Bilmiyorum bulunduğum yer küçük bir yer uç yerede gittim bana sosyal anksiyete var sende dedi ilaçla tedavi demişti.Ben sadece beni dinleyen birazda olsa evet haklısın ya da haksızsın diyen tarafsız biriyle konuşmak istiyordum ilaç istemiyordumPsikolog ilaç yazmaz siz psikiyatriste mi gittiniz acaba
NedenAllah beni sizin gibi insanlardan korusun
insanların mutsuzluğu benide mutsuz eder üzülürüm kafama bilr takatim bi vicdandır aslında ama asla kimsenin mutsuzlugundan mutlu olmadim bugüne kadarBaşkalarının mutsuzluğundan mutlu oluyorum bilmiyorum sizede böyle oluyorum.Bugun ilk kez bunu fark ettim.Calistigim yerde bir sorun çıktı bir arkadaşla ilgiliydi ben hemen sevindim sonra hemen ayni konuda benimde hatam çıktı düşündüm ben onun hatasına mutlu olduğum icin mi oldu.Tabi ben daha çok suçlandım.Sonra diğer arkadaşlarında hataları çıktı ve ben onların hatlarını didiklemeye basladım.Ve birden susmak istemedim benim hatam varsa omlarında var görsünler istedim içim birden nefret doldu sonra tekrar dusundum ben en başlarda böyle değildim git gide bencilleşmeye değişmeye başladım.Eskiden herseyden zevk alırdım yediğim yemekten okuduğum kitaptan herseyden ama şimdi insanlar uğraşmak hiç bir sey yapmak istemiyorum ara sıra gelgit yasıyorum of cok sıkıntılıyım mutsuzum başladığım ısı hep yarim bırakıyorum bir görev alıyorum onu beş defa kontrol ediyorum eve geliyorum bütün gün onu düşünüyorum benim icin iste olan orda kalmıyor o günü de kendime zehir ediyorum of cok sıkılıyorum bir psikoloğa gittim beni biraz dinledi ardından ilaç tedavisi dedi ben kullanmadım istemedim.Buraya içim daraldı dayanamadım yazdım artık çünkü konuşacak kimsem yok.Cevremde hata yapan insaları görüyorum ve ben bilakis şahit oldum bu duruma kız hiç bir sey yaşanmamış gibi kaldığı yerden devam etti tartıştığı kişiyle konuştu ama ben öylesiyim ben onu unutmam ve hata yaptıysam sanki dünyanın en kötü insanıymış gibi yerin dibine girerim bende biraz değişmek istiyorum artık biraz olsun değişmek
Psikolog araştırmanızı tavsiye ederim ve maneviyatınızı güçlendirin düşen insana sevinmek normal değil psikolojiniz bozulmuş sizinBilmiyorum bulunduğum yer küçük bir yer uç yerede gittim bana sosyal anksiyete var sende dedi ilaçla tedavi demişti.Ben sadece beni dinleyen birazda olsa evet haklısın ya da haksızsın diyen tarafsız biriyle konuşmak istiyordum ilaç istemiyordum
Nefretle kinle mutsuzlukla yaşıyorsunuz
Bende zaten değişmek istiyorum artık hayata eskisi gibi bakmak istemiyorum bu yüzden buraya yazdım tarafsız bir yorum istiyordumNefretle kinle mutsuzlukla yaşıyorsunuz
Ötesi var mı
Tekrar bir psikolog arayacağım babam oldukten sonra özellikle bunları yaşadımPsikolog araştırmanızı tavsiye ederim ve maneviyatınızı güçlendirin düşen insana sevinmek normal değil psikolojiniz bozulmuş sizin
Allah sabır versin ama mesela huzur evlerine çocuk esirgeme kurumlarına yolda gördüğünüz bir çocuğa bi iyilik yapın gülümseyin başını okşayın ,örgü örmeye başlayabilirsiniz bunlar insanın içinde merhameti geliştirir mesela düştüğünde sevindiğiniz bi arkadaşınıza ufak bir hediye bunlar sizin iç dünyanızı çok olumlu etkiler tesbih çekin sürekliBabamı kaybettikten sonra özellikle bunları yaşadım
Tarafsız yorumu psikologunuz yapmıs veya psikiyatristinizBende zaten değişmek istiyorum artık hayata eskisi gibi bakmak istemiyorum bu yüzden buraya yazdım tarafsız bir yorum istiyordum
Diğer söylediklerinizi bi kenara bırakarak; sevmedigin insanın kötü olmasına sevinmenin her insanda olması veya normal oldugu fikrine katılmıyorum her insan bu duyguyu hissetmez kendimden biliyorumPsikolog ilaç yazmaz +1.
Normal her insanda olan şeyler, özellikle sevmediğin insanın kötü olmasına sevinmek. Bu onlenilemez. Böyle düşünmeniz de sizi kötü biri yapmaz.
Ancak haset ve kıskanç bir yapınız da var. Siz kendinizle yarışın ilk başta. En iyi siz olun. Diğerleri sizinle rekabet etsinler.
Herkes hata yapar. Hata yaptıkça öğrenir insan. Hata yaptıkça bir daha yapmayacağım ya da şöyle yapacağım diye düşünün hep.
Psikiyatrist sadece sosyo fobi dedi ve ilaç yazdı sizce bu ilaçla halledebilir bir durum muTarafsız yorumu psikologunuz yapmıs veya psikiyatristiniz
Onu dinlememişsiniz ki bizi dinleyesiniz
Psikologla peki gercekten herkesin kötülügüyle mutlu oldugunuzu söylediniz mi ?Psikiyatrist sadece sosyo fobi dedi ve ilaç yazdı sizce bu ilaçla halledebilir bir durum mu
Babamı kaybettten sonra böyle oldum herseyden zevk almamaya basladim duygularım köreldi içime kapandım kötü hissettim ama hissettiğim bu kötülük kendime zarardı.Dedigim bu yaşadıklarımı daha önce kimseye anlatmadım bu yüzden buraya yazdım.Hayat Polyana gözüyle bakmadım
neticede bu ruhsal bir bozukluk zaten konu sahibi de durumdan şikayetçiymiş. bu kadar kırıcı olmaya gerek var mıAllah beni sizin gibi insanlardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?