mutusuzum...herşeyden ve herkesten çok

yine olacaksın canım. hemde çok mutlu olacaksın. yeterki gücünü kaybetme. evine güzel bir bitki al. küçük olsun. pembe çiçekleri olsun. onu küçük kabından alıp büyükce bir saksıya dik. kendi ellerinle toprağını değiştir. her gün sula güneşe doğru yerleştir. o daha da büyüyüp yaprakları yeşerip çiçekler açtıkça içinden bir canlıyla uğraşmanın verdiği mutluluğu hissedeceksin. konuş onunla dertleş. o çiçek kocaman olacak o büyümeden senin hayatında güzel gelişmeler olacağını hep düşün içinden. ama mutlaka bir şeyler le uğraş. ve inanarak hissederek yap bunu. toprak insanın negatif enerjisini alır çiçek insana minik bir yavru kadar muhtaçdır.

Başka bir şehre taşınma imkanınız yok mu canım?Dediğim gibi bol bol Kuran oku bir de.

Başka bir şehre taşınma imkanınız yok mu canım?Dediğim gibi bol bol Kuran oku bir de.

Akşamları aç kuranı başından başla hatmet güzelce türkçesini oku canım.Ben sıkılınca okuyorum ferahlıyorum.

Son düzenleme:

bu aklıma gelmemişti evimde çiçekler var ama nadirdir onları suladığım...acaba bi hayvan mı beslesem die düşündüm bi ara ama onun sorumluluğunu alamam ki( kafam allak bullak bu hayat nasıl böyle devam eder bilmiyorum(

Allah sabırlar versin,derdi veren Allah dermanını da verirmiş,bu da sizin sınavınız demek ki..
Evlat acısı kolay değil ..

Evladını kaybeden bir arkadaşım,çok yakın bir arkadaşım var.Bademcik ameliyatında 6 yaşındaki oğlunu kaybetti.
İlk yıllar çok zordu eminim hala da onun için çok zordur.
Şimdi bir oğlu daha var,görüyorum yüzü gülüyor ama içinde bir yara hep vardır..
Allah'a sıgının bu en zor zamanınızda,dilerim en kolay şekilde bu zor günleri atlatırsınız.

Hmm ona emin değilim tabi internetten okumaya falan engel var mı lohusayken onu bir bilene uzmanına sor istersen.

diyaneti aramıştım daha önce tesbih çekiyorum lohusalıyım diye kuran okumuyorum demiştim oda tesbih çekmeye devam et kuran okuma demişti hiç internet kısmı aklıma gelmedi ama o da günah olurmu olmaz mı bilmiom

Rabbim den başka sığınacak kimsem yok eminim arkadaşınıza sorsanız ilk günkü gibi canının acıdığını söyler bu yara geçmez ki hafiflemez ki((

Allah yardımcın olsun,lohusa olduğun içinde daha derinleşiyorsun acıya.Allah kucağına tez zamanda bir can nasip etsin.Meleğin dualarında yaşasın,Allahın yanında meleğin üşür mü hiç üzülme.

amin....saçma geliodur çoğu kişiye üşümez diye ama 3 günlük sürse de anneliğim anne yüreği işte insanın aklına neler neler geliyor

canım hayvanları çok severim. 3 tane kedim vardı zamanında evlenmeden önce. ama onların da başına en ufak bir şey gelince insan çok fena oluyor hayvanları çok tavsiye etmem açıkçası. ayrıca ablamın bir köpeği var 8 yaşında 8 senedir onunla uğraşıyor bir bebek gibi büyüttü onunla ilgilenmekten çocuk eksikliği hiç hissetmedi şimdi çocuk istiyorlar eşiyle yani bunca zamana yazık şimdiye doğursa okula gidiyor olacaktı belki. bir uğraş mutlaka şart. lohusalığın geçincede kuranı açar okursun. rahatlarsın. bazen ben alıyorum elime sayfaları karıştırıp bir sayfa açıyorum sonra orda ilk gözüme çarpan ayeti okuyorum. genelde de hep ihtiyacım olan bir ayete denk geliyorum. bana da çok iyi gelir.

Canım benim bir kaç sayfa önce tüp bebek ve pgt ile ilgili bir mesaj yazmıştım. Okuyabildin mi?

evet canım okudum kromozom sonuçları kötü çıkarsa bnd pgt yi düşünüyorum ne kadar tutar fiyat olarak bi bilgin var mı???ve gerçektn güvenilir bi yöntm mi?

bizim de bir köpeğimiz vardı boxerdı çok tatlıydı doğum yapmaaan 2 ay önce verdik ilgilenemeyiz bebek olunca diye düşündük sonuçta onunda ilgiye ihtiyacı vardı ve biz eskisi gibi ilgilenemiyorduk kızımız olacak die verdik keşke vermeseymişiz böyle olacağını bilseydim zaten vermezdim

aşkım aşkların en güzeli biricik kızım annen sensiz yaşıyor eğer buna yaşamak denirse sana hep diyordum ya miniğim sen gelince herşey değişecek diye gerçekten herşey değişti annen yoluna çıkan her zorluğu yendi ama bunu yenebilecek gücü kendinde bulamıyor durup düşünüyorum eskiden herşeyi kafama takardım üzülürdüm meğer ne saçma sapan şeylere canımı sıkmışım boşu boşuna derdim var sanmışım dertlerin en büyüğünü düşünmeden ne olacağımı bilmeden konuşmuşum annen büyük konuştu kızım doğum yapmaktan o kadar korkuyordu ki bir daha mı asla çocuk doğurmam dedi şimdi ise yanıp tutuşuyor çocuk hasretiyle ne kadar aptalmış annen((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…