mutusuzum...herşeyden ve herkesten çok

Canım bebeğin olsa neden onu da kaybetme ihtimalin var?
Bir rahatsızlığın mı var?

bu dusunceyı at bır kenara emınımkı anne olucaksın :)

keşke ama hiç bişi kolay değil ki ben onsuz bir hayat sürdürmek istemiyorum hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim kendimi kalabalığın içinde yalnızım ona ihtiyacım var eminim onunda bana ihtiyacı vardır

Rabbim sabırlar versin çok zor... ağlattın beni... Rabbim yine bir evlat nasip eder inşallah hayırlı bir evlat... Kuran oku bol bol biraz içinin yangınını söndürür inşallah

benim yakın akrabam sürekli bebek kaybediyordu. erken doğumdu, düşüktü derken birsürü bebek kaybetti. doktorlar istememiş, zor olmaz yaşamaz demiş. sonki bebeğine. ancak onu hatimlerle doğurdu. bebeği şimdi ilkokulda... Allah sabır versin. üzülme demekle olmas... annemde ablamı unuttumu sanki, unutmadı. o ilk önce minicik bebeğini, sonra babannesini, arkasından babasını ve ananesini kaybetmiş. tam 1 yıl içinde. Allah sevdiklerimizi korusun...

Canım bebeğin olsa neden onu da kaybetme ihtimalin var?
Bir rahatsızlığın mı var?

meleğim de gelişim geriliği vardı bunun birçok sebebi varmış ikinciye çocuk düşünsem onda iki kat risk varmış kromozom testi yaptırcaz belki kromozomlarımız uyuşmadı eğer öyleyse bir daha asla çocuk yapmam yine kaybetmeye gücüm yok

annen için inan çok üzüldüm o gerçekten çok güçlüymüş ama ben onun gibi güçlü değilim...

Canım benim kalbim sıkıştı okurken ne olur kendini topla. bak kromozom sorunu kuzenimde de vardı ilk bebeğini o şekilde kaybetti karnında öldü.psikolojisi mahvoldu. doktorlar çok zor dediler. bir sürü testler tedaviler söylediler. kuzenim 2.kez hamile kaldı hiç doktora gitmedi ne olursa olsun ben bu bebeği istiyorum dedi. onu da kaybetmek istemiyordu olumsuz birşey söylerse doktorlar diye. maşallah diyim şu anda ilkokul 3 e gidiyor oğlu. 3 sene öncede kızını doğurdu kızı için neler neler dediler. yok kromozom bozukluğu testler olumsuz çıktı cerrahpaşa da amniyosentez bile oldu. maşallah kızı da çok sağlıklı. sadece ihtimaller doğrultusunda hareket ediyorlar. herşeye inanma sen yine anne olursun Rabbimin izniyle. evet kimse kimsenin yerini tutamaz ama olacak bebeğin hayat tesellisi olacak sana. en azından yaşama sebebin olacak. kendini üzme 3 günlük dünya diyorsun ya oraya gidince senin meleğin annem gelmeden cennete girmem diyecek o sana şefaatçin olacak. Allah sabırlar versin sana. dilerim acın diner yeniden anne olursun kalbindeki yara tamamen geçmese bile kapanır. yine mutlu olursun bırakma kendini

meleğimmm annen çok üzgün annen seni çok özledi...fotoğrafına bakarak avunmaya çalışıyorum sana seni anlatıyorum acaba kime benzeyecektin baban gibi güçlü mü olacaktın annen gibi herşeye ağlayan biri mi olacaktın aklımda hep senle ilgili sorular var senle ilgili yapamadığımız hayallerim var gece ağlayacaktın kalkıp seni emzirecektim seni öperek yatağına yatıracaktım biz seninle anne kız değil iki arkadaş olacaktık...annen artık geçmişine bağlı biri geçmişinde de geleceğinde de sen varsın...benim hayatım sensin yavrum...

