Napıcam ☹️

Babana, kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve bu doğumdan neden bilmiyorum ama korkuyorum, annemi yanımda istiyorum baba, ona ihtiyacım var de. Duygu sömürüsü yap kısaca. Dayanamaz belki ?

Ya kizi degilmisiniz sanki hergun doguruyosunuz insan kizi icin degil 8 saat 18 saat yol ceker karda kista gene de yaninda olur zor aninda
Babası kendisine kuzgınmış o yüzden annesiningöndermeyebilirmiş. Yorumları okursanız iki kere açıklama yaptırmamış olursunuz

Babana, kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve bu doğumdan neden bilmiyorum ama korkuyorum, annemi yanımda istiyorum baba, ona ihtiyacım var de. Duygu sömürüsü yap kısaca. Dayanamaz belki ?
Canım babam çok sever beni kıyamamış falan ama eşimle boşanma aşamısandayken eşimle ailem arasında bazı tartışmalar oldu o yüzden babam annemi yollmaaz diye düşünüyorum

Canım babam çok sever beni kıyamamış falan ama eşimle boşanma aşamısandayken eşimle ailem arasında bazı tartışmalar oldu o yüzden babam annemi yollmaaz diye düşünüyorum
Kendin için istediğini ve ailene ihtiyaç duyduğunu hissettirirsen gönderir. Yardımcı olur vs diyerek değil, psikolojik olarak varlığını istediğini hissettir.

Babası kendisine kuzgınmış o yüzden annesiningöndermeyebilirmiş. Yorumları okursanız iki kere açıklama yaptırmamış olursunuz
Tamamda babasi neden kizginmis annesine gelme dedikleri icin degilmi yani bu olaydan dolayi kizginmis

Erkekler kendi ailesini tutuyor.
Eslerin ailesi gelince ketum oluyorlar.
Seni anlayabiliyorum .belki de annenin gelip kalmasi baska seylere sebep olacak ister istemez.gergin ortam hic guzel degil.
Annen baska zaman size gelmiyor sanirim

Erkekler kendi ailesini tutuyor.
Eslerin ailesi gelince ketum oluyorlar.
Seni anlayabiliyorum .belki de annenin gelip kalmasi baska seylere sebep olacak ister istemez.gergin ortam hic guzel degil.
Annen baska zaman size gelmiyor sanirim
Geliyor canım yazın galan geliyorlar

Doğumuma gelmeyen anne bir daha da gelemez benim evime . O nasıl iş öyle?

Yemin ederim ben unutuyorum annem unutmuyor. Ben eskileri unuttum annem unutmadı hala örneklendirmelerinde kullanır benim eskileri “visenya şu sizin şarkınızdı seni aldatanla dimi?” diye....

Sorunlarınızı, kavgalarınızı, tartışmalarınızı lütfen ailelere yansıtmayın unutmuyorlar. Bir şekilde ortaya çıkaracak bir sey buluyorlar.

Milletin ağzına şeker eden sizin anneniz değil onun anası. Soranlara kv istemedi gelmedi demediniz mi?

Evet benim annemde sıkıntı yok o unutur ama babam çok katı bir adam unutmaz

aa olmaz bu seferde gelmezse beni milletin agzına şeker etmicek 1 hafta kalsa bile yeter gelsin diyor
Şeker değil sakız. Ayrıca ona neymiş, annenizle sizin aranızdaki mesele o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…