- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.749
- 683
- Konu Sahibi Nazlican333
Çok yanlış yapıyorsunuz. Çalışsanız da çalışmasanız da kendinize de talep edin. Yanlış anlaşılmasın ama çocuk çalışan annenin ayağında pranga. Okula bırak okuldan al ders çalıştır vs. İş yeri saatleri uymuyor, fazla mesai yapamıyor, işverenlerin işine gelmiyoruz. Kazancımız düşüyor. Ama babalar kariyer basamaklarını sorgusuz sualsiz tırmanıyor. Bu eşit mi Yani?İnşallah evet bende o şekilde düşünüyorum kendi rızasıyla vermiyor o yüzden adalet yerini bulsun istiyorum. Evet kesinlikle öyle ben bu çocuğu büyütürken kendi ailemle ne zorluklar çektik bir Allah bilir birde biz. Hala da öyle uğraşıyoruz uğraşacağızda tabiiki çünkü canımın parçası evladım yani. Bende zaten elin yolukları yemesindense çocuğum yesin istiyorum kendime bile istemiyorum sırf sadece çocuğum için. Bu çocuk ikimizinse öyle yada böyle bakacak o kadar
Sabah 2 saat erken kalkıyorum, çocuğu hazırlayıp kendim hazırlanıp çocuğa kahvaltı yaptırıp 16 km uzaklıktaki okula bırakıp işe gidiyorum. Baba 15 dk sonra İşte. Çocuk hasta olsa ben izin alıyorum ücret kesiliyor. İşverenle ben papaz oluyorum, işe ben gecikiyorum ben yıpranıyorum. Bunların karşılığını tabi ki verecek eski eş. Yok öyle boşanıp bekar oğlan gibi takılmacalar. Azcık canı yansın da evlat bakmak ne demek öğrensin biraz.