliyiz.asamadigimiz sorunlar var.
Ben surekli temas halinde olmayi seven biriyim.yani esimden beni opmesi istiyirum sarilmasini istiyorum durduk yere mesela bunlar olmayinca mutsuz oluyorum.2.5 senelik evliligimizde bircok tartismamiz oldu zaman zaman saygi sinirlarini astik. Belki bu sebeple toparlanmiyor bilmiyorum.esimin beni sevdgini cogu zaman dusunuyorum genel olarak sessiz duygularini icinde yasayan biridir evine baglidir.ama ben ilgisizlikten cok yiprandim artik.guzel giyindigim zaman bir tatli soz soylememesinden surekli beklentilerimin bosa cikmasindan cok uzuluyorum.bu surecte zaman zaman ona olan sevgimi dile getiriyorum ben sariliyorum opuyoru vs.ama karsiligi yok denecek kadar az.bgnvisey dikkatimi cekti bana cok cabuk sinirleniyor en ufak birseyde.en sonunda isyan ettim ofkeni ne kadar kolay yansitiyorsunda sevgin nerde dedim aglamaya basladim.hic onemsemedi aglamami ve bu duruma sen getirdin dedi.ben daha fazla konusmaya aglamaya basladim soylendimce soylendim o susarmisn tv izlemek istiyorum dedi.odama geldim.bana bir akil verin ne olur tekrar onun ilgisini sevgisini kazanmak istiyorum boyle aglamak uzulmek beklenti halinde olmak beklenti halinde oldgunu dile getirmek hicbir ise yaramiyor.eskisi gibi mutlu olmak istiyorum.bir kere yiprattik bir daha mutlu olamaz miyiz yoksa
O kadar mi vahim duruyor durumumuzBir terapiste gitseniz...
Cvbin icin tesekkur ederim cogu yerde katiliyorum sana.temas etmeden sevilmek cok kotu bisey ama...ben kendimi kotu hissediyorum en azindan cunku temas ettgi zaman sadece cinsellige dogru kayiyor genelde boyle de buda cok canmi sıkıyor...ben ilgimi gosteriyorum ama bir degeri yok sanirim artik.ben soylendigim zaman sen cok mu ilgileniyorsunki diyor ama sarilmalarim bile of pufla cok sicakla karsilik buluyor malesef...Herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır...ailesinden temas görmeden büyümüş insanlar genelde öyle olur...örneğin benim kayınvalidemin 4 çocuğu var evli, ayrıca küçük torunları var, daha onlara sımsıkı sarıldığını görmedim...sadece bayramlarda el öpünce öper o kadar...o mesela sevgisini yemek hazırlayıp, davet ederek gösterir . mesela çocuklarını hiç dövmeden büyütmüştür..örneğin bazı erkekler vardır, kadın ruhundan iyi anlar, süprizler, sarılmalar vs....ama yeri gelir eşini aşağılar, döver...genel olarak eşiniz sizi üzmüyorsa, evini ihmal etmiyorsa seviyor demektir. eşinizin olumlu özelliklerine odaklanın...çevredeki çoğu göstermelik ilişkileri değil...örneğin o facade gördükleriniz çoğu sahte...hatta çoğu mutsuz kişiler
sosyal medyada çok mutluyuz imajı vermeye çalışırlar...erkekler kadın dırdırından nefret eder meselaaa...hep aynı şeylerin söylenmesinden..erkek huzurlu olmadığı bir kadına neden sarılsınkiii....siz erkeklere sürekli bana ilgi göster, sarıl vs. diyerek zaten onun yetersiz, eksik hissetmesine sebep oluyorsunuz...ikide bir dillendirmeyin bunları...Siz gösterin sevginizi, anında cevap beklemeyin, zaman içinde oda alışacaktır.
Terapiste evliliği vahim olanlar değil, aksine vahim olmayıp da düzeltme ihtimali olanlar gider. Bizlerin vereceği tüyolar evliliğinizi daha da yokuşa sürebilir. Bir terapiste gidip evliliğinizi onarmaya uğraşmalısınız.O kadar mi vahim duruyor durumumuzsanmam gidecegini zaten..ya evden cikarken bile opucuk bekledigmi belli etmezsem yok gelmiyor.hayir bende orali olmasam iliskimiz buz gibi mi olacak ya da o zaman daha mi farkli davranir bilmiyorum onu cozemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?