arkadaşa katılıyorum. ihtimaller için söyleniyor. arkadaşımın bebeği içinde dediler. özürlü olması yüksek alalım onu demişler. arkadaşım istememiş. kızı çok akıllı pek tatlı maş. Allah sizede nasip eder inş. gerçekten bende üzüldüm size. teselli etmeye çalışıyorum ama zor olduğunu biliyorum. Allah yardımcın olsun..

umarım bende kuzenin gibi şanslı olabilirim diyeceğim ama her zaman ki olumsuz düşüncelerimle şanslı olsaydım kızım yanımda olurdu diyebiliyorum(( kafayı yemek üzereyim...

canımmm benim ağladım,içim yandı kavruldu seenin acınla...Allahım sana sabırların en büyüğünü yaşama gücünü verin..eşnin sana senin eşine ihtiyacın var..bu zor günleri birarada birbirinize sarılarak haffletebilirsiniz..elbetteki çocuğunun yeri içindeki acısı sönmez ama hafifleyyecek,belki yeni bir çocukla belki başka bir şeilde Allahım hafifletsin içindeki koru..sana emanet edilen bebeği Allahım çok sevmişki tekrar yanına istemiş emanetini meleğine Yağmur'una şimdi melekler eşlik ediyor,onu melekler koruyup kollayıp ısıtıyor sen yeterki isyan etme bol bol dua et dua etki dudaklarından dökülen dualar bebeğine ulaşsın,nurlarla ışıklarla dolu olsun mekanı.onu şimdi meleler güldürüyor,ninniler söylüyordur..Allahım inşallah sağlıklla kucağına alabileceğin bir bebek nasip etsin Allahım yardımcın olsun..

aminnn...inanın sadece iki şey beni hayata bağlıyor biri eşim biri yawruma kavuşma ümidim eğer bu iki sebep olmasa yaşamam için sebep kalmayacak...

kendimi hic bukadar kötü hissetmemistim. canim yanmamisti hic bukadar

Rabbim rahmet eylesin kalanlara sabir versin.. acini dindirsin rabim booool bol sabir versin... Allah kimseye vermesin..

ne denirki, nasil teselli edilir ki.. iste kelimelerin anlamsiz kaldigi an ...

O Melek güzel annesi. emin ol cok iyidir simdi ama unutma seni böyle görse cok üzülürdü..

rabbim hayirli ömürler ve hayirli ölümler versin. dua et dua iste canim benim

sana susuyorum sana acıkıyorum siyahta sen varsın beyaz da sen varsın geçmişim de sensin geleceğim de sensin hiç bir şeyini atmadım meleğim her şeyini saklıyorum giyemediğin patiklerini,seni yıkamak için aldığım sabunu sampuanı,havlunu kıyafetlerini hiç bir zaman yatamadığın beşiğini her şeyini annem...onlara bakıyorum içinde seni hayal ediyorum oynayamadığın oyuncakların var ya onlara bakıyorum seni hayal ediyorum o oyuncaklarla oynarken...ah be kızımmm canım kızımmm yanımda olsaydın annem şimdi seni kucağıma alsaydım ne güzel olurdu dünyanın en mutlu insanı ben olurdum ama sen yoksun ve ben dünyanın en mutsuz insanıyım...

amin....keşke sadece kelimeler anlamsız olsaydı benim için, hayat anlamsız...bakıyorum etrafıma saçma sapan şeylere üzülen insanlar var ya işte onlara çok kızıyorum beterin beteri var herşeyin bi çaresi var bu dünya da ama ölüme çare yok benim derdimin çaresi yok...

içim acıdı resmen ağlattın beni ALLAH yardımcın olsun kızın için güçlü olmalısın o annesinin böyle olmasını istemesdi değilmi küçük meleğinin elbette kardeşleri olucak umudunu kaybetme ALLAHTAN umut kesilmez yaratanda o alanda o...

Söylenebilecek ne var ki...
Allah'ım sabırlar versin....
İçim katıldı yemin ederim

Çok üzüldüm ne diyebilirim bilmiyorum, ALLAH sabrını versin derler en çok ..ben de öyle diyebiliyorum size.

Bir anne olarak sizi anlayabiliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…