acınızı öyle net ifade etmişsiniz ki içim titredi okurken.. bendekilerde dert mi dedim. üzüldüğüm şeyleri küçümsedim.
salavat çekin çokça sıkça içiniz sıkıldıkça... ferahlatır sizi inşallah.
ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten.. Allah sabır versin canım. inş herşeyin en güzeli senin olur..
off zaten sulugöz bişimm ağladım akşam akşam ya o melek artık..
lütfen üzülmeyin Rabbim böyle istemiş demekkii veren Rabbim alan Rabbim..
Sınama dünyası şükür edin lütfen..
umarım Rabbim gönlünüze göre verir..
aşkım aşkların en güzeli biricik kızım annen sensiz yaşıyor eğer buna yaşamak denirse sana hep diyordum ya miniğim sen gelince herşey değişecek diye gerçekten herşey değişti annen yoluna çıkan her zorluğu yendi ama bunu yenebilecek gücü kendinde bulamıyor durup düşünüyorum eskiden herşeyi kafama takardım üzülürdüm meğer ne saçma sapan şeylere canımı sıkmışım boşu boşuna derdim var sanmışım dertlerin en büyüğünü düşünmeden ne olacağımı bilmeden konuşmuşum annen büyük konuştu kızım doğum yapmaktan o kadar korkuyordu ki bir daha mı asla çocuk doğurmam dedi şimdi ise yanıp tutuşuyor çocuk hasretiyle ne kadar aptalmış annen((
oturdum ağlıyorum her zaman ki gibi...isyan etmiyorum ama çok zor dayanmak için gücüm kalmadı O'NU İSTİYORUM....MELEĞİMİ İSTİYORUM...her anne gibi onu kucağıma almak istiyorum onu öpüp kucaklamak istiyorum onu çok özledim meleğim eğer yaşasaydı yarın tam bir aylık olacaktı bana gülücükler saçacaktı ağlayacaktı ben onu susturmaya çalışcaktım ama olmadı evet her şer de bi hayır var diolar mantığım bunu kabul ediyo ama kalbim kabul etmiyor edemiyor benimle birlikte hamile olanlar şimdi çocuklarını seviyorlar ama ben sevemiyorum her anne bebeğine ninni söylerken ben bi yastığın üzerine bebeğimin fotoğrafını çıkarttırdım her gece ona ninni söylüyorum delirdiğimi düşünebilrsiniz ama bende kızıma ninni söyledğimi hayal ederek yastığa ninni söylüyorum 3 günlük dünya derlerdi de inanmazdım ama dünya gerçekten 3 günlükmüş benim için o 3 günde kızımın yaşadığı 3 günmüş canım acıyor hayatımı Yağmur'uma göre kurmuştum ben herşeyim onun üzerine dayalı döşeliydi şimdi ise hayat diye birşey yok benim için çare yok...öleceğim günü bekliyorum her gün yaşadıkça biraz daha avı çekiyorum olmuyor yapamıyorum daha gençsin diyorlar bi da olur diyorlar delirecek gibi oluyorum olur mu Yağmur'umun yerini tutar mı ben bi eşyamı kaybetmedim ki bi da olur diyeyim ben evladımı kaybettim( onu kucağıma almaya kıyamazken kara toprağa verdim benim kızım artık toprak kokuyor benim kızım artık bi melek...geçen gün hava soğuktu rüzgar vardı o gece gözüme uyku girmedi acaba kızım üşüyor mudur diye küçücüktü benim kızım o beyaz çarşaf ısıtmış mıdır onu benim sardığım gibi sarmış mıdır çarşaf bedeni belki de artık buz gibi oldu kızımın...insanlar çaresizim diyorlar ya asıl çaresizlik bu özleyip dokunamamak büyüdğünü asla görememek her geçen gün daha da özlemek... rabbim bana akıl ver bana sabır ver...beni daha fazla kızımsız bırakma allah'ım(amin)
Canım hiçbir şey için kendini suçlama. Hepimiz hep büyük konuşuruz bu yüzden başımıza gelen şeyler oluyor. Ama Allah affeder kullarinı her zaman kış olmaz. Yine baharlar gelecek yine çiçekler açacak güneş ısıtacak. Ağaçlar şimdi çıplak ama baharda yemyeşil olacak. Sende iyi olacaksın. Kalbin de meleğin hep olacak ama acin dinecek. Bugün seni tanımayan kaç kisi senin için dua ediyor acini hissediyorum ve sana Rabbimden sabır ıhsan eyleme sini diliyorum. Hayırlı geceler.
evet canım okudum kromozom sonuçları kötü çıkarsa bnd pgt yi düşünüyorum ne kadar tutar fiyat olarak bi bilgin var mı???ve gerçektn güvenilir bi yöntm mi?
