Mutsuzum ve mutlu olmak istiyorum

Cvbin icin tesekkur ederim cogu yerde katiliyorum sana.temas etmeden sevilmek cok kotu bisey ama...ben kendimi kotu hissediyorum en azindan cunku temas ettgi zaman sadece cinsellige dogru kayiyor genelde boyle de buda cok canmi sıkıyor...ben ilgimi gosteriyorum ama bir degeri yok sanirim artik.ben soylendigim zaman sen cok mu ilgileniyorsunki diyor ama sarilmalarim bile of pufla cok sicakla karsilik buluyor malesef...
ama hakkaten çok sıcak canım yaaaa:) şaka şaka...çoğu erkek böyle canım inan bana...benim eşimde öyle, bende senin gibiyim aşırı teması severim...ilk yıllar bende senin gibi çok takardım, sonra baktım olmuyor, hakkaten ailesinden hiç görmemiş, eşimin yerine koydum kendimi, onada hak verdim...şimdi kendi canım isterse giderim, öperim, şakalar yaparım,
hatta şakasına ben sana sırnaşıyom , sen beni sevmiyonmu diyorummm...sevmem mi hiç, seviyorum tabi diyor...ayrıca oğlum var delikanlı, o benim gibi. aradada oğlumla sırnaşıyoruz...zaman geçtikçe alışıyor insan. sende takma kafana...sana tavsiyem, eski olumsuzluklar üstüne bir sünger çek....eskileri unut ve eşinede hiç hatırlatma...senin tek görevin eşin evdeyken, ona huzurlu bir ortam yarat...birde şu var, erkeğin biyolojisi farklı biliyorsun, onlara az yakınlık gösterdinmi !(anladın dimi...) demem oki kendini kullanlmış hissetme...

Guzel giyindgim zaman tek bir kelime soylememesi beni cok uzuyor surekli soruyorum canim nasil olmusum guzel mi begendin mi diye.yoruldum artik ya.sormakta istemiyorum ama dayanamiyorum.su anda konusmuyoruz zaten dun oturma odasinda uyumus.nasil davranmaliyim sende konusmamali miyim o konusana kadar ya da gerekmedikce mi konusmayim kus gibi mi olmaliyim yok kus degilde onemsemiyor gibi mi olmaliyim
Bu davranışları hangi olaydan sonra başladı? Yoksa zamanla mı böyle bir insana dönüştü? Şu an için ne kızgın ne de çok samimi ol. Bence normal devam et.

ama hakkaten çok sıcak canım yaaaa:) şaka şaka...çoğu erkek böyle canım inan bana...benim eşimde öyle, bende senin gibiyim aşırı teması severim...ilk yıllar bende senin gibi çok takardım, sonra baktım olmuyor, hakkaten ailesinden hiç görmemiş, eşimin yerine koydum kendimi, onada hak verdim...şimdi kendi canım isterse giderim, öperim, şakalar yaparım,
hatta şakasına ben sana sırnaşıyom , sen beni sevmiyonmu diyorummm...sevmem mi hiç, seviyorum tabi diyor...ayrıca oğlum var delikanlı, o benim gibi. aradada oğlumla sırnaşıyoruz...zaman geçtikçe alışıyor insan. sende takma kafana...sana tavsiyem, eski olumsuzluklar üstüne bir sünger çek....eskileri unut ve eşinede hiç hatırlatma...senin tek görevin eşin evdeyken, ona huzurlu bir ortam yarat...birde şu var, erkeğin biyolojisi farklı biliyorsun, onlara az yakınlık gösterdinmi !(anladın dimi...) demem oki kendini kullanlmış hissetme...
Ne guzel ozetlemissin..ben insan seviyorsa dayanamaz dokunur kafasindayim.yani dokunmayip dokunmayip iki cift laf soylemeyip sonra da sadecd cinsellik icin yaklasilmasi cok sinir bozucu.aman amanda bir cinsellik hayatimiz yok zaten.burdan da bu cikmasin.yataga gelince donuo arkasina yatmasina uyuz oluyorum ya resmen sevgiye acım ya insan nasil beklentilerini azaltir bu sekilde.bekliyorum iste sarilsin istiyorum o anda.bilmiyorum ya sanirim duzelmicek..

