Nankor

Sewot

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
15
15
3
36
Merhabalar arkadaslar benim bes yildir her seyimi paylastim yetim oldugu icin sahiplendim kardesim dedim bir insana olan guven duygumu yitirdim ona oyle iyilikler yaptimki anlatamam size ben istanbulluyum esim eskisehirli biz esimle evlendikten sonra kardesim diyip yanimdan ayirmadim kizi esimin kuzenine yaptim evlenmelerine sebep oldum neyse arkadasim eskisehire yerlesti ben istanbuldayim gecen dogum gunum diye geldi bir hafta istnbulda kaldi geldigi gun gordum sadece bana persembe sana gelicem dedi mutlaka gel yoksa kuserim dedim hatta o gun isimden bile izin aldim oglen aradi ben cok hastayim gelemicem dedi bisey demedim ama bozuldugumu anladi cuma gunude eskisehire gidiyodu arayip bir alasmarladik bile demedi ben o gun ona mesaj attim aksam artik senin dostun olduguma inanmiyorum cok arkadas bulursun ama dost bulunmaz dedim ve kac gundur ne aradi bir ozur diledi nede mesajima cevap verdi emeklerime cok acidim ben onun dugununde havayla ayakta duruyodum ve her seyine ben kostum yinede helali hos olsun kirginim

Siz ne arkadaşlık,ne dostluk, ne kardeşlik yapmamışsanız. Minnettarlık beklediğiniz insana arkadaş, dost kardeş denilmez. Bir tasma yaptırın bari, bir insan bu kadar mı aşağılayıcı yazar.davranışınızda böyleyse görüşmek istememiştir ki sonuna kadar da haklı.

Bir insana yapılan iyilik karşılık beklenerek yapılmaz. Karşılık beklenerek yapılıyorsa zaten o iyilik olmaz. Ayrıca herkesin kendine göre bir yaşantısı var. Gelicem demiş ama daha sonra hasta olduğunu söylemiş. Gerçekten hasta olup olmadığını bilmiyorsunuz. Ayrıca bu kadar ufak bir olaydan dostluğunuzu bitirdiğinize göre gerçekten dost olarak görmemişsiniz. İnanın bana dostluk denilen şey çok daha farklı. Öyle eften püften nedenlerle, hele de mesaj atılarak bitirilebilecek bir şey değil.

Sadece bu olay yuzunden mi bitirdiniz dostlugunuzu

O insanın da kendine göre problemleri olamaz mı canı sklms eşiyle tartismis olamaz mı ? Çorabı kaçmış yada tırnaği kirilmista olabilir. Neden yaptığınız iyiliklerin karşılığını bekliyorsunuz ki anlamıyorum. Bi saygısızlık yapmamış gekeceginide belirtmis belli ki bi aksilik çıkmış. Dostluğu bitirecek derece de bişey göremedim. Bana da akşam öyle mesaj atsan bende seni bidaha aramam sormam haklı yani

Başlığa bak, nankör...

Gönül alıcı hoş bir söz, bir kusur örtme bir affediş, ardından eziyet gelen bir sadakadan daha hayırlıdır.

Bunu yazdın niye kendin uygulamıyorsun diye düşünen varsa, oradaki kusur hanımefendinin nankör başlıklı yazısına uyarlanabilecek tarzda bir şey değil.

Bir de özür bekliyorsunuz kızdan, kimbilir ne kadar rencide olmuştur.

siz emeklerinizle bi dostluk SATIN ALMAYA kalkmışsınız..
ama dostluk bazen karşılıksız fedakarlık demek....

gelemeyeceğini söylemiş ama sizin arayıp geçmiş olsun demeniz ve hatta iyi yolculuklar dilemeniz gerekirdi. kimse birine ben gidiyorum demez ki gideceği bilinen birine hayırlı yolculuklar dilenir. fırsatınız varmış muhtemelen o gün siz gitseydiniz yanınıza hasta haberini alınca

Nankörlükle ne alakasi var? Doğum günün için kalkmış gelmis oraya,hastayim demis inanmamissin bir de belli etmişsin. Yalancı muamelesi yapmışsın,ben olsam bende giderken güle güle diye aramam.

Tamam,iyilik etmis olabilirsin ama kız sana kul köle mi olacaktı iyilik ettin diye? Sen arasaydin bugun gidiyorsun yolun açık olsun diye,kim bilir ne derdi vardi bunu hic dusunmedin mı?

Lafı sok sok sonra helalı hoş olsun. Benim hakkımda helal olsun. O bu yazıyı okuyor olsa .. Hayal edin.. Yetimliğinden girmişsiniz, sanki sokaktan bir minik köpek yavrusu bulmuş beslemiş büyütmüş ısırınca da lan i.. Ben seni besledim büyüttüm nankör der gibi. İnsan yaptığı iyiliği anlatmaz, anlatılan iyilikte iyilik olmaz.

Kiz doğum günün için istanbula gelmiş ilk gun sana uğramış.
Nankör diye itham etmeden, o kirici mesaji yollamadan önce sen sorsaydin madem. İyimisin gelmeyince merak ettim diye.
Ama olmaz dil mi?
Çünkü sahip olan sensin.
Dosttuk deme bari, anlatimin inanilmaz rahatsız edici.

Ben de esinizi elinizden aldi falan sandim. Tam olarak neden nankor? Iki yardiminiz dokundu diye kuklaniz mi olacakti?

Abartiyosun. Senin icin gelmiş seni gormus geldigi gun. Hastayim demis olabilir zaten herkes hasta bu aralar. İnanmamissin. Gecmis olsin diya aramamissin. Giderken hoscakal demesi gereken sendin. Ben olsam hastayken yanina gitmedim diye kapris yapan adamin mesajina geri donmezdim

Ah arkadaşlar hem aradım geçmiş olsuna ve hayırlı yolculuklar dilemeye neden önyargılı konuştunuz anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…