- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Korona olan bir eve 24 saat içinde zaten filiasyon ekibi geliyor ve yanindakilerinde karantinası baslıyor saglık ekipleri kardeşinize söyler zaten merak etmeyinEşimde gitmesın degılmi. Şuan aılesının yanında. Gercı 1doz ası oldu onlar. Insallah yoktur esımdede
Allah var çok korkuyorum bu tarz insanlarla kazara aynı ortamlara girmekten filanAnnemi şimdi aradım
Halaa pararda.Hatta yanında arkadaşı vardı. Yaklaşma kadına 14gun karantınada kalcan dıyorum. İnanmıyor. Çıkar dıye tahmın edıyorum. Dınlemıyorlar. Kardeşim cıkmıycam dıyor. Annemden emın degılım
Sırf annemi istemedıgımızı düşünmesin dıye alacaktık. Ama burayı okudugumda kararım degişti. Almıycam..Bi süre de görüşmem ikisiyle de. Ki eşim 2gün önce görüştü kardesımle. Ona gectı mı acaba. Bılmıyorum. Annem 14gun kendı evınde kalsın. Sonra test yaptırsın. Ona göre görüşürümHayır kesinlikle almayın annenizi. Kendisi temaslı ve büyük ihtimalle taşıyıcı şu an. Kendi evlerinde izole olsun, telefonda iyice anlatın yapması gerekenleri.
Kızkardeşiniz ve eşinizin etkisinde kalmayın. Aile hekiminize sprduğunuzu filan söyleyin gerekirse.
Aynı odada uyuyan kişiler aynı havayı soluyorlar sabaha kadar. Ne demek anneme bulaşmadı, saçmalıyor kardeşiniz şu an özetle
Nişanlısıyla yanlız kalmak, kafasını dinlemek vs nedenler bahane değil şu an. Tamamen iyileşip antikorları oluştuğunda annenizi alır misafir edersiniz, gösterirsiniz durumun anne istememek olmadığını. Hem siz de aşılarınızı yaptırır ve güvenle alırsınız anneyi
Şakası yok bu işin. Lütfen dedikodu ısrar ve sistemlere göre değil pandemi kurallarına ve doğru bilgilere göre hareket edin.
Annem ayrı odada kalmaz hayatta. Tribe girer. Hem kalmaz 2günde kendı evıne gıder, duramaz sıkılır annem. Duracagını bılsem. Bi de benım bı salon var. Bi odam kuşların odasıAllah var çok korkuyorum bu tarz insanlarla kazara aynı ortamlara girmekten filan
Siz en iyisi annenizi yanınıza alın
Odaya kapatın
Yoksa daha çok insanın sağlığını riske atacak gibi duruyor
Mesaj geldı kardesıme de. Gelırler ama dımı kesin. Bazıları kımse gelmedı dıyor. Bu arada erkek kardesımı de arayıp haber vermıs saglık ekıplerı.Korona olan bir eve 24 saat içinde zaten filiasyon ekibi geliyor ve yanindakilerinde karantinası baslıyor saglık ekipleri kardeşinize söyler zaten merak etmeyin
Valla siz bilirsinizAnnem ayrı odada kalmaz hayatta. Tribe girer. Hem kalmaz 2günde kendı evıne gıder, duramaz sıkılır annem. Duracagını bılsem. Bi de benım bı salon var. Bi odam kuşların odasıBi de yatak odam var
Eşime dedım ki sana bulasmıstır. Mesafe vardı dıyor. Annem hayatta öyle durmaz. Bende bişey yok der. Anneme anlatamam ki koronayı. Hem çok korkuyor hemde kabullenmıyor. Ama en iyisi kardesımın ayrı odada annemın ayrı odada kalması. Kardesım c vıtamını aldırdı. Kapıya bırakacaklar.Valla siz bilirsiniz
Anne sizin kardeş sizin
Kuşları müsait başka yere alır annemi oraya tıkardım ben
Zaten karantinada olacağı için oraya buraya gitmek şansı olmayacaktı
Ya da belki annemi salona alırdım
Eşim test yaptırdığında ona salonu ayırmıştık mesela
Evden kovacak halim yoktu
Mecbur müsait bi yer uydurduk ona
Bu arada eşiniz de temaslıdır kardeşinizle görüştüyse
Resmi olarak bilgilendirmeyeceğiniz için onla da odaları ayırsanız ve kendini diğer insanlardan soyutlasa iyi eder
Sizin sağlığınızı geçtim
Diğer insanların sağlığı için en azından
Hala pazardan dönmeyip arkadaşıyla buluşan annenizin kardeşinizle ayrı odada duracağına inanıyorsanız bende cümleler tükendiEşime dedım ki sana bulasmıstır. Mesafe vardı dıyor. Annem hayatta öyle durmaz. Bende bişey yok der. Anneme anlatamam ki koronayı. Hem çok korkuyor hemde kabullenmıyor. Ama en iyisi kardesımın ayrı odada annemın ayrı odada kalması. Kardesım c vıtamını aldırdı. Kapıya bırakacaklar.
Ama annem haberı yokken gıttı pazara. Kardesım söylemedı ona. Ben aradım söyledım. Şok oldu zaten. Öyle korktu ki.Hala pazardan dönmeyip arkadaşıyla buluşan annenizin kardeşinizle ayrı odada duracağına inanıyorsanız bende cümleler tükendi
İnşallah dışarı çıkıp da ayrıca insanlara da bulaştırmazlar
Yukarda da hala dönmediAma annem haberı yokken gıttı pazara. Kardesım söylemedı ona. Ben aradım söyledım. Şok oldu zaten. Öyle korktu ki.
Tamamda ben napayım. Ben mi yaydım. Siz gibi demeyin bence. Ben maskesız dısarı cıkmıyorum. Annem dısarda şuan. 3 maske tak dedım anneme. Ama 60 yaşında insana bazı seylerı anlatamıyorsunuz.Konuyu okuyunca bu virüsün nasıl yayıldığını öğrenebiliyorsunuz. Tebrik ederim sizler gibi insanlar sayesinde böyle yaşamaya devam ediyoruz.
Birazdan gidecegim eve dedi. Ben dedım ona. Yanındakı kankıne yaklaşma sana da bulasmıstır dedım.Yukarda da hala dönmedi
Üstelik arkadaşıyla demişsini
İyice bi alışverişini tamamlayacal belli ki
Pazardaki diğer insanlar dünyadan bi haber ne yazık ki
Yok masallah gayet iyi. Annemde belırtı yok. Kardeşim grıp gıbıAnneniz bakıma muhtaçsa sizin evde karantinaya alın.
Değilse evde ayrı ayrı izole olmaları mantıklı.
Heh evet. Ama aynı odada uyuyolar. Dün nısanlısı ıle bulustu mesela
Geliyorlar evetMesaj geldı kardesıme de. Gelırler ama dımı kesin. Bazıları kımse gelmedı dıyor. Bu arada erkek kardesımı de arayıp haber vermıs saglık ekıplerı.
Valla hiç bişey yapamasam arar şikayet ederim bu kişi temaslı ama toplum sağlığını hiçe sayıp fıldır fıldır geziyor diye. Yazık günah yani. Yanındaki arkadaşı mesela haberdar mı bu durumdan? Muhtemelen hayır. Onun ne suçu var?Tamamda ben napayım. Ben mi yaydım. Siz gibi demeyin bence. Ben maskesız dısarı cıkmıyorum. Annem dısarda şuan. 3 maske tak dedım anneme. Ama 60 yaşında insana bazı seylerı anlatamıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?