Dügünüme günler kala nişanlımla ayrıldık, ölecegim sandım. Cok agladım cok üzüldüm .
Kısa bi süre önce de annemin 4. Evre kanser oldugunu öğrendim . Acılar kıyaslanmaz ama ailen yanındaysa, saglıklıysa şuan yasadıgın şey hiç bişey.Aşk acısı Unutuluyor inan bana, işinden de sakın cıkma.
O is yerinden çıkacaksınız evde daha çok bunalacaksınız kii küçük bi yer dediniz yine aynı civarda iş bakacaksınız sonrasında.ask acısından olunmez bundan emin olun şuan yaşadığınız durum çok normal ama beyin bi süre sonra alışacak bu duruma, alışkanlık denen bişey var ve eksikliğini hissesiyosunuz şuan ama zamanla geçer bol bol sabır diliyorum
Şöyle bir ekonomik devirde iyi kazandığınız ve rahat çalıştığınız bir işten ayrılmanız gerçekten çok mantık dışı bir hareket olur.
Aşk acısı öldürmüyor, süründürüyor ama öldürmüyor. Sabredin...
Acınızı asla küçümsemiyorum ama insanlar bir gecede bütün ailesini kaybediyor. Bir kazada, bir depremde...
Ne zaman canım birşeylere sıkılsa bunu düşünürüm... Aşk acısı falan bana biraz fazla dramatize edilmiş konular gibi geliyor.
İşinizden ayrılmayın. Evde iyice kafaya takarsınız. Ölüm acısına bile alışılıyor elbet unutacaksınız..
Seni çok iyi anlıyorum bende 2 ay önce ayrıldım severken terkedildim daha doğrusu eski sevgilisine dönmüş birde ihanet daha kötüsü ne olur bilmiyorum :)
Bence kısa bir süre ve biz aynı iş yerindeyiz olmasaydık daha iyi olurdum şuanki halimden. Sen çok daha şanslısın :)2 ay kısa bi süre dimi ?
geçti mi azıcıkta olsa peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?