mutusuzum...herşeyden ve herkesten çok

sabır dilekleriniz için teşekkür ederim hiç bu kadar aciz olmadım hayatta...hayat benim önüme her seferinde zorluklar koydu ve ben her seferinde bu zorlukları yendim çünkü ben güçlüydüm ama artık gücüm yok kızımı özledim onun geri gelmeyeceğini biliyorum ama kızımı istiyorum((

Nerde masallarım o masum hayallerim
Ben ne zaman büyüdüm anne, kirlendi ellerim
Nerde sevinçlerim o bahar gülüşlerim
Ben ne zaman güz oldum anne döküldü çiçeklerim...
ANNE BEN SENİN YANINDAYIM SENİN EVLADIN OLARAK AMA BENİM EVLADIM TOPRAĞIN ALTINDA NASIL BENİM SANA İHTİYACIM VARSA ONUNDA BANA İHTİYACI VARDI MİNİĞİM TUTUNAMADI HAYATA HANİ BEN AĞLAYINCA KIZIYORSUN YA BEN ÜZÜLÜYORUM DİYE AMA NE YAPAYIM ANNE NASIL SEN BANA ÜZÜLÜYORSAN BENDE YAVRUMA ÜZÜLÜYORUM BENDE HER KADIN GİBİ Bİ ÇOCUK ANNE DEDİĞİNDE EFENDİM DEMEK İSTEMİŞTİM

çok acıdır yaşadıklarınız empati kuramam ama eşiniz de sizin kadar üzgün kırgın yıkılmıştır, birbirinize sarılıp tekrar ayağa kalkmalısınız. Allah güzel günler gösterecektir yine sizlere. unutmayın ayın yarısı karanlıksa yarısı aydınlıktır...

çok ama çok zor bir olay yaşamışsınız evlat acısını 1 ayda hafifletmek mümkün değil...
hangi söz hangi tavsiye sizi bu bu acıdan biraz da olsa sıyırabilir bilmiyorum ama şöyle düşünün
o bir melek, günahsız bir yavru ve yeri cennet, bizim inancımıza göre vefat eden çocuklar ahirette anne babalarından ayrılmak istemezlermiş
Allah'a "dünyada ayrıydık zaten, ahirette de ayırma bizi" diye yalvarırılarmış o çocuk bir melek olduğu için yeri zaten cennet
sizi e oraya taşır inşallah

evet çok zor, toparlanmak için 1 ay çok kısa bir süre ama lütfen deneyin
yaşamak zorunda olduğunuz bir hayatınız var, bir eşiniz sorumluluklarınız var. psikolojiniz yerle bir olmuş haliyle bu böyle nereye kadar gidecek.
lütfen kalkın ayağa, unutarak değil kabullenerek yaşayın

bu arada o melek toprakta yatmıyor, üşümüyor, toprak kokmuyor
kendisi gibi meleklerle birlikte anne ve babasını göreceği günü bekliyor ve mis gibi cennet kokuyor

Diliyorum Allah'tan size Yağmur'un acısını hafifletecek bir Güneş göndersin, acınız buhar olup gitsin...

Allah sabırlar versin. Sözün bittiği yer sanırım :26: Kızın bir melek olarak gitti ve şu an orada çok mutlu... Acını hiçbir şey, söylenen hiçbir söz hafifletemez evet ama sakın isyan etme canım. Büyük bir sınavdan geçiyorsun. Alnının akıyla çıkmak nasip olsun. Kromozom sorunundan bahsetmişsin. Tedavi ile mi hamile kaldın bilmiyorum ama tüp bebek ve pgt yöntemiyle sağlıklı evlatların olabilir. Tüp bebek bölümünde bununla ilgili bir topic var, bakmanı tavsiye ederim. Büyük sabırlar diliyorum sana da eşine de...

okudukça boğazım düğümlendi.
allah sabır güç versin.
acın çok taze.
zaman sis bulutu gibi yavaş yavaş kaplar örter üstünü.
şu anki gibi yangın yeri olmaz için.
genç ölüm nedir çoook iyi bilirim. ben de yaşadım.
evlat değil ama kardeş acısı..
hani o 'şimdi üşüyormudur' duygusunu aynen biliyorum canım benim.
ahhh ateş düştüğü yeri yakar.
söylenecek hiçbir söz yok ki seni hafifletsin.
inan gözlerim dolu ve acını hissederek paylaşıyorum şu an.

