Erkekler çocuk falan almak istemiyor ki hikaye hepsi
Alacakmış , bakacakmış gibi blöf yapıyorlar ancak.
İstiyorum vermiyorsun ki ‘ye getiriyorlar.
Parada vermiyorlar çünkü, verdiği paranın çocuğa değil anneye gittiğini düşünüyorlar,
Çocuk açta açıkta, anne o parayla keyif ediyor diye düşünüyorlar.
Verdikleri para 2-3 kg kıyma parası.
Hastalığı,ilacı,etkinliği,kitabı,kursu,yeme içmesi mutfak masrafı,okul masrafı,cep harçlığı, berberi,çocukların eve yansıyan faturaları,giyim kuşamı (ki hersene büyüyorlar,yenisi alınıyor bot/ayakkabı vs) , belki bakıcısı, servisi, çocuğun kişisel istekleri vsvsvs
Bir kadın bunların hepsini 600-1000 liraya nasıl yapsın? Kadın evini açıyor,herşeye göğüs geriyor,hayatını çocuğa göre şekillendiriyor,hastalığında başında bekliyor, yedirip içirip bakıyor besliyor, çocuğum mutlu olsun diye dışarı/gezmeye/dışarda bir etkinliğe götürüyor/etkinliğe katılıyor..
Kadın onca şeye katlanıyor, adamların derdi para !
Aman 1 kuruş hakkım geçmesin eski karıma, o da çocuğun annesi, bu çocuk tek benim mi, masraflar ortak olsun, ee ben 50 bin kazansam 20 bini çocuğa mı vercem, sende annesisin sen bak benden ne parası istiyorsun..
Aman bıktım ver çocuğu bak gör nasıl bakılıyormuş, ben krallar gibi bakarım çocuğuma..zaten sen baktığını mı sanıyorsun, çocuğun şu üstüne başına bak ..
Bak beni çocuğa kötüleme bir de, çocuğum diye ses etmiyorum sana bak, çocuğumdan da soğuttun beni, aklın fikrin para olmuş kazanıyorsam kendime kazanıyorum sen benim malımı mı gözlüyorsun.. param varsa sana ne bundan, vermiyorum/vermicem/alamazsın… ben sgk lı bile göstertmedim kendimi nasıl nafaka artırımı yapcan, serbest çalışıyorum ben para kazanıyorum mu sanıosun, ben bu parayı da iyi niyetimden yolluyorum haaa çocuğum diye yapıyorum bak bi dava aç 300 den fazla alamazsın bu işi inada bindirme. Aklın fikrin para olmuş, paragöz, siz kadınlar çocuk yapın erkeği ömür boyu nafakaya bağlayın, siz kadınların gelir kapısı olmuş çocuk yap boşan nafakaya bağla oh ne ala..
Beni bu saçma sapan para mevzuları yüzünden arama ama,
bakamicaksan ağlayacaksan da ver çocouma bon bokorommmm

Boşanmış babaların cümleleri…anca blöfff
Önüne bi kap yemek koyamazlar versek, üç günde sepetliyorlar annene git tamam diye..
Velhasıl, erkekler utanmadan kadınlara diyor
Eee sende annesisin bak /al/yap ozmn benden ne parası istiosun ..
bak ben çocuğumu da göremiyorum.sen bu şansı bulmuşsun , ben iyi niyetimle vermişim, çocuğumu annesiz bırakmadım/kıyamadım… daha ne istiosun ben gibi bir babadan
Diyorlar

Herşeyleri sahte, yalan
Dertleri çocuk falan değil onların PARA