Başınız sağolsun bu cümleyi bile yazarken elim gitmedi ama Allah ın takdiri elimizden birşey gelmiyor. Allah size başka evlatlar nasip etsin. çok zordur bunu sözlerle anlatamayız biliyorum. anne olan sizi daha iyi anlar. Bir melek şuanda o günahsız. Size üzülmeyin ağlamayın desemde içinizin yandığını biliyorum. şöyle düşünün birde büyütüp kaybetseydiniz belki daha çok yıkılacaktınız.lütfen kendinizi üzmemeye çalışın. Her ne kadar yanınızda olsakda olsamda yapıcak birşey yok. Hayat maalesef devam ediyor. başka söyleyecek birşey yok.:26:
pgt'de embriyo başına fiyat alınıyor canım. Söylediğim topiğe bakmanı ve yazmanı tavsiye ederim. Açtığın diğer konunda da yazdım. Bunu iyice araştır canım. Allah yar ve yardımcın olsun. Umudunu sakın yitirme.
dostlar sağolsun(( evet Yağmur um büyüseydi ve onu kaybetseydim belki daha kötü olurdum ama beni üzen meleğimin hiç anne dediğini duyamamak onu öpememek onu koklayamamak inanır mısın kucağıma verirlerken tutanamadım bike bi yeri acır diye hemşireler tuttu kucağıma şimdi diyorum ahhh keşke bi kereceik olsun kendim alsaymışım kucağıma kokusunu içime çekip öpseymişim ama bilemedim iyileşir dediler bende iyileşecek sandım iyileşince öperim dedimmmm uffff kafayı yicem
Eğer anne dediği zaman ölmüş olsaydı kulağında evde heryerde onu hayal edicektin. Bende bir anneyim acın çok büyük tabi. yaşamayan asla anlayamaz Allah yaşatmasın evlat acısını hiç kimseye. Siz Allaha inanın çokda ağlamayın her ne kadar söylesemde bunu hiç kolay değil, onu siz anlarsınız. Ama size tavsiyem evden uzaklaşın başka şeylerle meşgul olun. . Allah sabırlar versin. söyleyecek başka birşey yok
boğazım agrıdı okurken aglamamk için kendimi zor tutum. anneyim bende ve çok iyi bilirim evladın ne demek oldugunu sana ne söylesek boş .rabbimin yanındadır o üşümez acıkmaz ağlamaz melek oldu o inşalllah ahirettede o melek elinden tutup seni cennete götürecek sana şefaatçi olacak allahın izniyleoturdum ağlıyorum her zaman ki gibi...isyan etmiyorum ama çok zor dayanmak için gücüm kalmadı O'NU İSTİYORUM....MELEĞİMİ İSTİYORUM...her anne gibi onu kucağıma almak istiyorum onu öpüp kucaklamak istiyorum onu çok özledim meleğim eğer yaşasaydı yarın tam bir aylık olacaktı bana gülücükler saçacaktı ağlayacaktı ben onu susturmaya çalışcaktım ama olmadı evet her şer de bi hayır var diolar mantığım bunu kabul ediyo ama kalbim kabul etmiyor edemiyor benimle birlikte hamile olanlar şimdi çocuklarını seviyorlar ama ben sevemiyorum her anne bebeğine ninni söylerken ben bi yastığın üzerine bebeğimin fotoğrafını çıkarttırdım her gece ona ninni söylüyorum delirdiğimi düşünebilrsiniz ama bende kızıma ninni söyledğimi hayal ederek yastığa ninni söylüyorum 3 günlük dünya derlerdi de inanmazdım ama dünya gerçekten 3 günlükmüş benim için o 3 günde kızımın yaşadığı 3 günmüş canım acıyor hayatımı Yağmur'uma göre kurmuştum ben herşeyim onun üzerine dayalı döşeliydi şimdi ise hayat diye birşey yok benim için çare yok...öleceğim günü bekliyorum her gün yaşadıkça biraz daha avı çekiyorum olmuyor yapamıyorum daha gençsin diyorlar bi da olur diyorlar delirecek gibi oluyorum olur mu Yağmur'umun yerini tutar mı ben bi eşyamı kaybetmedim ki bi da olur diyeyim ben evladımı kaybettim( onu kucağıma almaya kıyamazken kara toprağa verdim benim kızım artık toprak kokuyor benim kızım artık bi melek...geçen gün hava soğuktu rüzgar vardı o gece gözüme uyku girmedi acaba kızım üşüyor mudur diye küçücüktü benim kızım o beyaz çarşaf ısıtmış mıdır onu benim sardığım gibi sarmış mıdır çarşaf bedeni belki de artık buz gibi oldu kızımın...insanlar çaresizim diyorlar ya asıl çaresizlik bu özleyip dokunamamak büyüdğünü asla görememek her geçen gün daha da özlemek... rabbim bana akıl ver bana sabır ver...beni daha fazla kızımsız bırakma allah'ım(amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?