Napıcam (önemli

• Konu Sahibi Konu Sahibi remir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
30
Merhaba hanımlar 31 haftalık hamileyim biz beşiği eşimle internette alıcaktık söz vermiştim bugün begendgim beşigi gösterdim baktı ben hallettim dedi önce marangozda yaptırdım dedi sonra anladım abisinin kızının beşigi geçen sen dogdu oda ama. Eltimle kavgalıyım kaynımlada konusmuyoruz pek beynime kan sıçradı kesinlikle istemiyorum dedim sinirden neler saydım alıpta onun beşigini kullanıcakmış neyse agladım anneme anlattım durumu oda babama söylemiş annem mesaj atmış yagrın para Atıcaz hesabına aglamasen begendigin beşigi bide bebek arabasını alırsın diye anne lütfen gerek yok falan dedimde şimdi emim hesabım olmadgı için eşimin hesabına atıcaklar parayı ona ne dicem demezmi benim abimin beşigni kabul etmedin bende ailenin kini etmiyorum veyada bu olayın ertesi günü olması 😒

Neden anne babanıza anlatıyorsunuz ki çocuk musunuz, Eşiniz bi hata etmiş. Evin içindeki şeylerin anne babaya anlatılmasına karşıyım. Çok anlamsız buluyorum hem onlar üzülüyor hem eşinizi küçük düşürüyorsunuz.

Esinin hesabina yatirmasinlar. Bankaya git kendine bir hesap actir. Zor bir sey degil. Iki dakikalik is.
Ikincisi de neden ailen para gonderiyor? Esin almali besigi. Eger esin alisirsa tum herseyi ailenden bekleyebilir.
Annem hediye olsun vs dedi söyledgme çok pişman oldum ya keşke söylemeseydim oda agladım diye dayanamamış

Kaliteli bir troll oldugunu ümit ediyorum müthiş typolar var ama favorilerim bütün bitişik de’lere rağmen “ailenin kini” şaheseri ve yaĞrın gerçekten saygı duydum bilerek isteyerek bu kadar imla hatası yapamam. Neyse şunu da söylemeden edemeyeceğim her şeyi ağlayarak annene şikayet ediyosan neden evlendin kocanın kabul etmemesi çok normal. Para yolladık alın denmesi falan inanılmaz çirkin çocuk musunuz çocuksanız neden çocuk yaptınız

Annem babam heves etmiş torunları için para göndermişler. Ben konuyu anlatmadım diye yalan söyleyebilirsiniz durumdan kurtarır ama yalan sonuc olarak. Besik kullanılabilir durumda ise yakınınızınkini kullanın derim ben. Gelen paraya da Baska ihtiyac giderin bebek için. Bir de bu kadar fevri olmayın, sanırım yasınız genc biraz anlayıslı olmaya calısın esiniz maddi olarak zorda ise.

Neden anne babanıza anlatıyorsunuz ki çocuk musunuz, Eşiniz bi hata etmiş. Evin içindeki şeylerin anne babaya anlatılmasına karşıyım. Çok anlamsız buluyorum hem onlar üzülüyor hem eşinizi küçük düşürüyorsunuz.
Pişman oldum anlattııgma ama nerden bileyim hemen babama diyecgini

Merhaba hanımlar 31 haftalık hamileyim biz beşiği eşimle internette alıcaktık söz vermiştim bugün begendgim beşigi gösterdim baktı ben hallettim dedi önce marangozda yaptırdım dedi sonra anladım abisinin kızının beşigi geçen sen dogdu oda ama. Eltimle kavgalıyım kaynımlada konusmuyoruz pek beynime kan sıçradı kesinlikle istemiyorum dedim sinirden neler saydım alıpta onun beşigini kullanıcakmış neyse agladım anneme anlattım durumu oda babama söylemiş annem mesaj atmış yagrın para Atıcaz hesabına aglamasen begendigin beşigi bide bebek arabasını alırsın diye anne lütfen gerek yok falan dedimde şimdi emim hesabım olmadgı için eşimin hesabına atıcaklar parayı ona ne dicem demezmi benim abimin beşigni kabul etmedin bende ailenin kini etmiyorum veyada bu olayın ertesi günü olması 😒
Ptt den gondersinler.Ya da cebine yollasinlar.Esin paradan oyle yapmis annemgil daha once yollamisti ben baska masraf icin saklamistim ama madem boyle bende var siparis verelim de

Annem babam heves etmiş torunları için para göndermişler. Ben konuyu anlatmadım diye yalan söyleyebilirsiniz durumdan kurtarır ama yalan sonuc olarak. Besik kullanılabilir durumda ise yakınınızınkini kullanın derim ben. Gelen paraya da Baska ihtiyac giderin bebek için. Bir de bu kadar fevri olmayın, sanırım yasınız genc biraz anlayıslı olmaya calısın esiniz maddi olarak zorda ise.
Ben istemiorum o kadının beşigini beni yuvamdan ediyodu

Annem hediye olsun vs dedi söyledgme çok pişman oldum ya keşke söylemeseydim oda agladım diye dayanamamış
O para esinin hesabina yatirilmamali. Bu kadar gucsuz olma. Kendine guven. O besik bu eve girmeyecek de ve uzatma. Kararli oldugunu gorsun. Baba isen besigi de alirsin de.
Nne olur ne olmaz git kendine de bir hesap actir.

Pttden havale.yapsınlar adına sorun kalmaz ortada ya da bankadan falan 😌 Benim hesabım yokken annem abim şekilde gönderiyordu

O para esinin hesabina yatirilmamali. Bu kadar gucsuz olma. Kendine guven. O besik bu eve girmeyecek de ve uzatma. Kararli oldugunu gorsun. Baba isen besigi de alirsin de.
Nne olur ne olmaz git kendine de bir hesap actir.
Canım öyle biri yapamaz bu zamana kadar babam para yolladı kızım içinde ama parayı verdi hep o konuda rahatım ama beşik konusunda neler dedim ama tık yok adamda

Ben olsam beşiği hiç sorun etmezdim
Çünkü önünüzde beşikten çok daha önemli nir süreç var
Burayı okuduğumda ben mi çok düz düşünüyorum diye sorguladığım oluyor
Öyle canım ama o kadın bana öyle şeyler yaptıki yani oda hangi yüzle beşiği veriyor anlamıyorum

Back
X