- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Güzel anne durumun nasıl, doktor yardımcı oldu mu?0 belirtim vardı. Turp gibiydim. Temaslı olunca devlete gittim. Hemen teste yolladılar.
Annem kalmaz. 2günde gıderki evıne. Ayrı odada tutsam trip atarBen olsam annemi bizim eve getirir, bir odada onu karantinaya alırım.
Annemı söylememıs. Ama anneme kardesım demıs 14 gün sende cıkmayacaksın dıyeEğer kardeşiniz yalan söyleyip annem yok yanımda dediyse bu ortaya çıkarsa devlet dava açıyor size ...kuzenime açtılar eşi kamyon şoförü işe gidecek diye evde değil demişti ama ortaya çıkmış
Annenize test yapıldıktan sonra negatif ise yanınıza alın dahası var mı ? En fazla 15 gün kalır sizdeKız kardeşim annemle yaşıyor. Kardeşim korona oldu. Testi pozitif.Grip gibi. Annemi size götürün diyor.Annem şuan evde degil. Annemde belirti yok. Napayım sizce. Kardeşim markette çalışıyor ve gece gelip yatıyorum bulaşmaz diyor. Sizce napayım getireyim mi annemi? Anneme bulaşmıştır diyorum. Bulaşmamıştır diyor
Tamamda kuluçka süresi varmıs. Yanı pozıtıfse de negatıf cıkarmıs. Kesın sonuc olsa zaten alırım yanıma. Yanı 10 gun sonrada pozitif cıkabılırmısAnnenize test yapıldıktan sonra negatif ise yanınıza alın dahası var mı ? En fazla 15 gün kalır sizde
İşte buna güvenemiyorum. Kulucka süresinde olabilir. Zaten sürekli yanyanalar. Kardesımde 1haftadır belırtı varmıs. Zaten bulasmıstır coktan ona. Hatta üst komsu da kötüymus onunBenim annem de pozitif oldu babam daha onceden geçirmişti aynı evde farklı odalarda kaldılar yemekleri falan da aynı şekilde ayri yediler bir sey olmadı.Babam daha once geçirdigi için mi bulasmadı bilemem ama bence siz risk almayın kardeşinizle anneniz kalsın belirtisi şimdilik yoktur sonra olmayacağı ne malum
Kızkardeşiniz hayallerinden vazgeçsin (olmasın sabahlar )bence bu ne böyle bir erkek için (nişanlı bile olsa) anneye git demek sırf kendi menfaati için ,siz risk almayın boşunaTamamda kuluçka süresi varmıs. Yanı pozıtıfse de negatıf cıkarmıs. Kesın sonuc olsa zaten alırım yanıma. Yanı 10 gun sonrada pozitif cıkabılırmıs
İyi de o pozitifi bugun öğrendi diye virüsü bugun kapmış olmuyorki. Anneniz ne zamandır dışarıda sanki. Bulaştıysa çoktan bulaşmıştır.Bugün ögrendi pozıtıfı. Annemde şansa pazarda. Annemı goturun dıyor
Güzel anne durumun nasıl, doktor yardımcı oldu mu?
İşte bu yüzden baya bi kavga ettik. Neysekı kabullendı.İyi de o pozitifi bugun öğrendi diye virüsü bugun kapmış olmuyorki. Anneniz ne zamandır dışarıda sanki. Bulaştıysa çoktan bulaşmıştır.
Annenizi size getirmeniz tamamen cahillik olur.
Bu hastalık bitmez böyle ohoo
Ben getirmeme taraftarıyım zaten. Kardeşim laf anlamıyor. Annemı ıstemıyorsun evınde, test yaptır negatıfse götür dedi. Kulucka süresi var, götüremem dedım. Bayaa kavga ettik.Götürmeyecegim, aynı evde kalsınlar.Sen insanı yeminle çıldırtırsın. Korona kuluçka süresi 2 hafta, annen o evde kardeşin ile beraber yaşıyorlar, test yaptırın kadına. Pozitif ise evde beraber kalacaklar. Eve getirmeyin anneni.
Bi de annemı ıstemıyorsun dıyor. Yaa nerden bıleyım belkı o da korona. Anlamıyorki işteKızkardeşiniz hayallerinden vazgeçsin (olmasın sabahlar )bence bu ne böyle bir erkek için (nişanlı bile olsa) anneye git demek sırf kendi menfaati için ,siz risk almayın boşuna
Anlamıyor değil işine gelmiyor kendi yaptığını sizin üstünüze atarak vicdanını rahatlatmaya çalışıyor sizi zan altında bırakıyorBi de annemı ıstemıyorsun dıyor. Yaa nerden bıleyım belkı o da korona. Anlamıyorki işte
Öyle olması gerekiyor, insanlar ölmüşlerine son veda bile edemedi, cenazesine bile gidemedi. Ne sanıyor kardeşin? Hasta olmuş hala ciddiyetini anlamamış.Ben getirmeme taraftarıyım zaten. Kardeşim laf anlamıyor. Annemı ıstemıyorsun evınde, test yaptır negatıfse götür dedi. Kulucka süresi var, götüremem dedım. Bayaa kavga ettik.Götürmeyecegim, aynı evde kalsınlar.
Mevzu yatak hazırlamak değil ki.bu sabaha kadar kardeşle aynı odada yatmış birlikte kahvaltı yapmış anne.virüs bulaşmış olma ihtimali çok yüksek.Anneyi alıp götürse konu sahibi göz göre göre virüsü evine taşımış olacak.temaslı karantinası bu yüzden var işte.ordan oraya taşınmasın virüs diye..Yani yaz ayındayız yere bi yatak yapmak zor değil. Ben yanıma alırdım sorduğunuz için söylüyorum. Anneniz kardeşimize kıyamaz ve çok dikkat etmez muhtemelen. Göze alamazdım hastalığın ağır geçirilmesinde virüs yükü çok etkili çünkü. Siz almak istemiyorsanız doğrudan söyleyin.
Bi de benım alt komsu kronık hasta. Allah korusun kadına bulasır. Ee eşimin arkadasının annesı yaslı ve hasta, babası böbrek problemlı. Ve bu ınsanlarla eşim hep görüşüyor. Gercekten cahil. Yaşına verıyorum artık.Bi ögrenmiş annemi evinde istemiyorsun. Ama o da annem 3gün memlekette yokken evde rahattı, ondan yollamak ıstıyor benceİnsanlar gerçekten çok cahil!
Annenize bulaşmış ama etkilememiş olabilir, size geldi ve size bulaştı ve sizi etkiledi. Sizden aile apartmanına
Eşinizın arkadaşlarınız.... böyle zincirleme işte
Bunu suan bilemezsiniz
Böyle böyle bitmiyor işte maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?