Bu davranışları hangi olaydan sonra başladı? Yoksa zamanla mı böyle bir insana dönüştü? Şu an için ne kızgın ne de çok samimi ol. Bence normal devam et.
Ya normalde de cok sevgi pitircigi degildi.agirdir benim esim.icine kapaniktir genel olarak filan.ama arada birde olsa daha fazlaydi bir askim bebegim derdi bir operdi filan ne bilim bu kdr az degildi zamanla azaldi yok oldu sanki artik.bgn hicbise soylemeden disari cikim kuafore alisverise filan gidim diyorum nasil fikir

Ne guzel ozetlemissin..ben insan seviyorsa dayanamaz dokunur kafasindayim.yani dokunmayip dokunmayip iki cift laf soylemeyip sonra da sadecd cinsellik icin yaklasilmasi cok sinir bozucu.aman amanda bir cinsellik hayatimiz yok zaten.burdan da bu cikmasin.yataga gelince donuo arkasina yatmasina uyuz oluyorum ya resmen sevgiye acım ya insan nasil beklentilerini azaltir bu sekilde.bekliyorum iste sarilsin istiyorum o anda.bilmiyorum ya sanirim duzelmicek..

biraz çek kendini bakalım...1-2 gün değil ama 1 kaç hafta en az...ama küs gibi değil...herşey normal gibi...

Bazen cok guzel tavsiyeler oluyor burda insan olaylarin icindeyken goremiyor bazi seyleri lutfen bana da yardimci olun kizlar.esimin beni tekrar onemsemesini istiyorum bunu nasil yapablirim?su anda konusmuyorum ev isine verdim kendimi
İkinizin karakter yapısı ve sevgiyi algılama+karşı tarafa gösterme şekliniz birbirinden farklı.
Öncelikle bunu kabul edip sonra da '5 Sevgi Dili' adlı kitabı alıp okuyunuz.
Kitabı eşinize de okutunuz.
Sorun çözülmezse ben burdayım tekrar görüşürüz.

İkinizin karakter yapısı ve sevgiyi algılama+karşı tarafa gösterme şekliniz birbirinden farklı.
Öncelikle bunu kabul edip sonra da '5 Sevgi Dili' adlı kitabı alıp okuyunuz.
Kitabı eşinize de okutunuz.
Sorun çözülmezse ben burdayım tekrar görüşürüz.
Tesekkur ederim bakicam kitaba en kisa zamanda

Benim eşimde aynı ama bunu kavgaya dönüştürmüyorum ama benden çok işine değer veriyor yada bana öyle yansıtıyor bugün yine kızdım sarılıyorum hiç tepki vermiyorsun umursamıyorsun sonra kızım geldi ona sarıldı yattı öptü birsey deyince çocuğumu kıskanıyon oysa alakası yok benim demek istediğim başka ama anlamıyor işine gelmiyor anlamak ne de sen de boş kar etmiyor değişmiyor

Ayni durumda ben de muzdaribim aa biz evli degiliz. dogrusu artik biz diye bir sey de kalmadi, gecen hafta ayrildik. Benim de sevgilim bana karsi cok ilgisiz kaliyordu. Ayri sehirlerde yasiyoruz, tek iletisim aracimiz telefon ama onu bile zar zor kullanir durumdaydik. Insan gun icinde 1 mesaj atmayi bile cok mu gorur? Hep bundan dolayi taartisiyor, kusup birkac hafta konusmuyorduk. Sonra ben yine dayanamiyr hemen barismak istiyordum. Bu durumdan o kadar yorulmustum ki nereye kadar boyle gidecek diye cok uzuldum. Hep veren taraf oldum ama karsiligini goremedim. Bir defa bile seni seviyorum cumlesini duyamadim. Cok yiprandim. En sonunda gecen hafta bayram nedeniyle memlekete gidince bulusup ayrilmamizin en dogrusu olacagini soyledim. Uzuldu mu? evet uzuldu/ Konusma sirasinda birkac defa aglayacak gibi oldu ama kendini zor ttuttu. Ama ne yapayim ben de cok yiprandim. Simdi deliler gibi beni ozluyor, biliyorum ama ben de konu sahibi gibi karsi taraftan sevgi gormek istiyorum.

Simdi sizin konunuzu okuyunca bu adamla evlenseydim belki burada benzer bir konu acan ben olacaktim diye dusundum. Biz evli olmadigimizdan size gore daha kolay ayrilmak tabi ama Sizin evli ve cocugunuzun olmasi biraz sorun. Duzeltebilirsiniz insallah.

Bana karşı heyecan dolu, istekliydi demişsiniz. O zamanlarda da istediğiniz şekilde yaklaşmıyor muydu? Bu heyecanın emaresi neydi?

