Napayım sizce

Hayır alırım ama ya bana ve eşime bulaşırsa. Alınca zaten ayrı odada kalamaz sıkılır annem. Kararsızım napsam. Eşime de bulasıcak banada. Eşim insanlarla ıcıce calısıyor. Şuan cok kararsızım

Evet aynı odadalar. Sabahları bırlıkte kahvaltı yapıyorlar. Son hafta beli agrıyormus. Sımdı ben annemı teste gotursem ya bana bulassa.
Bence annenizde o evde izole olsun diğer türlü Cok büyük trajedilere sonuc doguruyor bu durum kuluçka süresi var ve tehlikeli bir süre

Bence annenizde o evde izole olsun diğer türlü Cok büyük trajedilere sonuc doguruyor bu durum kuluçka süresi var ve tehlikeli bir süre
Dimi yani.Anlamıyor işte annemi istemiyorsun diyor. Ama kesin bilsem anneme bulaşmadıgını getırcem. Ama annem eve gıtcek zaten. Bızımde eve gıdıp almamız lazım

İşte kardeşim anlamıyor. En son bırbırımıze bagırdık. Kapattık. Anneme test yaptır götür dıyor
Sağlık bakanlığını arayım annenizin çok kötü olduğunu eve gelip test yapmaları gerektiğini çıkamadıklarını temaslı olduğunu söyleyin ısrarla eve gelip test yapıyorlar.

Bunun istemekle alakasi yok. Gerektiginde sikayet edeceksiniz. Benim kardesim böyle sacmalasa mesela burda bildiririm. Zerre acimam. Ben en cok baskalara bulastirmaktan korktum.
Söyledim temaslı bıldırmen lazımdı dıye. Bıldırmedım dıyor. Anlattım durumu. Hatta bırkac yorumu yazdım ona. Aradı. Annemi de 14gun evden cıkarmıycak

Hayır kesinlikle almayın annenizi. Kendisi temaslı ve büyük ihtimalle taşıyıcı şu an. Kendi evlerinde izole olsun, telefonda iyice anlatın yapması gerekenleri.

Kızkardeşiniz ve eşinizin etkisinde kalmayın. Aile hekiminize sprduğunuzu filan söyleyin gerekirse.
Aynı odada uyuyan kişiler aynı havayı soluyorlar sabaha kadar. Ne demek anneme bulaşmadı, saçmalıyor kardeşiniz şu an özetle

Nişanlısıyla yanlız kalmak, kafasını dinlemek vs nedenler bahane değil şu an. Tamamen iyileşip antikorları oluştuğunda annenizi alır misafir edersiniz, gösterirsiniz durumun anne istememek olmadığını. Hem siz de aşılarınızı yaptırır ve güvenle alırsınız anneyi

Şakası yok bu işin. Lütfen dedikodu ısrar ve sistemlere göre değil pandemi kurallarına ve doğru bilgilere göre hareket edin.

Bulaşmıştır.testi negatif çıkaran varyasyon riski var.14.gün covid i pozitif olan gördüm.en son 21 gün deniyordu karantina.hangi günde karar kılındı bilmiyorum

Dimi yani.Anlamıyor işte annemi istemiyorsun diyor. Ama kesin bilsem anneme bulaşmadıgını getırcem. Ama annem eve gıtcek zaten. Bızımde eve gıdıp almamız lazım
İnsanı zorla kendi ailesini ihbar ettirmeye mecbur bırakıyorlar aslında herşey hepinizin sağlığı için Bi döngü oluşuyor ve maalesef sizde bulasırsa en az iki ay alıyor iki ailenin toparlanması... Hiç bişey düşünmüyorsa aileden birileri saglıklı kalsında elzem durumlarda yardımcı olsun diye düşünür insan...

0 belirtim vardı. Turp gibiydim. Temaslı olunca devlete gittim. Hemen teste yolladılar.

Öyle yani. Annem gelsın kalsın sorun degıl ama ya annemde de korona varsa nolacak. Sonra bıze bızden eş ailesine. Bi de köyden anneannesı geldı. 77 yaşında. Babası sıgara ıcıyor baya. Ona falan bulasacak sonra

En iyisi 20 gün beklemek eşim ailesini 1 aydır görmüyor durum ciddi maalesef tedbirinizi alın

Mantıken annenizin de kardeşiniz test yaptırdığı zamandan itibaren evden çıkmaması lazımdı ama
Şimdi hem anneniz hem eşiniz hem siz hem eşinizin ailesi hem de bi pazar dolusu insan risk altında yani

Kardeşinizle annenizin uslu durmayacağını varsayarak ben olsam annemi evimde ayrı bi odaya alırdım
Karantina süresi geçene kadar da ordan çıkarmazdım
Tuvalete filan da maskeyle yollardım
İçim ancak öyle rahat ederdi

Annemi şimdi aradım
Halaa pararda.Hatta yanında arkadaşı vardı. Yaklaşma kadına 14gun karantınada kalcan dıyorum. İnanmıyor. Çıkar dıye tahmın edıyorum. Dınlemıyorlar. Kardeşim cıkmıycam dıyor. Annemden emın degılım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…