- 16 Haziran 2019
- 276
- 50
- 13
- Konu Sahibi Bluepink18
-
Hafta isi iste calis, hafta sonu koyde eş ailesi hizmet beklesin. Sosyal hayat sifir.. Bir de Ustune kazandigini da rahatlikla harcayama.. Bazi erkekler evlenirken hayat arkadaşı degil, kendilerine köle aldigini saniyor.. Boyle bir esim olsa bir dakika durmam bosanirim.
bunlara 3 daire düşmüş 2 kardeş bi de kayınpeder. Abisi orda oturuyor. Bizimki ve kayınpederinki kirada. Kayınpeder yaylaya ev yapıyor diye borç almış ödeyemiyomuş. Biz kirayı ona yollayacakmışız.Evler kimin kiralar kime gidiyor,madem abisinin evi var ödeyemedikleri ne?
Boşanmak da o kadar kolay olmuyor ki tatlım ne hayallerle evleniyorsun...Hafta isi iste calis, hafta sonu koyde eş ailesi hizmet beklesin. Sosyal hayat sifir.. Bir de Ustune kazandigini da rahatlikla harcayama.. Bazi erkekler evlenirken hayat arkadaşı degil, kendilerine köle aldigini saniyor.. Boyle bir esim olsa bir dakika durmam bosanirim.
Biz ayrı şehirdeyiz memlekete gittikçe bu şekilde oluyor. Ne yapmalıyım?Hem para getiren, hem hizmet edeninden hemde. Konu sahibi sizi üzmek istemem ama gerçekten ezdirmeyin kendinizi.
Sanki bu konuyu daha önce de okumuştum.Kızlar eşim çok bencil. Kendi ailesini üstün tutuyor hep. Sen bu evin kızısın o eski evi unut ayrı diyor. Bu ev dediği köydeki babasının evi. Haftasonları köye gidip sabahın köründen akşama kadar çalışıyorlar ve benim de evde yemek yapmamı istiyor. Bikaç kez yaptım pek de beğenmediklerini hissettim çok da memnun olmadılar. Artık içimden de gelmiyor. Aynı memleketteniz. Memlekete gidince çoğunlukla köydeyiz. Ailemi görmek istiyorum çok az 1-2 saat anca gidiyoruz. Gezmeye de gidemiyoruz hiç. Ailesinin durumu iyi tarlaları evleri var. Bi de yaylaya derme çatma bir ev yapılıyor. Babası ordan burdan biraz borç almış. Hemen dairesinin kirasını almayım demiş. Memlekette eşime düşen bi daire var. Abisi aynı binada oturuyo. Babası da kira alıyo aynı binada. Bizden gidiyo hep. Abisi asgari ücret alıyo eşi de çalışmıyo diye hep o olamaz onun durumu kötü diyorlar sürekli ama en pahalı en marka eşyalar onlarda. Ben o kadar alamıyorum. Onlar ödeyemeyince kayınpeder ödüyomuş elaleme rezil olmayalım diye. Ama eşim abisinin de babasının da maddi bi derdini bile anlatsa çıkarıp vercek gibi mahcup oluyo. Ben de bıktım artık. Ben niye çalışıyorum o zaman. Bana baskı yapıyo onu alma bilmem ne diye. Ev almayalım diyor. Kötü bi daire kiraladık uygun diye geçen sene evlenirken sevmiyorym burayı çıkmak istiyorum ev alalım diyorum hem millete dağıtamaz diye ama yok o kadar kredi ödeyemem diyor. Sürekli sıkıntı. Napcam ben yardım edinbnn
Ben ilk kez yazıyorum ama.Sanki bu konuyu daha önce de okumuştum.
Maşallah paranız bol ..Asıl bi de düğün zamanı eşim ailelere kıyafet almak gerekiyor dedi ben de kardeşimle yeğenne alırız öğrenci diye diğerleri kendileri alsın dedim. Abisine söylemiş abisi direkt araba kiralayıp şehirdışına çıkıp 450 liraya 10 yaşındaki çocuğa elbise almış. Biz vercez parasını diye. Karısına da 800 liraya. Bilmiyom karısının elbise parasını verdi mi. Sonra ben tanıdıkları bi kuaföre gittim. Ucuz olsun diye. Eşim abisinin eşine de kuaför parasını vercem demiş gitmiş en pahalısına yakın arkadaşı da kuaför ona gitmemiş. 400 lira kuaför parası istedi abisi bizden. Takı fln da takmadılar dğünde babasının takacağı bilezikleri takıyomuş. Gibi yaptılar. Paraları yokmuş nasıl alacaklarmışş
Ben kuaför muhabbetini evlendikten 1-2 ay sonra duydumMaşallah paranız bol ..
Bol bol dağıtıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?