çok çok ama çok üzüldüm bende hamileyim yıllardan sonra,kaybetme duygusu ve korkusu çok kötü...çok ağladım ama diyebilecek bi sözüm yok çünkü Allahü tealanın takdiri...zamanla hafifler acın inşallah zamanla iyileşirsin...
yan komşum senin gibi 3 aylık kızını kaybetmişti yaktığı ağıtlardan bende uyuyamıyor üzülüyordum...günlerce ağıt yaktı...sonra toparladı ve hemen hamile kaldı Allahın izniyle....oğlu olduğunda onunla avundu ama hiç bir zaman unutmadı unutmayacakta tabi...
onununki nefessiz kalmış,yastığın üstüne kapanmış sanırım o yüzden oldu,doğumsal bişi değidi...sende araştırmalarını yaptırdıktan sonra inşallah tekrar olur...
umarım bebeğin kromozomlarına bakılır ayrıca patolojide bakılır...tabi senin ve eşininde kromozomlarına bakılması lazım.
kromozomlarda bişi çıksa bile pgd yöntemiyle hamile kalınabiliniyor Allahın izniyle...inşallah çıkmaz...
sabırlar diliyorum...

arkadaşım rabbim sana acıların en büyüğünü vermiş dualarımız seninle.. Inşallah sabrınla bu büyük sınavın üstesinden gelebilirsin.. Bol dua at arkadaşım... Zaman belki acılarını silmez ama ona alışmanı sağlar...en başta yazmışsın ya mezarda üşüyor mu diye... Rabbimiz merhameti herşeyin üstündedir biliyorsun...o tüm kötülükleri affedebilecek kadar merhametlidir.. Bu kadar merhametli bir rab senin meleğini yanına aldıysa hiç üşütür mü onu..ona şimdi cennetin en güzel yerlerinde en güzel şekilde bakan kim bilir kaç melek vardır....senin yanında değil ama aklın kalmazsın kardeşim onu sahibine geri gönderdin.. Ve mahşer günü o seni cennetin kapısında karşılar inşallah

biliyor musunuz bugün meleğim 1 aylık geçen ayın 13ünde dünyaya gelmişti bugün daha mutsuzum bugün daha bitiğim kabullenemiyor bi yanım....3 gün yaşadı kızım ama ben hiç aklıma ölümü getirmemiştim hangi anne evladına ölümü yakıştırabilir ki iyi olacak sandım iyileşir dediler bende inandım meğer benden saklamışlar ama ben ayın 16sında geçen ay cuma günü onu görmeye gidecektim onu görecektim küvezden de olsa onu sevecektim gecelri uyuyamaz oldum aklıma neler neler gelio bi bilseniz belki diyorum ölmemiştir onlar yanlış anlamıştır solunumu yavaşlamıştır belki beni kandırdılar şaka yaptılar hala o küvezinde yatıyor.......offfffffffff bugün bitsin ne olur bitsin acılarım dinsin dayanamıyorum

Canım gerçek alem bu dünya değil biliyorsun bu dünya oyun ve eğlencedir gerçek dünya ahirettedir. Bunlar hep kuranı kerimde var. Bu dünyaya öğrenmeye ve imtihan edilmeye geliyoruz. Tevekkül ve sabır tavsiye ediyorum sana canım. Bir de kuranı kerimi okumanı Allaha sığınmanı tavsiye ediyorum. Bebeğin şimdi çooooooooooooooooooooooooook daha güzel bir yerdedir inşallah:)Bol bol kuran oku birtanem:)

canımmm sen rabbinin kapısını çal o kapıdan hiç kimse eli boş döndürülmez. öyle bir kapı ki ağlaya ağlaya yalvarırsın cevabını kalbinde hissedersin. Rabbim kalbine ferahlık versin acılarını dindirsin hayatına bir ışık göndersin. bu hayırlı cuma gününde dualarımdasın.

