Merhabalar arkadaslar benim bes yildir her seyimi paylastim yetim oldugu icin sahiplendim kardesim dedim bir insana olan guven duygumu yitirdim ona oyle iyilikler yaptimki anlatamam size ben istanbulluyum esim eskisehirli biz esimle evlendikten sonra kardesim diyip yanimdan ayirmadim kizi esimin kuzenine yaptim evlenmelerine sebep oldum neyse arkadasim eskisehire yerlesti ben istanbuldayim gecen dogum gunum diye geldi bir hafta istnbulda kaldi geldigi gun gordum sadece bana persembe sana gelicem dedi mutlaka gel yoksa kuserim dedim hatta o gun isimden bile izin aldim oglen aradi ben cok hastayim gelemicem dedi bisey demedim ama bozuldugumu anladi cuma gunude eskisehire gidiyodu arayip bir alasmarladik bile demedi ben o gun ona mesaj attim aksam artik senin dostun olduguma inanmiyorum cok arkadas bulursun ama dost bulunmaz dedim ve kac gundur ne aradi bir ozur diledi nede mesajima cevap verdi emeklerime cok acidim ben onun dugununde havayla ayakta duruyodum ve her seyine ben kostum yinede helali hos olsun kirginim