O kadar üzüldüm ki..Yazdıklarınızı okuyunca..Elimden sadece sizin için dua etmek geliyor..Rabbim acınızı hafifletsin,sabırlar versin....Ve inşallah Rahmeti bol olan Rabbim o güzel meleğin, yağmurun, kardeşini göndersin size..Evinize ve içinize güller açtırsın diye..Elinize el,dilinize dil olsun diye..Sizi ikinci kez "anne" eşinizi yeniden "babacık" yapması için..
Dilerim,tüm kalbimle dilerim, acılarınız hafiflesin,yüreğiniz sükunet bulsun..
oturdum ağlıyorum her zaman ki gibi...isyan etmiyorum ama çok zor dayanmak için gücüm kalmadı o'nu istiyorum....meleğimi istiyorum...her anne gibi onu kucağıma almak istiyorum onu öpüp kucaklamak istiyorum onu çok özledim meleğim eğer yaşasaydı yarın tam bir aylık olacaktı bana gülücükler saçacaktı ağlayacaktı ben onu susturmaya çalışcaktım ama olmadı evet her şer de bi hayır var diolar mantığım bunu kabul ediyo ama kalbim kabul etmiyor edemiyor benimle birlikte hamile olanlar şimdi çocuklarını seviyorlar ama ben sevemiyorum her anne bebeğine ninni söylerken ben bi yastığın üzerine bebeğimin fotoğrafını çıkarttırdım her gece ona ninni söylüyorum delirdiğimi düşünebilrsiniz ama bende kızıma ninni söyledğimi hayal ederek yastığa ninni söylüyorum 3 günlük dünya derlerdi de inanmazdım ama dünya gerçekten 3 günlükmüş benim için o 3 günde kızımın yaşadığı 3 günmüş canım acıyor hayatımı yağmur'uma göre kurmuştum ben herşeyim onun üzerine dayalı döşeliydi şimdi ise hayat diye birşey yok benim için çare yok...öleceğim günü bekliyorum her gün yaşadıkça biraz daha avı çekiyorum olmuyor yapamıyorum daha gençsin diyorlar bi da olur diyorlar delirecek gibi oluyorum olur mu yağmur'umun yerini tutar mı ben bi eşyamı kaybetmedim ki bi da olur diyeyim ben evladımı kaybettim( onu kucağıma almaya kıyamazken kara toprağa verdim benim kızım artık toprak kokuyor benim kızım artık bi melek...geçen gün hava soğuktu rüzgar vardı o gece gözüme uyku girmedi acaba kızım üşüyor mudur diye küçücüktü benim kızım o beyaz çarşaf ısıtmış mıdır onu benim sardığım gibi sarmış mıdır çarşaf bedeni belki de artık buz gibi oldu kızımın...insanlar çaresizim diyorlar ya asıl çaresizlik bu özleyip dokunamamak büyüdğünü asla görememek her geçen gün daha da özlemek... Rabbim bana akıl ver bana sabır ver...beni daha fazla kızımsız bırakma allah'ım(amin)
ben anne değilim evlide değilim zaten ama aynı şekilde yiğenimi kaybettim 2 gün yaşadı sadece seniinle birlikte aglıyorum bende çok zor hele bi anne için allah yardımcın olsun
allah inşallah en kısa zamanda meleğini
nasip eder sana:2:
Rabbim sabır versin Allaha sığının dua edin ölüm hiçbir zaman son değildir aksine başlangıçtır ,yavrunuza diğer tarafta kavuşacaksınız ,belki şahitlik edecek size lütfen isyan etmeyin ,Kahrında hoş lütfunda hoş diyerek acınızı yaşayın evlat acısı çok zordur Allah kimseye vermesin ama eşinizle birbirinize destek olun..
canımm RABBİM yar ver yardımcın olsun
bebeğin sana şefaatçi olacak inşallah
çok üzüldüm ama dediğin gibi nasipten öteye yol yok MEVLAM sabrını versin inşallah
Allah sana sabrı cemiller versin canım.Çok acı zor bir imtihan bu.Ama herşeyde bizim göremediğimiz bir hayır vardır mutlaka.Düşün ki o size şefaatçi olacak.orada bekleyen bir meleğiniz var sizi almadan cennete gitmeyecek.kıyamet gününe kadar ibrahim peygamber ve eşi sare annemiz ona anne babalık yapacaklar.Sen bu acıya isyan etmez sabır ve şükür gösterebilirsen senin içinde cennette bir köşk yapılacak adı hamd köşkü...Bunlar çok güzel şeyler evet sabret derken kolay eminim yaşarken çok zordur.Benim yan komşumun bebeği vefat etti 52 gün oldu 17 aylıktı kalp krizinden vefat etti.bir varmış bir yokmui gibi oldu.O acıyı çok yakından görmüş olduk..Ama sabır arkadaşım emir büyük yerden,onunla daha çok vakit geçirip kaybetseydin daha çok için yanardı...tekrar sabrı cemiller diliyorum inşallah bizlerde meleğinin şefaatinden bir nebze olsun faydalanırız..
Allah sabır versin, söyleyecek söz yok. Tek istediğim acını içine gömmemen; bizle paylaş, eşinle paylaş, ailenle paylaş, mutlaka paylaş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?