nankör müyüm ? boğuluyorum .

Eve git saatlerce banyoda suyun altından çıkma...inan bana iş yerin de oturup depresyona sokuyorsun kendini delimisn,hayır değil sadece zamana ihtiyacı n var senin ama düzenli hayatını yıkma,,sonra herşey geçecek sen yeniden başlayacaksın...seviyorken aşık ken birşey den hemen öyle tat alamazsın kabul ama herşey hemen olmaz....zamanla geçecek inan...bitecek bunlar..

Sakın işinden çıkma.O deprosyanda işindrn çıkanlar bin pişman.Bi uzmana gidin.

Evlendım 4 ay sonra baba evıne geldım aılecıydı hemde ne aılecı hayatım bugun evımızde duralım dedıgımde be. Onlarla 30 yıl yasadım sen benı aılemden ayırmak ıstıosun dıodu ruh hastası,üretim hatası.Sonuç olarak boşandım.Bende yalnızım.Guluorum dısarıya yansıtmıorum.Kırık cam hıkayesı var.Insanlar bir bınada kırık bı cam gorunce dıgerlerınıde kırmak ısterler.O yuzden guclu duruorum.Olmuosa zorlama daha buyuk bı acı yasarsın.Gerek varmı yok.

Anneciğinize acil şifalar diliyorum. Babamda yaşamıştık bu lanet hastalığı. Çok şükür iyileşti. Annenizde iyileşir inşallah, bugünleri hatırlamazsınız bile

Ay yooook asla izin veremem iş yerinden ayrilamazsiniz. Bir adam için işi bırakmak nedir. Tek yorumum bu. Aaaa yok artık ya daha neler.

Valla unutmak için yapabileceğin tek şey beynini çıkarıp atmak.
Onun dışında , işten ayrılman onu aklından çıkarmaz.
Sen nereye gidersen düşünceler hisler senle bir gelir.
Ayrıca,zaman geçip unuttuğunda ,rahat olan işinden ayrıldığına pişman olacaksın.
Korkularının üstüne git.
İşten falan ayrılayım deme.

işin kötüsü bende anneci birinden boşandım 5 yıl önce ...

haklısın haklısın offf karman çormanım .

Allah daha buyuk keder vermesin 33 ume girdim dogru duzgun ozel hayat,aşk esas bende yok guzelim senin dedigin gibi ama bu ask icin yetmiyo bazen ben karsi taraftan elektrik almiyorum ya da baslasada devam ettiremiyorum iliski yasama sorunum var aeiza cikarip sogutuyorum hep bi kendimden sjmdj 15 gundur biriyleyim bakalim.ne kadar devam etcek bende inancimi kaybettim neşem yok mutlu degilim ama eldende bir sey gelmiyor herkesin sinavj farkli bh hayatta kimj ailesi kimi eşi kimj cocuguyla sinanir bizim.sinavimizda bu demekki kafani işine ver zamana birak aşktan kimse olmemis. İşininde kiymetinj bil bilmezsen ilerde cok pisman olursun

Tamam ayrılmışsın, bunun bir yas dönemi olacak.. Ancaaak bu kadar da abartma be kızım. Yani, ailen yanında, işin var daha ne olsun yani?

Ne güzel kurtulmuşsun o adamdan. Valla öylesiyle evlendin mi hayatını zehir ederdin. Sen mutlu olmanın yollarını ara ve şu depresiflikten çık artık.

Bak işten şöyle bir izin al.. Başka şehir de arkadaşların yok mu git gez biraz.... Ya da git şöyle hareketli bir otelde 5 gün tatil yap.. Ya da şehirdeki tur şirketlerine git ve bir karadeniz turuna katıl.. Hayatın tadını çıkarmay7a bak...

Yoksa elindekileri de kaybedeceksin ve sonra daha pişman olacaksın...

bazen olur öyle daralmalar, mevsim geçişidir ,ruh açlığıdır, dua et şükret ruhunu doyur nasip kısmet ne zamansa evlenirsin kafaya takmakla evlenilmiyor tek derdin bu olsun Allah can sağlığı versin gerisi boş

yarın bi güzellik salonuna gidicem bakım falan.
sonra anneciğimle hamama gidicem .
sonra akşam bakarız napcam bilmem
kendimi iyileştirmeye çalışıyorummm .
başka iznim kalmadı 10 gün yoktum zaten ama geri gelince yine aynı kasvet devam etti. bakalım ya inşallah iyileşcem

haklısınnn .
inşallah güzel şeyler olur
mutlu ol çoook

işinden ayrıllma zamanla sıkıntıların düzelecek sabırla bekle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…