allah razı olsun dualrınız için sağolun rabbim e sığınıyorum biliyorum O verdi O aldı ama inanın bazen insanın aklı kayboluyor kalbinin acısından başka bişi düşünemiyor((

geçen gün hastaneye gttim benden önce doğum yapan bi ablamız vardı onu gördüm o kadar kötü oldum ki anlatamam bi zamanlar konuşuoduk öle mi olur böle mi die hastanenin her köşesi bana kızımı hatırlatıyor( en acı yanı da her zaman hatırlatacak olması çünkü ben doğum yaptğım hastanede çalışıyorum

acını kalbine gömme zaten bırak gözyaşlarınla akıp gitsin. içine hiç birşey atma. acının yerini sevgi alsın orda öyle bir sevgi olarak kalsın. herkesin yeri ayrı ama Rabbim bir teselli göndersin sana. hayat öyle ki ne acılar unutuluyor. Allah acıyı unutturacak acı vermesin. kendini toparladığın zaman yeniden kalk ayağa bunu minik yağmurun için yap o annesinin bu kadar üzülmesini istermiydi hiç? inan buraya gelince bende gözyaşlarımı tutamıyorum. teyzemde 7 yaşındaki dünya güzeli yavrusunu kaybetti. çok acı gerçekten acı. yıllar geçsede o hep kalıyor içinde. ama bak yıllar geçti diğer kızını evlendirdi geçen aylarda. o tesellisiyle yaşıyor tutundu hayata. sende başaracaksın. buna inanmalısın.

tam hastaneni ve doktorunu değiştir bir daha oraya gitme diyecektim orada çalıştığını okuyunca ne diyeceğimi bilemedim. başka bir yerde çalışma imkanı bulabilirmisin biraz çevre muhit iş yeri değiştirsen belki yenilik iyi gelecek sana. insanın hayatındaki acıları blen insanlarla aynı ortamda olması da acıyı pekiştiriyor.

canım benim inan elimden geleni yapmaya çalışıyorum dışardan güçlüymüşüm gibi davranıyorum ama kimseye birşey diyemiyorum eşim herşeyi içine atıyor ona bir şey olur diye ağlamıyorum bile göz yaşlarımı içime atıyorum onu olmadığı zamanlar da gizli gizli ağlıyorum çok doldum gücümün azaldığını hissediyorum doğum yaptıktan sonra eve geldğimde o beşik boş kaldı yaa işte o gün yıkıldım ben fazla bir şey istememiştim ki ben her zaman küçük şeylerle mutlu olabilen biriydim...

ben o hastane de çalışıyorum eşim o hastane de çalışıyor kardeşim de oraya başladı keşke iş değiştirme şansım olsa şuan olduğumuz yerde bu hastane tek...ben 6. katta çalışıyorum doğum katı da 5. kat ister istemez o bebek seslerini doğuma giden anneleri her gün göreceğim her gün daha da kötü olacağım terzi kendi söküğünü dikemez derlerdi gerçekten çok doğruymuş eşim kardiyoloji yoğun bakım sorumlusu günde kaç kişiyi hayata döndürüyor ama en acı tarafı kendi yavrumuza birşey yapamadı onun öleceğini biliyiordu ama elimiz kolumuz bağlı gibi hiç bir şey yapamadık bunun suçluluğunu da hissediyorum

yine olacaksın canım. hemde çok mutlu olacaksın. yeterki gücünü kaybetme. evine güzel bir bitki al. küçük olsun. pembe çiçekleri olsun. onu küçük kabından alıp büyükce bir saksıya dik. kendi ellerinle toprağını değiştir. her gün sula güneşe doğru yerleştir. o daha da büyüyüp yaprakları yeşerip çiçekler açtıkça içinden bir canlıyla uğraşmanın verdiği mutluluğu hissedeceksin. konuş onunla dertleş. o çiçek kocaman olacak o büyümeden senin hayatında güzel gelişmeler olacağını hep düşün içinden. ama mutlaka bir şeyler le uğraş. ve inanarak hissederek yap bunu. toprak insanın negatif enerjisini alır çiçek insana minik bir yavru kadar muhtaçdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…