Nane + Limontuzu Formülü ile Zayıflamak

ben de aksam emeğinde bir corba ve biraz salatyla hemen kesildim :) cok abartılcak gibi değildir diyordum ama iyi bi şey bu nane :)

Bu akşamdan itibaren bende deneyecegım bunu hem ucuz hemde ıyı bır yönteme benzıyor serenaycım sen nasıl yaptın nasıl gelısmeler:uhm:

iyi gidiyor canım.nane iştahımı baya bi kesti.daha tartılmamdım pazartesi 1 hafta olacak ozaman tartılacağım,sonucu yazarım.

Kızlar dün akşam yemeğinden önce yarım limonlu bır bardak su ıle bırlıkte ıctım naneyı,sabahta ac karnına gercekten muhteşem bişeyyyy ınanılmaz tok hıssedıyorum ınanılmaz.Denemeyenlerin kesinlikle denemesi lazım.kaydirigubbakcemile4

meraba kızlar bende yalnızca naneyi yemeyi düşünüyorum.mesela canım abur cubur istediğinde 1 kaşık nane yi at ağzına bastırır ne güzel.bazende yoğurda karıştırarak yemeyi düşünüyorum.ama midemi delmeye hiç niyetim yok limontuzuna hayır diyorum ben.

meraba kızlar bende yalnızca naneyi yemeyi düşünüyorum.mesela canım abur cubur istediğinde 1 kaşık nane yi at ağzına bastırır ne güzel.bazende yoğurda karıştırarak yemeyi düşünüyorum.ama midemi delmeye hiç niyetim yok limontuzuna hayır diyorum ben.

Aynen... kaydirigubbakcemile5
Bende 2 akşamdır yoğurduma katıyorum ve gerçekden işe yaradığını hissettim diyebilirim. Hem nane faydalıda... Ama limon tuzu eritilmeden ve bir yemeğe katılmadan direk yenirse bencede miğdeye zarar verir, hem zarar verdiğinide hemen anlayamayız, anladığımızda iş işden geçmesin şakkıdı

kesinlikle size katılıyorm kızlar
akşam ben de sadece bi kase susuz cacık yedm ama bol naneli
inanılmaz tok tuttu,ne gece acıktım ne de sabaha aç uyandım,sanırım bu da doğru

buraya yazıp bizi bilgilendiren arkadaşa çok tşk.ederim,herkese şiddetle tavsiye ediyorum

evet kızlar bende 1 haftada 700 gr. vermişim.hihoyyyt
diyet yapmadım,spor hiç yapmadım,zaten yapamıyorum.
naneyi yiyince zaten iştahın kesiliyor,az yiyip doyuyorsun.ve 700 gr. erimişim.
buda fena değil.deneyin derim ben.kaydirigubbakcemile5

kızlar birde ıhlamuru seviyorsanız aç karnına yemeklerden önce 1 fincan için.
ıhlamurda iştah kesiyor.aç karnına içince zayıflamaya yardımcı oluyormuş
a.s.

kızlar bende denemek istiyorum ama sadece naneyi şimdi napıcaz bu bi yemek kaşığı naneyi suyla beraber yutucakmıyı yoksa çiğnicekmiyiz :sinifsinif: bu arada doritosun sosuda böyle hazırlanıyo zaten yoğurdun içine nane kırmızı biber falan konuluyor süper oluyor ben çok severim o sosu naneyide böyle yemeyi düşünüyorum aslında yoğurdun anti bi etkisi olmaz değilmi kızlarr :uhm:

Ya arkadaşlar neden bu konuya ilgisizsiniz bi bakın bi yorum yapın deneyenleer yardımcı olsun çok faydalı olduğuna inanıyorum ama kimsenin dikkatini çekmiyo neden? senağlama senağlama senağlama

ben denedim canım 10 gün kadar.çok güzel iştah kapatıyor.yoğrtla karıştırıp yemekten önce ve yemek arasında yiyiyordum.sonuç güzeldi.
daha sonra rahatsızlığım oldu ne buraya yorum yazabildim,nede naneye devam edebildim.
yeniden başlamayı düşünüyorum.herkese tavsiye ederim.zemuszemus

ben denedim canım 10 gün kadar.çok güzel iştah kapatıyor.yoğrtla karıştırıp yemekten önce ve yemek arasında yiyiyordum.sonuç güzeldi.
daha sonra rahatsızlığım oldu ne buraya yorum yazabildim,nede naneye devam edebildim.
yeniden başlamayı düşünüyorum.herkese tavsiye ederim.zemuszemus

