canım benim inan elimden geleni yapmaya çalışıyorum dışardan güçlüymüşüm gibi davranıyorum ama kimseye birşey diyemiyorum eşim herşeyi içine atıyor ona bir şey olur diye ağlamıyorum bile göz yaşlarımı içime atıyorum onu olmadığı zamanlar da gizli gizli ağlıyorum çok doldum gücümün azaldığını hissediyorum doğum yaptıktan sonra eve geldğimde o beşik boş kaldı yaa işte o gün yıkıldım benfazla bir şey istememiştim ki ben her zaman küçük şeylerle mutlu olabilen biriydim...
Başka bir şehre taşınma imkanınız yok mu canım?Dediğim gibi bol bol Kuran oku bir de.
yine olacaksın canım. hemde çok mutlu olacaksın. yeterki gücünü kaybetme. evine güzel bir bitki al. küçük olsun. pembe çiçekleri olsun. onu küçük kabından alıp büyükce bir saksıya dik. kendi ellerinle toprağını değiştir. her gün sula güneşe doğru yerleştir. o daha da büyüyüp yaprakları yeşerip çiçekler açtıkça içinden bir canlıyla uğraşmanın verdiği mutluluğu hissedeceksin. konuş onunla dertleş. o çiçek kocaman olacak o büyümeden senin hayatında güzel gelişmeler olacağını hep düşün içinden. ama mutlaka bir şeyler le uğraş. ve inanarak hissederek yap bunu. toprak insanın negatif enerjisini alır çiçek insana minik bir yavru kadar muhtaçdır.
Akşamları aç kuranı başından başla hatmet güzelce türkçesini oku canım.Ben sıkılınca okuyorum ferahlıyorum.
lohusalıyım bu halde kuran okuyamam ki( lohusalığım bitince okumayı düşünüorum..
Hmm ona emin değilim tabi internetten okumaya falan engel var mı lohusayken onu bir bilene uzmanına sor istersen.
Allah sabırlar versin,derdi veren Allah dermanını da verirmiş,bu da sizin sınavınız demek ki..
Evlat acısı kolay değil ..
Evladını kaybeden bir arkadaşım,çok yakın bir arkadaşım var.Bademcik ameliyatında 6 yaşındaki oğlunu kaybetti.
İlk yıllar çok zordu eminim hala da onun için çok zordur.
Şimdi bir oğlu daha var,görüyorum yüzü gülüyor ama içinde bir yara hep vardır..
Allah'a sıgının bu en zor zamanınızda,dilerim en kolay şekilde bu zor günleri atlatırsınız.
Allah yardımcın olsun,lohusa olduğun içinde daha derinleşiyorsun acıya.Allah kucağına tez zamanda bir can nasip etsin.Meleğin dualarında yaşasın,Allahın yanında meleğin üşür mü hiç üzülme.
Canım benim bir kaç sayfa önce tüp bebek ve pgt ile ilgili bir mesaj yazmıştım. Okuyabildin mi?
canım hayvanları çok severim. 3 tane kedim vardı zamanında evlenmeden önce. ama onların da başına en ufak bir şey gelince insan çok fena oluyor hayvanları çok tavsiye etmem açıkçası. ayrıca ablamın bir köpeği var 8 yaşında 8 senedir onunla uğraşıyor bir bebek gibi büyüttü onunla ilgilenmekten çocuk eksikliği hiç hissetmedi şimdi çocuk istiyorlar eşiyle yani bunca zamana yazık şimdiye doğursa okula gidiyor olacaktı belki. bir uğraş mutlaka şart. lohusalığın geçincede kuranı açar okursun. rahatlarsın. bazen ben alıyorum elime sayfaları karıştırıp bir sayfa açıyorum sonra orda ilk gözüme çarpan ayeti okuyorum. genelde de hep ihtiyacım olan bir ayete denk geliyorum. bana da çok iyi gelir.
bende cok mutsuzum cunku cok sıkılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?