offf çok zor bir imtihan Rabbim sabır versin acın daha çok taze umarım biraz toparlanırsın o seni cennetin kapısında bekliyo bunu unutma canım
allah sabır versin canım içim acıdı okurken,bak meleğin sana şefaatçi orada...
canım benım senı ıyı anlıyorum dıyemeyecegım ama bır nebzede olsa o içindekı acıyı alayabılıorum ama sükret allaha sana cocuk nasıp etmıs allahs ana bırdaha verır ıns ne desem bılmıorum her bır soz senı kırabılır acıtabılır bunu hıssedıyorum ama bır yandanda ssunu dusun ben hıc anne olamıycam olmaıyorum okdr tedavı okdr ılac vs. ama hıc bırşekılde hamıle kalamıyorum bende gecelerde uyuyamıor ve aglıyorum dualar edıyorum ama senın benden bır faslan var anne olabılıosun..
ve onu dogurabıldın kucagına alabıldın ama dedıklerı gıbı 3 gunluk dunya ınanıyorum allah sana yıne bır evlat nasıp edıcek ve onu cok gsuel yetıstırıceksın ve kaybettıgın melegınzıde sızın hep yanınızda olucak sızı koruyacak zor gununuzde yanınzda olcuak sız hep hıssedın suan acın yenı anlayabılıorum ama elden ne gelırkı herkes bırgun vefat edıcek ama senın melegın gunahsız olarak cennete gıttı ordan senın uzuldugunu gordukçe daha uzuluyordr onu uzmek ıstemssın bılıyorum bişelerle ugras aglama dusun ama mutlu ol senın halını ınankı goruyordur dedıgın gıbı o bır melek keske yanında olabılsem derdıne derman olabılsemuzulme lutfen dedıklerımı tekrar tekrar DÜŞÜN lutfen..canın sıkılrsa özelden msj at ben dınlerım senı suan bende aglıyorum..
Canım Allah sana kat kat sabır versin ama elimizden ne gelir ki sabretmekten başka..
Allah verdi Allah aldı yanına, hani düşünmüşsün ya yağmur yağarken soğukta üşüyor mu diye, onun bedeni orada ama ruhu o kadar güzel yerlerde ki, ne üşür ne üzülür ne de dünyanın sıkıntısını çeker.
Bak Mevlana Celaleddin-i Rumi Hz. kendi öldüğü günü Şeb-i Arus yani düğün gecesi diye adlandırmış ve etrafındakilerin de üzülmemesini, o gecenin onun düğünü olduğunu sevdiğine kavuşacağını söylemiş.
Evet senin sınavın çok büyük, ama yavrunun buradan çok daha güzel bi yere gittiğini, hem de günahsız gittiğini ve onun burada olacağından çok daha mutlu olduğunu, cennette kavuşacağınızı biliyorsun.
Tabi bunları söylemek dile kolay, yaşayan bilir, ama yavrun çok güzel yerlerde buna emin ol ve kavuşacaksınız İnşaallah
Allah sabrını arttırsın, acılarını hafifletsin, meleğin de sana hayırlısıyla kardeşlerini göndersin İnşaallah.
yanlış anlama bazen nasıl konuştuğumu bilemiyorum bende senin kırılmanı istemem ama inan onu görüpte kaybetmek olmamasından daha kötü en azından olmadı die düşünürdüm ama böyle olunca daha da dayanılmaz gözümün önüne geliyor onu gördüğüm gün öpemedim bile canı acır die sewemedim küvezin dışından sewdim umarım beni yanlş anlamamışsındır
Allah sabır versin. öbür dünyada bebeğin annem olmassa cennete girmem diyerek seninde cennete alınmanı isteyecek. üzülme demek çok kolay. ama annemde ben doğmadan 1 sene önce ablamı kaybetmiş. oda çok üzülmüş. ama hayata küsseydi benim canım annem, annem olmayacaktı.
senı anlıyorum canım ama benım demek ıstedıgım sey su senın melegın olmus ama nasıp olmamıs
pekı
hıc anne olamyıcaksın opu koklayamıyacaksın
herkez hamıle kaldıgında dogum yaptıgında mevlut oldugunda gıttıgınde ıcınde hep bır burukluk olucak eve gelıp aglıcaksın bu dugu omur boyu uzerınde olucak deseler dahamı ıyı
hamıle olan arakdasın sana oturmaya geldıgınde elınde karnında cektırmıs bır resım dogacak gunu bekledıgını ah bır olsada opsem dedıgını ama ben onların hıc bırını yapamıcam edemıcem olmuor opup kklayamıcam anne olamıcam ınan senın yerınde olmayı cok ısterdım senı kırmak ıstemem ama en buyuk morel bunu dusun devamlı ya hıc cougun olmasaydı sımdıkıc ektıgın acıyı hergun cekıcektın her sn o daha kotuhergun ölemk gıbı bırsey ayalr yılalr akıp gıdıor senelr
senın cocugun brıdaha olabılır
ama benım hıc olmıyacak bunu dusun
ne denir ki böyle bir durumda,RABBİM sana sabır yüreğine ferahlık versin ,dua et meleğine bol bol kuran oku gönder annem bana hediye göndermiş diye sevinir
üşür mü diye uyuyamamışsın,hiç üşür mü o melek RABBİM 'in yanında koruması altında hiç üşür mü annesi
biliyorum ne desem yüreğindeki yangın sönmez ama acın tamamen bitmesede alışacaksın zamanla,yeniden bir bebeğin olacak tabiki meleğinin yeri dolmayacak ama kardeşi avutacak acılı kalbini
sabret ALLAH yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?