Bana karşı heyecan dolu, istekliydi demişsiniz. O zamanlarda da istediğiniz şekilde yaklaşmıyor muydu? Bu heyecanın emaresi neydi?
Tabiki iliskinin baslari olmasi.artik evliyiz birbirmizin herseyni biliyoruz gizem yok merak yok.hicbirzaman oyle sevgi sozcukleri siralayan biri olmadi ama ne bilim bu kadarda degildi

Benim eşimde aynı ama bunu kavgaya dönüştürmüyorum ama benden çok işine değer veriyor yada bana öyle yansıtıyor bugün yine kızdım sarılıyorum hiç tepki vermiyorsun umursamıyorsun sonra kızım geldi ona sarıldı yattı öptü birsey deyince çocuğumu kıskanıyon oysa alakası yok benim demek istediğim başka ama anlamıyor işine gelmiyor anlamak ne de sen de boş kar etmiyor değişmiyor
Bu durum beni tüketiyor artık

biraz çek kendini bakalım...1-2 gün değil ama 1 kaç hafta en az...ama küs gibi değil...herşey normal gibi...
Su an ister istemez tavirliyim konusmak icimden hic gelmiyor normal davranamiyorum yani.barisirsak eskisi gibi olmicam ama yeter soguk durucam hasret kalsin sarilmama opmeme ne demekmis gorsun bakalim

Tabiki iliskinin baslari olmasi.artik evliyiz birbirmizin herseyni biliyoruz gizem yok merak yok.hicbirzaman oyle sevgi sozcukleri siralayan biri olmadi ama ne bilim bu kadarda degildi
Her gün sevgi sözcükleri sıralayan erkek nerdeee? Diziler, sosyal medya gerçek değil. Onları beklemeyin. Öyle bir ilişki yok. Benzer bir sorun ben de yaşar gibi oldum. Sonra kendime dönüp isteklerime baktım, bazıları aşırıydı. Beklentilerimi azalttım, erkek arkadaşıma daha az ilgili davrandım. Aşırı ilgi onu itiyormuş, isteklerimi söyleyince yapası varsa da gidiyormuş, "bana bırak, sabırlı ol" dedi. Zor oldu, ama akışına bıraktım. Şu an şiir sevmeyen adam ben sevdiğim için benim için şiirler okuyor, yazıyor. Lokum oldu lokum. Emek emek işledim :D
Tamamen ilgisiz davranmayın ama aşırı derecede de üzerine düşmeyin. O sizin için bir şey yaptığında beklentinizi tam olarak karşılamasa da takdir edin, mutlu olun. Verdiğiyle mutlu olduğunuzu gördüğünde daha fazlasını vermek için motivasyonu artar. Bence başlarda size kendince sevgisini gösterdi ama tatmin olmadığınız için vazgeçti. Eşinizin size cinsellik için yaklaşması da dünyanın ennnnn normal şeyi. Kardeş misiniz ki öyle bir niyeti olmadan dokunsun. Ayıp değil, günah değil, basitlik değil. Dizilerdeki romantik sahnelerin sonu RTÜK yüzünden öyle bitmiyor :D Cinsellik de sevgiyi paylaşmanın bir yoludur. Sıklaştırın bence, adım adım çözülür. Dizi izlemeyi de azaltın, en azından kurgu olduğunun farkına vararak izleyin ;)

Her gün sevgi sözcükleri sıralayan erkek nerdeee? Diziler, sosyal medya gerçek değil. Onları beklemeyin. Öyle bir ilişki yok. Benzer bir sorun ben de yaşar gibi oldum. Sonra kendime dönüp isteklerime baktım, bazıları aşırıydı. Beklentilerimi azalttım, erkek arkadaşıma daha az ilgili davrandım. Aşırı ilgi onu itiyormuş, isteklerimi söyleyince yapası varsa da gidiyormuş, "bana bırak, sabırlı ol" dedi. Zor oldu, ama akışına bıraktım. Şu an şiir sevmeyen adam ben sevdiğim için benim için şiirler okuyor, yazıyor. Lokum oldu lokum. Emek emek işledim :KK70:
Tamamen ilgisiz davranmayın ama aşırı derecede de üzerine düşmeyin. O sizin için bir şey yaptığında beklentinizi tam olarak karşılamasa da takdir edin, mutlu olun. Verdiğiyle mutlu olduğunuzu gördüğünde daha fazlasını vermek için motivasyonu artar. Bence başlarda size kendince sevgisini gösterdi ama tatmin olmadığınız için vazgeçti. Eşinizin size cinsellik için yaklaşması da dünyanın ennnnn normal şeyi. Kardeş misiniz ki öyle bir niyeti olmadan dokunsun. Ayıp değil, günah değil, basitlik değil. Dizilerdeki romantik sahnelerin sonu RTÜK yüzünden öyle bitmiyor :KK70: Cinsellik de sevgiyi paylaşmanın bir yoludur. Sıklaştırın bence, adım adım çözülür. Dizi izlemeyi de azaltın, en azından kurgu olduğunun farkına vararak izleyin :KK66:
Ya inan hergun sevgi sozcukleri beklemiyorum en son ne zmn benj sevdgini soyledgini hatirlamiyorum bile.onda da kesin ben sormusumdur o cvp vermistir.tamam dizi degl masal degil yasadgimiz ama bu kadarda duygusuz bir iliskide bana oturup cay icmek bile itici gelmeye basladi birak cinselligi..ben onu anliyorsam o da beni anlamali o da beni mutlu etmeye calismali gercekten sıkıldim yoruldum biktim artik ya.kendimi cok degersiz hissediyorum.icten gelen kucucuk bir opukle bana dunyalari verecegini bile bile bunu yapmiyor bu beni cok yipratiyor...

Ya inan hergun sevgi sozcukleri beklemiyorum en son ne zmn benj sevdgini soyledgini hatirlamiyorum bile.onda da kesin ben sormusumdur o cvp vermistir.tamam dizi degl masal degil yasadgimiz ama bu kadarda duygusuz bir iliskide bana oturup cay icmek bile itici gelmeye basladi birak cinselligi..ben onu anliyorsam o da beni anlamali o da beni mutlu etmeye calismali gercekten sıkıldim yoruldum biktim artik ya.kendimi cok degersiz hissediyorum.icten gelen kucucuk bir opukle bana dunyalari verecegini bile bile bunu yapmiyor bu beni cok yipratiyor...
Tabi su da var bir yandan da ben istiyorum diye yapmasun icinden gelsin istiyirum ama o her turlu onemsemiyor zaten

O kadar mi vahim duruyor durumumuz:KK43: sanmam gidecegini zaten..ya evden cikarken bile opucuk bekledigmi belli etmezsem yok gelmiyor.hayir bende orali olmasam iliskimiz buz gibi mi olacak ya da o zaman daha mi farkli davranir bilmiyorum onu cozemiyorum
Durumunuzun vehametini değerlendirecek olan, terapisttir. Ama daha çözülmez bir hâle gelmeden evliliğiniz, tedbir amacıyla gitmelisiniz bence. Terapiste vahim durumdayken gidilmez. Nasıl ki hiçbir sıkıntı yokken yılda bir jinekoloğa, dahiliyeye falan gidip test yaptırıyorsak, terapiste de gidebiliriz.

Biz bu lokumluk seviyesine kolay gelmedik. Ben ilk defa ona seni seviyorum dediğimde "teşekkür ederim" dedi. Ben şok! 1 yıl boyunca çiçek almadı. Ne kavgalar ettim iki kuru dal için. Zırıl zırıl ağlardım, benimle birlikte ağlar ama o çiçeği almazdı. Aynı sizin gibi düşünüyordum, beni böyle küçük şeylerle mutlu edeceğini bile bile niye yapmıyor. Çok ağrıma giderdi. Gurursuz değilim, defalarca böyle gitmez, ayrılalım dedim. Beni çok sevdiğini, zamanla düzelteceğini söyledi. Adım adım düzeldi. Zamanla... Yaklaşık 2 senedir uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz, ayrı kıtalardayız, hayatmızda büyük sorunlar var, bir türlü yoluna koyamadığımız şeyler oldu. Bu zor zamanlardaki tavrı, benim yanımda oluşu, desteği... Bazen bir bakışını yakalıyorum, dünyalara bedel. Bazen çok samimi bir gülüşü "işte seviyor" diyor. Her şey söylenmez ki... Erkekler bizim kadar çok sevgi sözleri söylemiyor, benimki sevmiyor yani. Hep söylerse etkisi azalırmış. Onu tanıdım, sevdiğini nasıl gösterdiğini gördüm. İlla benim istediğim gibi olmak zorunda değil, en azından her zaman. O da kendince emek veriyor bu ilişkiye.
Siz de eşinizi tanımaya çalışın. Tanıyınca sizi sevdiğini göreceksiniz. "Beş sevgi dili" kitabını ben de küçükken okumuştum, faydalı olabilir. Ayrıca "Erkekler Mars'tan kadınlar Venüs'ten" de güzel bir kitap. (intenetten pdf olarak bulabilirsiniz) Biz erkek arkadaşımla beraber okuyorduk. Birbirimizi daha iyi anlamak için. Belki kitabı eşinizle birlikte okuyabilirsiniz. Sorunlarınız üzerine sakince konuşma ve birbrinizi anlama fırsatınız olur. O da muhtemelen kadın ruhundan pek anlamıyor. Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp. Bir arkadaşım "erkekler çocuk gibidir, eğiteceksin, şekil vereceksin" derdi. Ben de annesi tarafından eğitilmişi gelsin derdim ama öyle olmuyormuş. Sevince, diğer güzel özelliklerini koyunca bir kefeye, bu hafif kalıyor, ben de bunun için onu terketmeyip emek vermeyi seçtim. Siz de evlisiniz, eşiniz evine bağlı, düzgün bir adamsa bu yüzden yuva yıkılmaz. Bunlar değiştirilebilir şeyler. Zamanla...

