Cvbin icin cok tesekkur ederim.benim esim konusmayi sorunlari masyaa yatirmayi hic sevmiyor buna ragmen daha once defalarca acik acik konustuk.ben sordum o soyledu o sordh ben soyledim.istedgi sey onu rahat birakmam surekli beklenti halinde olmami hic istemiyor iliskide huzur istedigini soyluyor dirdir etmememi cocuk gibi olmamami ve onu ihmal elestirmemi elestirmemi istiyor.mesela guydgi gomlegin uyumsuz oldgunu soyledgimde tabiki guzelce soyluyorum bundan rahatsiz oluyor kafamda bir kalip olusturdgumu kendisni ona oturtmaya calistigimi soyluyor.kisa kollu gomlek sevmiyorum ornegin ben erkekte bunu ona empoze etmeye calistgimi soyluyor.bende onu sevdgim ve sahiplendgim icin yorum yaptgimi aslinda onu her turlu begendgimi soyluyorum ama ikna olmuyor.ben ona surekli sorarim oldu mu sence nasilim vs.kiyafet konusu ornek.ilgisini gostermesini beni sevdgini gormek istememe de benim bir tarzim var ben boyleyim beni kafandaki kaliplara oturtmaya calisma cvbini veriyor.ornegin ben gezmeyi cok severim o hic sevmez bu yuzden cok soyleniyorum patlarim bazen sıkıntıdan buna soylenmemden filan rahatsiz oluyor.hersey bir yana aslinda benim icin en onemli sey sadece bana sevgisini gostermesini istiyorum.bende de hata var yok degil kabul ediyorum.bende hep kendume ceki duzen vericem diyorum yine bildgimi okuyorum.ama karar aldim artik bu krizi bi sekilse atlatirizda yeni krizler istemiyorum.bundan sonra surekli beni begeniyor musun guzel oldum mu beni seviyor musun hic soylemedin hic soylemiyorsun hic opmedin sarilmadan uyudun vs yok.tamam adam bu.oldugu kadar.ya icinden geliyorsa yapsin zaten.bende icimden gelen duygularimi bastiricam cogunlukla.ve dedigin gibi cool olucam.malum hicbir degeri kalmadi iliskimizde opmelerimin sarilmalarimin.gonul isterdi ki tamamen oldgum gibi dogal kalayim istedgim gibi seveyim ama bizim iliskimiz icin sanirim en iyisi bu sekilde davranmak olucak..
Rica ederim. Eşiniz reçeteyi vermiş, dediklerini yapın. Sabırlı olun ama, 1 günde düzelecek şeyler değil ki. Aynı yoldan geçtim, "madem benim istediğim gibi olmuyor, onun istediği gibi olsun. Ben de odun olcam" dedim. Önce öyle olduk, şimdi benim istediğim gibi
hatta geçenlerde 3.yıl değerlendirmesi yaparken dedi ki "Sen değiştin. Benim için kötü ama ilişkimiz için daha iyi oldu" (evet biraz ilginç biri :) ). Ona karşı eskisine nazaran daha soğuk ve umursamaz davranıyorum çünkü, inan böyle daha güzel.
Sizinle dışarı çıkmak istemiyor mu? Kendiniz çıkın, ama bunun için ona trip atmayın. Bu gayet normal bir şey. İçiniz kan ağlasa bile evden yalnız çıkarken, ona belli etmeyin. Onu suçlamayın. Bakın birkaç ay sonra sizinle plan yapmak için nasıl fır dönüyor etrafınızda. Nereden mi biliyorum
Ben kaç-kovala oyunlarını beceremem, sevmem de. O da sevmem diyordu. İlk ilişkim, tecrübesizdim. İçimden geldiği gibi yaşarım, isteyince ararım, içimden geleni söylerim diyordum. Karşılığında kalbim çok kırıldı. Hala oyun oynamıyorum, onun bu tavırları beni soğuttu. Sevgim aynı, çooook seviyorum ama ilgili davranmak içimden gelmiyor artık. Öğrenilmiş çaresizlik. Sizin de aynı dönemeçte olduğunuzu görüyorum. Sabırlı olun, sonu güzel olur :) aman gözünüzü seveyim tribi bir kenara bırakın. Her insan evinde huzur ister. Arada pohpohlayın adamı, beğenildiğini, sevildiğini hissettirin.
-Seda Sayan mode on-
Aman bacım, dışarda biri beğenir, takdir eder de öyle bakakalırsın giden geminin arkasından
-Seda Sayan mode off-