çok çok çok teşekkür ederim canım birilerinin yorumuna çok ihtiyacım vardı kimse ilgilenmiyodu bu konuyla çok üzülüyodum mafoldumben gerçekten çok sağol peki canım kilo verebildinmi bu 10 gün içersinde bende limon tuzu olmadan sadece naneyi denemek istiyorumda :1rolleyes:

limon miğdeyi küçültüyo kesinlikle.ben geçen sene 52 kilodan 47ye düştüm 1 haftada hergün limon yiyordum tuzlayıpta çok sewiyodum limonu :) her öğlen okulda bir hamburge ve kola yer genede doymazdım ama limondan snra bir ısırık hamburger alıp bir yudum kola alıp doyuyordum abartısız miğdem çok bulanıodu yiyemiyordm atıyodum akşamda yemekte bi çatal alıyoddum ve her gecede afedersiniz ama çıkarıyordum tmm kilo werdim karnım dümdüz oldu karnımda öğürmekten çıkarmaktan kas oldu ama gerçekten çok kötü hiç iyileşmiycem sandım tüm gün miğde bulantısıyla dolaşıyordum bazen bayıldığım bile oldu yememe hastalığından ölen insanlar gbi kemik gbi kalıcam sandım ama annem saolsun zorlıya zorlıya düzeldüm limon tuzu aynı etkiyi yaparmı bilemiycem ama genede fazla kullanmayın derim ben

kullanma demişsin canım ama bende yicem limonu :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: ama nasıl yiyodun hayatım yani kabuklarını soyup atımıveriyodun ağzına yani şimdiye kadar limon yiyen görmedimde limonu ağzına sıkanı görmüştüm CADIARZU

bugün bende yedim limon üstünede suyumu içtim sabahtan beri ağzıma bişey almadım sayesinde
az önce akşam yemeği yedik o kadar bi 10 gün daha yicem bi zararı olmaz dimi :sinifsinif:

merhabalar.ben daha önce 10 gün kadar kullanmıştım,güzel iştah kesiyor.Bugün yine başladım sadece nane tabiki. hadi hayırlısı.Herkese denemesini tavsiye ederim.kaydirigubbakcemile5

Merhabalar
nane+limon ile zayflama oluyormu bilmiyorum. Ben öğlen genelde yediğim salataların içerisine bolca nane, limon, kekik ve pul biber kullanıyorum Tadı çok güzel oluyor. Yemeğede ilk olarak bu salatayla başlıyorum. Dolayısıyla asıl yemeğe geçene kadar doymuş oluyorsun.
Ben de bu akşamdan itibaren yemeklerden önce nane ve belki üztüne limonlu+sirkeli su içerek başlamayı düşünüyorum.
Limon tuzunun asit gibi bir özelliği var. Güzel ve zayıf görünmek belki zaafımız olabilir. Fakat sağlığımız herşeyden önemlidir.

Tekrar bu topiği canlandırmak isterseniz bende sizlere eşlik etmekten mutluluk duyarım.

Son düzenleme:
limon tuzu zararlıdır normal limon sıkmak lazım..midesi sorunlu reflü,gastrit gibi vb..kişiler asla kullanmasın..

limon tuzu zararlıdır normal limon sıkmak lazım..midesi sorunlu reflü,gastrit gibi vb..kişiler asla kullanmasın..

Öncelikle günaydın.
Benim midemde de reflü var. Naneyi normal şartlarda da çok tüketiyorum. Daha doğrusu baharat kullanmayı genel olarak çok seviyorum.
Sizin buradaki uyarınız naneye mü yoksa, limon tozuna karşımı.

Normal şartlartda Limontuzunun sakıncaları konusunda hem fikiriz.
Kolay gelsin

arkadaşlar zayıflama yöntemlerine bakarken gördüm okudum tüm sayfaları üşenmeden ve hemen kalktım limon tozunu robottan gecirdim ve kuru nane ile karıştırdım hiç korkmam herşeyi yaparım zayıflamak için ama hiç zayıflayamam :)

benim midemde yok yok reflü gastrit yarım saat falan oldu daha bişi yok yanma falan yapmadı yani hem üzerine su için az zararlı olur bakalım denicem inşallah diger denemelerim gibi bunuda bırakmam zayıflarım.
deneyen arkadaşlar lütfen bana da cevap yazın nolursunuzz....

Back
X