Bu durum beni tüketiyor artık
Birazda siz kaçın o kovalasın herkesin evlilikte birbirinden şikayetçi olduğu yönleri var siz tepki verdikçe belki daha çok uzaklaşıyordur sizde onu boşverin kendinize başka uğraş bulun

Biz bu lokumluk seviyesine kolay gelmedik. Ben ilk defa ona seni seviyorum dediğimde "teşekkür ederim" dedi. Ben şok! 1 yıl boyunca çiçek almadı. Ne kavgalar ettim iki kuru dal için. Zırıl zırıl ağlardım, benimle birlikte ağlar ama o çiçeği almazdı. Aynı sizin gibi düşünüyordum, beni böyle küçük şeylerle mutlu edeceğini bile bile niye yapmıyor. Çok ağrıma giderdi. Gurursuz değilim, defalarca böyle gitmez, ayrılalım dedim. Beni çok sevdiğini, zamanla düzelteceğini söyledi. Adım adım düzeldi. Zamanla... Yaklaşık 2 senedir uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz, ayrı kıtalardayız, hayatmızda büyük sorunlar var, bir türlü yoluna koyamadığımız şeyler oldu. Bu zor zamanlardaki tavrı, benim yanımda oluşu, desteği... Bazen bir bakışını yakalıyorum, dünyalara bedel. Bazen çok samimi bir gülüşü "işte seviyor" diyor. Her şey söylenmez ki... Erkekler bizim kadar çok sevgi sözleri söylemiyor, benimki sevmiyor yani. Hep söylerse etkisi azalırmış. Onu tanıdım, sevdiğini nasıl gösterdiğini gördüm. İlla benim istediğim gibi olmak zorunda değil, en azından her zaman. O da kendince emek veriyor bu ilişkiye.
Siz de eşinizi tanımaya çalışın. Tanıyınca sizi sevdiğini göreceksiniz. "Beş sevgi dili" kitabını ben de küçükken okumuştum, faydalı olabilir. Ayrıca "Erkekler Mars'tan kadınlar Venüs'ten" de güzel bir kitap. (intenetten pdf olarak bulabilirsiniz) Biz erkek arkadaşımla beraber okuyorduk. Birbirimizi daha iyi anlamak için. Belki kitabı eşinizle birlikte okuyabilirsiniz. Sorunlarınız üzerine sakince konuşma ve birbrinizi anlama fırsatınız olur. O da muhtemelen kadın ruhundan pek anlamıyor. Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp. Bir arkadaşım "erkekler çocuk gibidir, eğiteceksin, şekil vereceksin" derdi. Ben de annesi tarafından eğitilmişi gelsin derdim ama öyle olmuyormuş. Sevince, diğer güzel özelliklerini koyunca bir kefeye, bu hafif kalıyor, ben de bunun için onu terketmeyip emek vermeyi seçtim. Siz de evlisiniz, eşiniz evine bağlı, düzgün bir adamsa bu yüzden yuva yıkılmaz. Bunlar değiştirilebilir şeyler. Zamanla...
Tamam anladim erkekler sevgisni gosteremiyor vs ama ofkesini dizginlesin bari.en ufak biseyde kizmaya gelince cok kolay kiziliyor bu duygu cok rahat ifade ediliyor.dolayisiyla ben karsimda sadece ofkeli bir adam veya sessiz bir adam goruyorum.ayrica ben ilgi bekledgimi soyledgimde yapicam filan demiyor ben boyleyin beni sıkma sus simdi diyor bisey yapmiyorsamda sen getirdin bu duruma diyor.isi surekli yokusa surmek ne kolay.ayrica susunca da birsey degismiyor

Back
X