Napayım sizce

Normalde aynı evdeler. Kardesım test vermıstı. Sonucu ögrendı. Ama anneme söylemedı
Ne demek söylemedi ya eve gelen kimse yok mu ! Zaten anneniz de temaslı sonuçta o oraya gitsin bu buraya gelsin diye bir şey olabilir mi ? Madem kardeşiniz annesini çok düşünüyorsa aşı olmadıysa aşı olsaymış ! Gerçekten bu insanlar ölmeyi bayılmak sanıyor kardeşiniz kendini odasında izole etsin Ne demek annemi al götür

Kardeşinizin kime çektiği belli gerçekten

Tamamda ben napayım. Ben mi yaydım. Siz gibi demeyin bence. Ben maskesız dısarı cıkmıyorum. Annem dısarda şuan. 3 maske tak dedım anneme. Ama 60 yaşında insana bazı seylerı anlatamıyorsunuz.
Annenizi eve getirseniz hayatta tek başına odada duracak biri gibi gelmedi bana

Hiç bulaşmayın

Eşim laf edecekler bak alalım mı napalım dedi. Bende kararsızdım. Ama bana bulaşmasından korkuyorum.Taşıyıcı bence annemde. Tahmını 1 haftaya ondada çıkar belirti.O kadar çok kavga ettikki kardeşimle.Küseriz bu yüzden diyordum ama buradan bırkac mesajı kopyalayıp attım geri aradı beni. Aslında aynı ikametgah annemde karantinada olmaz mı? Ben anneme zaten çıkarsan ceza yersin diycem.

İşte evde rahat olmak için al götür diyor bana.Yoksa yatak odasından cıkamayacak. Eve kimse gelmemiş ama gelecek galıba. Erkek kardesımı aramıslar. Karantınada görüşmeyın demısler.

Anlamıyor, beni deli etti. Kuluçka süresi var, test yapsakta negatif çıkar diyorum. Hayır ona bulaşmadı, negatıfse götür diyor. Hayır dedıgımde vayyy annemı ıstemıyorsun evınde dıyor. Dedımki sen aynı odada yatıyorsun, havadan bulasır, aynı tabaktan yıyorsun dedım. İllaki onada bulasmıstır, suan belırtı yok dedım. Bi kavga ettık. İdrak etti gibi. Bi ara diyorki annemi baskasıyla teste göndereyim negatif olursa sizde kalsın.

Toplu olarak cevap yazıyorum. Son kararım annemi getirmeyecegim eve. Kardeşim istedigi kadar trip atsın.Basit bir hastalık degil bu. Annemi de arayıp hergün evden çıkmamasını, evde yokken yakalanırsa ceza yiyeceğini söyliycem.En az 1ay gitmiycem anneme. Erkek kardeşimde kız kardeşimle görüştü, onada uzun bi süre gitmeyecegim.

Kardesiniz pozitif ve çalışıyor doğru mu anladım...bizim annelerimiz ve sevdiklerimize de bulastiriyor olabilir sizce biz ne yapalım?

İşe gidip gelirim yazmsissiniz da
Yok hayır. Şimdi sabah grip gibiymiş. İşe gitmiş. Müdür demişki git bi test yaptır. Ordan eve gecmıs. Bı bakmıs pozıtıf.Sonra zaten ıs yerı otomatik rapor cıkarmıs. Grıp gıbı hıc beklemıyordu ama pozitif cıktı. Hep maskesınıde takar ama markette. Bulastı sanırım bı sekılde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…