meraba ben 2 senelik evliyim o kadar doldumki artık içimi dökmek istedim eşimle 4 sene çıktıktan sonra kaçarak evlendim defalarca istedi ailem vermedi her geldiğinde kapıdan kovdular banada sende onla gitmek istiyorsan kimliğini al çek git dediler ailem onu hiç sevmedi kaç kez yalvardım anneme babama seviyorum onsuz yapamam diye sevgi gelip geçici dediler nese en sonunda cesaretimi toplayıp kaçmaya karar verdim eşim herşeyimi dört dörtlük istediğim gibi yaptı tüm düğünü altınlarımı eşim kendisi yaptı babasıgil hiç yardım etmedi bi kuruş dair faydaları olmadı misafir gibi geldiler misafir gibi geri gittiler babasıgilinde durumları kötü değil yani iyi düğünden sonra biz daha düğün borçlarını kapatamadık sürekli bizden para istemeye başladılar ben bu yüzden eşimle çok kötü kavga ettim ağzıma geleni saydım şimdi ne yapacağımı bilmiyorum resmen bizi kullanıyolar sade para istemeden para istemeye arıyorlar bizi başka zaman aramak akıllarına bile gelmez eşimle bu yüzden çok sorun yaşadık şimdide maaşları eksilmeye başladı ben ona kızdıkça oda bana artık yalan söylüyor vermiyorum diyor ama ben eminim bunu ona artık nasıl belli etmem gerek artık çok yoruldum gerçekten eşimi seviyorum ama bu konu bizi çok yıpratıyor bu konu haricinde konumuz kalmadı hergün bunun kavgasını ediyoruz bize ait bi hayatı bile yok ettiler herşeyi bunun üstüne yıkıyorlar bi borca giriyorlar bu ödüyor telefonlarına internetlerine kadar bu ödüyor bide artık bana yalan söylüyor benim ne yapmam gerekiyor lütfen bi akıl verin gerçekten hergünüm arkamı dönüp ağlamakla geçiyor bu yüzden psikiyatriye bile gitmeyi düşünüyorum gerçkten kafayı yicen 2 yıldır bi çözüm bulamadım hala benim zoruma giden bizi keriz yerine koymaları sevmeye gelince bizi zerre sevmiyorlar herşey diğer evlatlarına ama bize gelincede kandırmasını biliyorlar ama benim saf eşim hala bunu anlamıyor çok mutsuzum
Son düzenleme: