mutusuzum...herşeyden ve herkesten çok

acınızı öyle net ifade etmişsiniz ki içim titredi okurken.. bendekilerde dert mi dedim. üzüldüğüm şeyleri küçümsedim.
salavat çekin çokça sıkça içiniz sıkıldıkça... ferahlatır sizi inşallah.​

ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten.. Allah sabır versin canım. inş herşeyin en güzeli senin olur..

daha önce de kurmuştum ben bu cümleleri herşeyi kafaya takan bi insandım çok derdim var diyordum meğer hepsi fani dünyanın yalan dertleriymiş site de gezinirken insanların dertlerine bakıyorum ve kurduğum cümle keşke benim derdim de bu kadar küçük olsaydı oluyor herkesin derdi kendine diyen olabilir belki ama inanın bu dünyada herşeyin her derdin çözümü var bir tek ölümün çözümü yok(( benim derdim ancak ben ölünce bitecek çünkü ancak o zaman yavruma kavuşacağım...

off zaten sulugöz bişimm ağladım akşam akşam ya o melek artık..
lütfen üzülmeyin Rabbim böyle istemiş demekkii veren Rabbim alan Rabbim..
Sınama dünyası şükür edin lütfen..
umarım Rabbim gönlünüze göre verir..

evet o artık melek ve ben o meleği çoooooooooook özledim ve o meleğe ihtiyacım var

Canım hiçbir şey için kendini suçlama. Hepimiz hep büyük konuşuruz bu yüzden başımıza gelen şeyler oluyor. Ama Allah affeder kullarinı her zaman kış olmaz. Yine baharlar gelecek yine çiçekler açacak güneş ısıtacak. Ağaçlar şimdi çıplak ama baharda yemyeşil olacak. Sende iyi olacaksın. Kalbin de meleğin hep olacak ama acin dinecek. Bugün seni tanımayan kaç kisi senin için dua ediyor acini hissediyorum ve sana Rabbimden sabır ıhsan eyleme sini diliyorum. Hayırlı geceler.

Başınız sağolsun bu cümleyi bile yazarken elim gitmedi ama Allah ın takdiri elimizden birşey gelmiyor. Allah size başka evlatlar nasip etsin. çok zordur bunu sözlerle anlatamayız biliyorum. anne olan sizi daha iyi anlar. Bir melek şuanda o günahsız. Size üzülmeyin ağlamayın desemde içinizin yandığını biliyorum. şöyle düşünün birde büyütüp kaybetseydiniz belki daha çok yıkılacaktınız.lütfen kendinizi üzmemeye çalışın. Her ne kadar yanınızda olsakda olsamda yapıcak birşey yok. Hayat maalesef devam ediyor. başka söyleyecek birşey yok.:26:

allah razı olsun herkesten insanın kendisini suçlamaması elde değil ki ben büyük konuştum bir daha asla çocuk yapmam dedim rabbim de bu lafın hesabını bana sordu

evet canım okudum kromozom sonuçları kötü çıkarsa bnd pgt yi düşünüyorum ne kadar tutar fiyat olarak bi bilgin var mı???ve gerçektn güvenilir bi yöntm mi?

pgt'de embriyo başına fiyat alınıyor canım. Söylediğim topiğe bakmanı ve yazmanı tavsiye ederim. Açtığın diğer konunda da yazdım. Bunu iyice araştır canım. Allah yar ve yardımcın olsun. Umudunu sakın yitirme.

Son düzenleme:

dostlar sağolsun(( evet Yağmur um büyüseydi ve onu kaybetseydim belki daha kötü olurdum ama beni üzen meleğimin hiç anne dediğini duyamamak onu öpememek onu koklayamamak inanır mısın kucağıma verirlerken tutanamadım bike bi yeri acır diye hemşireler tuttu kucağıma şimdi diyorum ahhh keşke bi kereceik olsun kendim alsaymışım kucağıma kokusunu içime çekip öpseymişim ama bilemedim iyileşir dediler bende iyileşecek sandım iyileşince öperim dedimmmm uffff kafayı yicem

teşekkür ederim allah sizlerden razı olsun...

Eğer anne dediği zaman ölmüş olsaydı kulağında evde heryerde onu hayal edicektin. Bende bir anneyim acın çok büyük tabi. yaşamayan asla anlayamaz Allah yaşatmasın evlat acısını hiç kimseye. Siz Allaha inanın çokda ağlamayın her ne kadar söylesemde bunu hiç kolay değil, onu siz anlarsınız. Ama size tavsiyem evden uzaklaşın başka şeylerle meşgul olun. . Allah sabırlar versin. söyleyecek başka birşey yok

haklısınız aslında kafam o kadar kötü ve karışık ki ne düşüneceğimi bilmiyorum ne iyi olurdu ne kötü olurdu bilmiyorum kesinlikle rabbim kiiimseye evlat acısı yaşatmasın...

boğazım agrıdı okurken aglamamk için kendimi zor tutum. anneyim bende ve çok iyi bilirim evladın ne demek oldugunu sana ne söylesek boş .rabbimin yanındadır o üşümez acıkmaz ağlamaz melek oldu o inşalllah ahirettede o melek elinden tutup seni cennete götürecek sana şefaatçi olacak allahın izniyle

ne desek seni teselli etmiyecek biliyorum.
Allahım sana sabır versin.ve kimseyi evlat acısıyla sınamasın.

bugün burda yağmur yağıyor yağmur kelimesini ya da adını nerde duysa m içim titriyor kızım aklıma geliyor bakkala diye çıktım evden yawaş yawaş yürüdüm yağmur da yolları uzattım hemen eve gitmemek için hem ağladım hem Yağmur'umla konuştum dışardan görenler kesin demiştir bu kız deli galiba kendi kendine konuşuyor diye ama umrumda bile olmadı dua ettim kızıma beni de yanına almasını söyledim rabbimden canımı almasını istedim çünkü çok zor....biraz önce birinin yazısını okudum hamileymiş bebeğini aldırmayı düşünüyormuş yaa insanlar için evlat çocuk çok basit ya da benim için çok ama çok anlamlı nasıl insanlar yawrularına kıyabiliyor ben ve benim gibi evladını kaybeden anneler yavruları için yanıp tutuşurken insanlar nasıl bu kadar vicdansız oluyor rabbim başta bana olmak üzere herkese akıl fikir versin böyle insanları gördükçe duydukça içim ürperiyor adaletin bu mu dünya demek geliyor içimden yazıkkk gerçekten yazıkkk

Amiin..

Allah en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin size..

canım hayat maalesef herşeye rağmen devam ediyor ve bu yüzden bir an önce kendini toparlamalısın.inşallah bir gün yeni bir meleğin olur

olmuyorrrr hiç bişi eskisi gibi olmuyor acım dinmiyor canım acıyor dün akşam eşim hüngür hüngür ağladı ona ağlama diyemedim bende onunla ağladım güçlü gözükmekten yoruldum dedi gerçekten de öyle artık eskisi gibi mutlu değil bende o da eskisi gibi değiliz ve hiç birşey de eskisi gibi olmayacak bunu biliyorum eşimi çok seviyorum ama bazen çekip gidesim geliyor kızıma gitmek istiyorum onun yanına uzanmak onun yanında uyumak ve uyanmamak istiyorum dışarı çıkmak istemiyorum çünkü dışarda çocuklar var bebekler var ama benim kızım yanımda değil yok ben çok şey istemedim ki bu dünyada ben kızımı istedim yaşamaktan bıktımmm rabbim e dua ediyorum al canımı diye yapamıyorum işte olmuyor ne kendim mutlu olabiliyorum ne de eşimi mutlu edebiliyorum bu acıyla nasıl yaşanır(( şuan mutlu bir aile olabilirdik şuan kızımı emziriyor olabilirdim akşam olunca babamıza kapıyı birlikte açabilrdikkkk ama olmuyor işte dediğim hiç bişi olmuyor olmayacakta...BEN HAMİLEYKEN EŞİME BABACIK DERDİM ŞİMDİ O KADAR ÇOK ÖZLEDİM Kİ KOCAMA O ŞEKİLDE SESLENMEYİ(( ÇOK KÖTÜYÜM:...(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…