- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Hayır alırım ama ya bana ve eşime bulaşırsa. Alınca zaten ayrı odada kalamaz sıkılır annem. Kararsızım napsam. Eşime de bulasıcak banada. Eşim insanlarla ıcıce calısıyor. Şuan cok kararsızımYani yaz ayındayız yere bi yatak yapmak zor değil. Ben yanıma alırdım sorduğunuz için söylüyorum. Anneniz kardeşimize kıyamaz ve çok dikkat etmez muhtemelen. Göze alamazdım hastalığın ağır geçirilmesinde virüs yükü çok etkili çünkü. Siz almak istemiyorsanız doğrudan söyleyin.
Rahatı ıcın ıstıyor gıbı geldı banaKesinlikle almayin bence. Kardesiniz cok duyarsizmis kusura bakmayin ama
Bunu nerde yapabılırızkı. Devlet hastanesi yapıyor mu
İşte kardeşim anlamıyor. En son bırbırımıze bagırdık. Kapattık. Anneme test yaptır götür dıyor
Hayır alırım ama ya bana ve eşime bulaşırsa. Alınca zaten ayrı odada kalamaz sıkılır annem. Kararsızım napsam. Eşime de bulasıcak banada. Eşim insanlarla ıcıce calısıyor. Şuan cok kararsızım
Bence annenizde o evde izole olsun diğer türlü Cok büyük trajedilere sonuc doguruyor bu durum kuluçka süresi var ve tehlikeli bir süreEvet aynı odadalar. Sabahları bırlıkte kahvaltı yapıyorlar. Son hafta beli agrıyormus. Sımdı ben annemı teste gotursem ya bana bulassa.
Günahını almayayım banada öyle geldi. Nisanlisi da varmışRahatı ıcın ıstıyor gıbı geldı bana
Dimi yani.Anlamıyor işte annemi istemiyorsun diyor. Ama kesin bilsem anneme bulaşmadıgını getırcem. Ama annem eve gıtcek zaten. Bızımde eve gıdıp almamız lazımBence annenizde o evde izole olsun diğer türlü Cok büyük trajedilere sonuc doguruyor bu durum kuluçka süresi var ve tehlikeli bir süre
Yok nişanlısını eve almaz da. Yani annem evde konuşuyor falan ya. Rahat takılmak ıcın salonda bıze yollamak ıstıyorGünahını almayayım banada öyle geldi. Nisanlisi da varmış
Nısanlısı kendı ısını yapıyor.Söylemıstır de izole etmez bence
Sağlık bakanlığını arayım annenizin çok kötü olduğunu eve gelip test yapmaları gerektiğini çıkamadıklarını temaslı olduğunu söyleyin ısrarla eve gelip test yapıyorlar.İşte kardeşim anlamıyor. En son bırbırımıze bagırdık. Kapattık. Anneme test yaptır götür dıyor
Söyledim temaslı bıldırmen lazımdı dıye. Bıldırmedım dıyor. Anlattım durumu. Hatta bırkac yorumu yazdım ona. Aradı. Annemi de 14gun evden cıkarmıycakBunun istemekle alakasi yok. Gerektiginde sikayet edeceksiniz. Benim kardesim böyle sacmalasa mesela burda bildiririm. Zerre acimam. Ben en cok baskalara bulastirmaktan korktum.
İnsanı zorla kendi ailesini ihbar ettirmeye mecbur bırakıyorlar aslında herşey hepinizin sağlığı için Bi döngü oluşuyor ve maalesef sizde bulasırsa en az iki ay alıyor iki ailenin toparlanması... Hiç bişey düşünmüyorsa aileden birileri saglıklı kalsında elzem durumlarda yardımcı olsun diye düşünür insan...Dimi yani.Anlamıyor işte annemi istemiyorsun diyor. Ama kesin bilsem anneme bulaşmadıgını getırcem. Ama annem eve gıtcek zaten. Bızımde eve gıdıp almamız lazım
Benzer durumu Cok daha yeni yaşadım... Kaynım korona olmustu ve kayınpederim test sonucu cıktıgı gün bağ evine gitmişti kendisine bulasmaması için... Ama maalesef coktan enfekte olmustu belirtisi 10 gün sonra cıktı 11. Gün pozitif oldugunu öğrendi... Yani tavsiyem hemen bir kan testi ve ciğer röntgeniyle annenizi muayene ettirin sonra alın... Erken
Devlet hastanesi bildiğim kadarıyla temaslı lara test yapmıyor ancak çok kötü olursa temaslı o zaman tedavi için yapıyorlar.. biz özelde yaptırdık belirtiler Baş gösterince...
Öyle yani. Annem gelsın kalsın sorun degıl ama ya annemde de korona varsa nolacak. Sonra bıze bızden eş ailesine. Bi de köyden anneannesı geldı. 77 yaşında. Babası sıgara ıcıyor baya. Ona falan bulasacak sonraİnsanı zorla kendi ailesini ihbar ettirmeye mecbur bırakıyorlar aslında herşey hepinizin sağlığı için Bi döngü oluşuyor ve maalesef sizde bulasırsa en az iki ay alıyor iki ailenin toparlanması... Hiç bişey düşünmüyorsa aileden birileri saglıklı kalsında elzem durumlarda yardımcı olsun diye düşünür insan...
En iyisi 20 gün beklemek eşim ailesini 1 aydır görmüyor durum ciddi maalesef tedbirinizi alınÖyle yani. Annem gelsın kalsın sorun degıl ama ya annemde de korona varsa nolacak. Sonra bıze bızden eş ailesine. Bi de köyden anneannesı geldı. 77 yaşında. Babası sıgara ıcıyor baya. Ona falan bulasacak sonra
14gün rapor vermıs ıs yerıBulaşmıştır.testi negatif çıkaran varyasyon riski var.14.gün covid i pozitif olan gördüm.en son 21 gün deniyordu karantina.hangi günde karar kılındı bilmiyorum
Eşimde gitmesın degılmi. Şuan aılesının yanında. Gercı 1doz ası oldu onlar. Insallah yoktur esımdedeEn iyisi 20 gün beklemek eşim ailesini 1 aydır görmüyor durum ciddi maalesef tedbirinizi alın
Annemi şimdi aradımMantıken annenizin de kardeşiniz test yaptırdığı zamandan itibaren evden çıkmaması lazımdı ama
Şimdi hem anneniz hem eşiniz hem siz hem eşinizin ailesi hem de bi pazar dolusu insan risk altında yani
Kardeşinizle annenizin uslu durmayacağını varsayarak ben olsam annemi evimde ayrı bi odaya alırdım
Karantina süresi geçene kadar da ordan çıkarmazdım
Tuvalete filan da maskeyle yollardım
İçim ancak öyle rahat ederdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?