Napıcam ☹️

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
30
Meraba kızlar eşimle küstüm 2 haftadır dün barıştıkkk baya ugraştı sora sabah kahvaltı falan yaptı 5 yaşındaki kızım baba sen ben annem annanemlere gidelliimii dedi 8 satt uzaktalar sonra eşimde annenle sen gidersiniz dedi bunu demesinin sebebide 2 yıl önce boşanmanın eşiginden döndük aileler yıprandı tabi niye öyle söylüyorsun dedim dediki öyle degilmi istemezler beni bana cephe almışlar sanki dedi bende öyle birşey yok saçmalıyorsun dedim sonra ordan atladı annen doguma gelecekmi dedi annem kızımın dogumuna gelmemişti nedenide kvdem piskolojik rahatsızdı o zamanlar ben gelicem annesi gelmesin dedi annem gelicekti sonra bende sinirlendim anneme dedim bunu babamda yollamadı annemi neyse bende eşime bilmiyorum daha bu konuyu konuşmadım annemle dedim aa olmaz bu seferde gelmezse beni milletin agzına şeker etmicek 1 hafta kalsa bile yeter gelsin diyor birde ramazana denk geliyor arkadaşlar napıcam ben babam çok katı bi insan annemi yollarmı bilmiyorum ya 😞 keşke gelse

Iste bu yuzden her olup biteni aileye anlatmiyoruzz
Kv oyle dese bile ne olacak en kotu 5 dk sizi gorup giderdi evinize de mi gelmedi kizi dogum yapmis netice de

Ben ortada çokta kırılacak bir şey göremedim. Ya da konuyu anlayamadım. Eşiniz gelmek istemiyorsa gelmeyiversin ailenizin yanına. Onun gözünden bakmak lazım olaylara sevilmediğini hissediyor demek ki.Ben annen gelsin diye de kötü niyetinden dediğini düşünmüyorum. Sana yardimci olur diye demistir.
Bunun haricinde niye aileleri karıştırıyorsunuz ki isin icine ?,

Anlamadığım kv psikolojik rahatsız annene gelme diyor sende annene bunu söylüyorsun. Asıl kg gelmemeliydi doguma madem rahatsizmis.
Sen kendini düşün. Sen nasıl istersin o önemli. Sen yanında kimi istiyosun anneni istiyorsan çağır. Ben annemi istedim oda geldi diceksin bu kadar basit.

İlk dogumumda benim zor oldu.annem esimle ilgili bir konuyu ama basit birseyi birkac defa tekrarladi.
Karaktersiz kv ile annem agiz kavgasi oldu.annem evi terketmis.annem bana da bozuk atti sanki ben ne yaptim.
Aradim cagirdim eve onun evi degil gel gibi
Kv uygun dille gonderdim.
Annem kalmaya geldi.sure gecti ..esim de annemi gonderdi
Hepimizi birbirimizden sahane
2.dogumda kv hicccc karistirmadim.kendi de gelemedi zaten.ben de iyiydim.kendim baktim
Ohhhh missss
Maalesef siz de bosanma asamasindan donmussunuz iliskileriniz ayni olmaz maalesef
Herseyi ailenize anlatmayiniz.unutmuyorlar.

Anlamadığım kv psikolojik rahatsız annene gelme diyor sende annene bunu söylüyorsun. Asıl kg gelmemeliydi doguma madem rahatsizmis.
Sen kendini düşün. Sen nasıl istersin o önemli. Sen yanında kimi istiyosun anneni istiyorsan çağır. Ben annemi istedim oda geldi diceksin bu kadar basit.
Annemi istiyorum tabikide ama zamanında eşim babam annem arasında tartışmalar oldu babam annemi yollamaz diye korkuyorum

İlk dogumumda benim zor oldu.annem esimle ilgili bir konuyu ama basit birseyi birkac defa tekrarladi.
Karaktersiz kv ile annem agiz kavgasi oldu.annem evi terketmis.annem bana da bozuk atti sanki ben ne yaptim.
Aradim cagirdim eve onun evi degil gel gibi
Kv uygun dille gonderdim.
Annem kalmaya geldi.sure gecti ..esim de annemi gonderdi
Hepimizi birbirimizden sahane
2.dogumda kv hicccc karistirmadim.kendi de gelemedi zaten.ben de iyiydim.kendim baktim
Ohhhh missss
Maalesef siz de bosanma asamasindan donmussunuz iliskileriniz ayni olmaz maalesef
Herseyi ailenize anlatmayiniz.unutmuyorlar.
Ben anlatmadım mecbur herşey ortaya döküldü ciddi oldgu için

Ben ortada çokta kırılacak bir şey göremedim. Ya da konuyu anlayamadım. Eşiniz gelmek istemiyorsa gelmeyiversin ailenizin yanına. Onun gözünden bakmak lazım olaylara sevilmediğini hissediyor demek ki.Ben annen gelsin diye de kötü niyetinden dediğini düşünmüyorum. Sana yardimci olur diye demistir.
Bunun haricinde niye aileleri karıştırıyorsunuz ki isin icine ?,
Evet bana yardımcı olsun diye söylüyor biliyorum ama babam yollamaz bu kadar olaydan sonra tamam küs değil ailemle ama eskisi gibi degiller 😞

Iste bu yuzden her olup biteni aileye anlatmiyoruzz
Kv oyle dese bile ne olacak en kotu 5 dk sizi gorup giderdi evinize de mi gelmedi kizi dogum yapmis netice de
Yani Hanfendi 5 dk görüp gitseydi yazmışsınız bende 8 saat var yazdım yani 8sattlik yolu 5 dk durmak içinmi gelicek o sebepten yazdım

Baban anneni göndermeyerek kime kötülük yapıyor acaba? Baban sana kızgın mı ?

Yani Hanfendi 5 dk görüp gitseydi yazmışsınız bende 8 saat var yazdım yani 8sattlik yolu 5 dk durmak içinmi gelicek o sebepten yazdım
Ya kizi degilmisiniz sanki hergun doguruyosunuz insan kizi icin degil 8 saat 18 saat yol ceker karda kista gene de yaninda olur zor aninda

Bu kuslukler hep oluyor mu? Esinle iletisim kopuklugunuz var. Iki hafta cok degil mi kusluk icin. Esinle oturmamis bir evliliginiz var. Sanki ite kalka yurutuyor gibisiniz. Artik iki cocugunuz olacak. Cocuk gibi kusmeyi onlar icin birakip konusma yollarini denemeniz, cocuklar ve kendiniz icin zaten zor olan hayati kuserek iyice zorlastirmak yerine, beraber omuz omuza vererek asmalisiniz. Cocuk gibi kusmeleri birakin artik. Bu size bir buyuk tavsiyesi. Kusmek sizi birbirinizden iyice uzaklastirir, daha cok yaralar.

Son düzenleme:
Back
X