- 23 Ağustos 2018
- 589
- 590
- 53
- 51
ama hakkaten çok sıcak canım yaaaa:) şaka şaka...çoğu erkek böyle canım inan bana...benim eşimde öyle, bende senin gibiyim aşırı teması severim...ilk yıllar bende senin gibi çok takardım, sonra baktım olmuyor, hakkaten ailesinden hiç görmemiş, eşimin yerine koydum kendimi, onada hak verdim...şimdi kendi canım isterse giderim, öperim, şakalar yaparım,Cvbin icin tesekkur ederim cogu yerde katiliyorum sana.temas etmeden sevilmek cok kotu bisey ama...ben kendimi kotu hissediyorum en azindan cunku temas ettgi zaman sadece cinsellige dogru kayiyor genelde boyle de buda cok canmi sıkıyor...ben ilgimi gosteriyorum ama bir degeri yok sanirim artik.ben soylendigim zaman sen cok mu ilgileniyorsunki diyor ama sarilmalarim bile of pufla cok sicakla karsilik buluyor malesef...
hatta şakasına ben sana sırnaşıyom , sen beni sevmiyonmu diyorummm...sevmem mi hiç, seviyorum tabi diyor...ayrıca oğlum var delikanlı, o benim gibi. aradada oğlumla sırnaşıyoruz...zaman geçtikçe alışıyor insan. sende takma kafana...sana tavsiyem, eski olumsuzluklar üstüne bir sünger çek....eskileri unut ve eşinede hiç hatırlatma...senin tek görevin eşin evdeyken, ona huzurlu bir ortam yarat...birde şu var, erkeğin biyolojisi farklı biliyorsun, onlara az yakınlık gösterdinmi !(anladın dimi...) demem oki kendini kullanlmış hissetme...