Mutsuzum ve mutlu olmak istiyorum

Görmezden gelin.
Mevburiyet halinde konuşun.
Kaçacaksınız.
Size yanaşsa bile yorgunum diceksiniz.
Kendinizi tutacaksınız.
Bişeye sinir olsanızda kavga çıkarmıcaksınız kısaca kestirip atacaksınız.
Yani adam dicekki ,noluyo ya bu kadına.
Sana gelip bir sorun mu var diyene kadar sabır.
Gelmezse bi sorun vardır.

normalde de mi böyle yap diyorsun?şimdi aramız bozuk diye mi?

Rica ederim. Eşiniz reçeteyi vermiş, dediklerini yapın. Sabırlı olun ama, 1 günde düzelecek şeyler değil ki. Aynı yoldan geçtim, "madem benim istediğim gibi olmuyor, onun istediği gibi olsun. Ben de odun olcam" dedim. Önce öyle olduk, şimdi benim istediğim gibi hatta geçenlerde 3.yıl değerlendirmesi yaparken dedi ki "Sen değiştin. Benim için kötü ama ilişkimiz için daha iyi oldu" (evet biraz ilginç biri :) ). Ona karşı eskisine nazaran daha soğuk ve umursamaz davranıyorum çünkü, inan böyle daha güzel.
Sizinle dışarı çıkmak istemiyor mu? Kendiniz çıkın, ama bunun için ona trip atmayın. Bu gayet normal bir şey. İçiniz kan ağlasa bile evden yalnız çıkarken, ona belli etmeyin. Onu suçlamayın. Bakın birkaç ay sonra sizinle plan yapmak için nasıl fır dönüyor etrafınızda. Nereden mi biliyorum
Ben kaç-kovala oyunlarını beceremem, sevmem de. O da sevmem diyordu. İlk ilişkim, tecrübesizdim. İçimden geldiği gibi yaşarım, isteyince ararım, içimden geleni söylerim diyordum. Karşılığında kalbim çok kırıldı. Hala oyun oynamıyorum, onun bu tavırları beni soğuttu. Sevgim aynı, çooook seviyorum ama ilgili davranmak içimden gelmiyor artık. Öğrenilmiş çaresizlik. Sizin de aynı dönemeçte olduğunuzu görüyorum. Sabırlı olun, sonu güzel olur :) aman gözünüzü seveyim tribi bir kenara bırakın. Her insan evinde huzur ister. Arada pohpohlayın adamı, beğenildiğini, sevildiğini hissettirin.

-Seda Sayan mode on-
Aman bacım, dışarda biri beğenir, takdir eder de öyle bakakalırsın giden geminin arkasından
-Seda Sayan mode off-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…