Nacizane tarot yorumluyorum:)

Miyora

ilovebackhand
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
376
57
43
Ankara
İsteyen arkadaşlar 1den 78 e 5 kart söylerlerse yorumlamaya çalışacağım. 3 aydır falan bakmaya çalışıyorum.:):16:

Edit: Baktığım arkadaşlar biraz da olsa tutup tutmadığını söylerse çok iyi olur.:)

Son düzenleme:
7, 11, 41, 68, 71 :) böylemi yoksa yanlışmı anladım :))

Son düzenleme:
48, 3, 36, 17, 52 bekliyorum bendee:16:

7, 11, 41, 68, 71 :) böylemi yoksa yanlışmı anladım :))

Akrep, balık, yengeç erkeğinden biriyle ilgileniyorsunn sonunda elde edeceksin o kişiyi. Veya o kişi hayatındaysa uzun zamandır kavgalı bir dönem olmuş düzeliyor aranız. Büyük bir para geçecek kısa zamanda eline. Ama aşkla ilgili bir şey moralini bozuyor sen de kısa dönemli bir üzüntü yaşıyorsun. Yani tabi ki kart inanmamak lazım ama son kart ters kupa ası bunun da anlamı biten bir ilişki demek. Umarım azcık da olsa bir şeyler tutturmuşumdur. :16:

2- 5- 7- 69- 78 ben de rica edebilirmiyim. ilişkim hakkında da bırsey söylerseniz cok sevınırım

Kısa bir zamanda üçlü bir kutlamanız var. Torpil gibi bir durumla kısa vadeli bir başarı elde ediyorsunuz. Malesef kartlar biraz saçma şeyler söyleyebiliyor. :16: Zengin bir koç, yay ya da aslan erkeği hayatınıza giriyor. Ve yakın bir zamanda mahkemeniz var gibi. Bu kadaar :16:

Akrep, balık, yengeç erkeğinden biriyle ilgileniyorsunn sonunda elde edeceksin o kişiyi. Veya o kişi hayatındaysa uzun zamandır kavgalı bir dönem olmuş düzeliyor aranız. Büyük bir para geçecek kısa zamanda eline. Ama aşkla ilgili bir şey moralini bozuyor sen de kısa dönemli bir üzüntü yaşıyorsun. Yani tabi ki kart inanmamak lazım ama son kart ters kupa ası bunun da anlamı biten bir ilişki demek. Umarım azcık da olsa bir şeyler tutturmuşumdur. :16:

biri tuttu :) ama şu para bölümü çok hoşuma gitti inş gerçekleşir çünkü bir hedefim var çok teşekkür ederim cnm hayatımdaki ilk fal oldu:16:

3-35-52-61-74 ay heycanlandim bekliyorum merakla teşekkür ederim simdiden ;)

48, 3, 36, 17, 52 bekliyorum bendee:16:

Hayatınızda durgunluk, sakinlik istediğiniz bir dönemdesiniz. Karman çorman aile, aşk, arkadaşlık ilişkileri sizi yormuş Bir denge istiyorsunuz. Bu dengeyi hayatınıza koyduğunuz zaman şanslı bir dönem başlayacak sizin için. Başak, oğlak veya boğa erkeği var 3. kartta. Malesef kart ters gelmiş. Olumsuz gibi. Ha olursa da kısa süreli bir ilişki olacak sanırım. Ve küçük çağlı bir depresyona giriyorsunuz. ay kartlar hep kötü çıktı umarım böyle şeyler olmaz.:16:

15-9-3-38-14 tskr ederm cnm :16:

7,1,5,22,62,77 hadi bakalım parmaklarına sağlık

Ya yolculuk yapıyorsun ya da yeni bir çevreye taşınıyorsun. Çabaların sonuç veriyor ve paralı bir dönem geliyor senin için. Dini konulara eğileceksin sanırım, rahatlıyorsun böylece. Önünde koç, aslan, yay erkeğiyle ilgili engeller görünüyor. Ve olmayacak sanırım bu istediğin ilişki. Bu kartlarda da kötü şeyler çıkınca sinirim bozuluyor kusura bakma canım lütfen. :16:

Back
X