Napayım sizce

Eğer kardeşiniz yalan söyleyip annem yok yanımda dediyse bu ortaya çıkarsa devlet dava açıyor size ...kuzenime açtılar eşi kamyon şoförü işe gidecek diye evde değil demişti ama ortaya çıkmış

Annenize test yapıldıktan sonra negatif ise yanınıza alın dahası var mı ? En fazla 15 gün kalır sizde

Benim annem de pozitif oldu babam daha onceden geçirmişti aynı evde farklı odalarda kaldılar yemekleri falan da aynı şekilde ayri yediler bir sey olmadı.Babam daha once geçirdigi için mi bulasmadı bilemem ama bence siz risk almayın kardeşinizle anneniz kalsın belirtisi şimdilik yoktur sonra olmayacağı ne malum

İşte buna güvenemiyorum. Kulucka süresinde olabilir. Zaten sürekli yanyanalar. Kardesımde 1haftadır belırtı varmıs. Zaten bulasmıstır coktan ona. Hatta üst komsu da kötüymus onun

Tamamda kuluçka süresi varmıs. Yanı pozıtıfse de negatıf cıkarmıs. Kesın sonuc olsa zaten alırım yanıma. Yanı 10 gun sonrada pozitif cıkabılırmıs
Kızkardeşiniz hayallerinden vazgeçsin (olmasın sabahlar )bence bu ne böyle bir erkek için (nişanlı bile olsa) anneye git demek sırf kendi menfaati için ,siz risk almayın boşuna

Bugün ögrendi pozıtıfı. Annemde şansa pazarda. Annemı goturun dıyor
İyi de o pozitifi bugun öğrendi diye virüsü bugun kapmış olmuyorki. Anneniz ne zamandır dışarıda sanki. Bulaştıysa çoktan bulaşmıştır.
Annenizi size getirmeniz tamamen cahillik olur.
Bu hastalık bitmez böyle ohoo

Sen insanı yeminle çıldırtırsın. Korona kuluçka süresi 2 hafta, annen o evde kardeşin ile beraber yaşıyorlar, test yaptırın kadına. Pozitif ise evde beraber kalacaklar. Eve getirmeyin anneni.

Sen insanı yeminle çıldırtırsın. Korona kuluçka süresi 2 hafta, annen o evde kardeşin ile beraber yaşıyorlar, test yaptırın kadına. Pozitif ise evde beraber kalacaklar. Eve getirmeyin anneni.
Ben getirmeme taraftarıyım zaten. Kardeşim laf anlamıyor. Annemı ıstemıyorsun evınde, test yaptır negatıfse götür dedi. Kulucka süresi var, götüremem dedım. Bayaa kavga ettik.Götürmeyecegim, aynı evde kalsınlar.

Öyle olması gerekiyor, insanlar ölmüşlerine son veda bile edemedi, cenazesine bile gidemedi. Ne sanıyor kardeşin? Hasta olmuş hala ciddiyetini anlamamış.

Mevzu yatak hazırlamak değil ki.bu sabaha kadar kardeşle aynı odada yatmış birlikte kahvaltı yapmış anne.virüs bulaşmış olma ihtimali çok yüksek.Anneyi alıp götürse konu sahibi göz göre göre virüsü evine taşımış olacak.temaslı karantinası bu yüzden var işte.ordan oraya taşınmasın virüs diye..

Bi de benım alt komsu kronık hasta. Allah korusun kadına bulasır. Ee eşimin arkadasının annesı yaslı ve hasta, babası böbrek problemlı. Ve bu ınsanlarla eşim hep görüşüyor. Gercekten cahil. Yaşına verıyorum artık.Bi ögrenmiş annemi evinde istemiyorsun. Ama o da annem 3gün memlekette yokken evde rahattı, ondan yollamak ıstıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…