nankör müyüm ? boğuluyorum .

Göbek bağı kesilmemiş bir koca şu an aşk acısı çekmekten çok çok daha kötü bir durum. Değil işini değiştirmek kılını bile kıpırdatmayan bu cibiliyetsiz için. Erkekler evlendikten sonra daha bağımlı hale geliyolar annelerinr, şimdi böyleyse evlenince annesinin koynunda yatar.

maalesef tam olarak böyle oluyor .

İnsanın hayatı mükemmel gitse de illa kendine sorun edecek birşey buluyor. Siz de farkındasınız resmen rahat batmış size. İşten çıkmaya kalkmayın sakın. Ayağınıza vuran bir ayakkabı satın alın, 1 numara küçük olsun ama. Bütün iç sıkıntınız geçecek, eski sevgiliniz aklınıza bile gelmeyecek.

çokta eski değil ya daha 1 ay olmadı .
dün gece aradı . klasik arayıp ağlayan erkek modu .....
yine tabi bi sonuç yok ama . henüz eski gözüyle bakamıyorum o yüzden .

haha güzel yöntem

Insan eski esini gorunce bile marketteki erkek kasiyere baktigi hislerle bakiyor. Zamanla hisleriniz de dusunceleriniz de gececek. Once alev alip sonra koz olacak. Bu arada isinizden de ayrilmayin. Eger gorurseniz ayrilma sebebinizi dusunun. Ailenizle nisana gitmenize bile kin tutan kisiden ayrildiginiz icin mutlu olmalisiniz. Size hayati dar edecek bu kisiyi gordugunuzde sadece sinirlenmeli,sonra da sukretmelisiniz. Ailenizi de uzmeyin artik. Ozel hayatinizla sinanmiyorsunuz. Sadece yanlis kisilerden hoslanmissiniz. Bunu evlenip hayatini kariyerini alt ust eden ozel bir cocugun annesi olarak yaziyorum. Sinanma konusu cok agir,inanin.

Kucuk numara ayakkabi almak super bir fikirmis. Cok zorluk cekmis yasli kadinlarin mutsuzum dedigini hatirlamam. Aci bir gulumsemeleri olurdu sadece. Eski kadinlar cok gucluymus.

Kucuk numara ayakkabi almak super bir fikirmis. Cok zorluk cekmis yasli kadinlarin mutsuzum dedigini hatirlamam. Aci bir gulumsemeleri olurdu sadece. Eski kadinlar cok gucluymus.

Ne beter bir acıdır o değil mi :) aklınızdaki tek şey o ayakkabılardan kurtulacağınız andır. Hele bir de eve dönemeyeceğiniz bir yerdeyseniz.

Sıkıntı yaşamamış insanlar, en ufak şeyde çökebiliyor. Bu geçici bir süreç. Özel hayatınız imtihandan ziyade nasıl desem... Sanki özel hayatınızda da Allahın lütfu olmuş, büyük bir sıkıntıdan Allah sizi kurtarmış. Düğüne gittiniz diye barışmaktan vazgeçen bir erkekle olmaz. Yani saçmalayan insanlar, ömür yiyor. Sırf evlenmek için saçma sapan insanları güzel görmeyin. İşinizden sakın ayrılmayın, iş yeri kafa dağıtma yeri gibidir

yorumlar okadar güzel ki . kendine getiriyor insanı .
çok çok teşekkür ederim.
haklısınız

bence biraz hastaneleri dolaşın ınsanlarla konuşun zıra bu kadar guzel şy varken sız bir adam için uzuluyorsanız bu normal diil

Konuyu resmen ben yazmışım gibi hissettim ancak bu kadar olur. Sizin gibiyim ve toparlanamıyorum bir türlü .
Size o sebeple bir tavsiyem yok aksine tavsiyeleri dinlemeye geldim bende :)

Saçını boyat.Kendıne harıka bi parfum hedıye al.Turla gezıntıye cık.

Ben kadar oldu ayrılalı? Aradı demişsiniz ne dedi arayıp?

1 ay olmadı daha .
dün gece karşıma çıktı .
sarılıp ağlama fasılları.....
ama geri dönmek yok ...
herif canımı çıkartmaya yeminli sanki.
geliyor gebertip gebertip gidiyor.
bize olan inancını yitirmiş .
seviyormuş ama olmazmış arttık . . . ölür müsün öldürür müsün.
gerçekten iyi değilim.
dün daha iyiydim . bu gün daha kötü ..... bana bunu yapan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…