Napıcam (önemli

• Konu Sahibi Konu Sahibi remir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Esin belliki beleşci. Anne babanin gonderdigi paraya kizmaz aksine kabul eder bunlar gevsek cunku

Küs olduğum eltimin beşiğini kullanmam net. Hem annenizin beşik alması çok normal, torununa hediye edecek ne var bunda. Eşinizin tavrı yanlış asıl. Bir şey söylemeye hakkı yok.

Beşik için ağlamak anneyi aramak anlatmak falan keşke olgunlaşmaya çalışsanız
Anne baba tabi içlerine dert olmuştur neden insanlara bunu yapıyorsunuz eşinize "konuşmadığım insanların eşyasını bana yaptırdım diye yamama, yeni beşik alınacak" diyemiyorsun ama ailene ağlanıyorsun tuhafsın

Öyle dicem ama bu olayın üstüne nasıl olur bilemiyorum baya kötü kavga etiim çünkü demezmi bende senin ailenin aldıklarını istemiroum diye
Diyemez hakkı yok. Öyle bir şey derse, benim ailem boşansanız da kurtulsak diye yuvamızı mı yıkmaya kalktı da istemiyorsun deyin.

Allah aşkına bu devirde hala adına banka hesabı olmayan kaldı mı ? Kimliğinizle bankaya gidin 5 dk da hesap açıyorlar. Bu kadar önemliyse sizin için kullanmayın o beşiği

Beşik alacak durumunuz olmadıgı için istediyse eşiniz, ailenizden gelen paraya bişey demez.
Bende kullanmazdım küs oldugum birinin eşyasını. Küs olmasamda kullanmazdım gerçi

Merhaba hanımlar 31 haftalık hamileyim biz beşiği eşimle internette alıcaktık söz vermiştim bugün begendgim beşigi gösterdim baktı ben hallettim dedi önce marangozda yaptırdım dedi sonra anladım abisinin kızının beşigi geçen sen dogdu oda ama. Eltimle kavgalıyım kaynımlada konusmuyoruz pek beynime kan sıçradı kesinlikle istemiyorum dedim sinirden neler saydım alıpta onun beşigini kullanıcakmış neyse agladım anneme anlattım durumu oda babama söylemiş annem mesaj atmış yagrın para Atıcaz hesabına aglamasen begendigin beşigi bide bebek arabasını alırsın diye anne lütfen gerek yok falan dedimde şimdi emim hesabım olmadgı için eşimin hesabına atıcaklar parayı ona ne dicem demezmi benim abimin beşigni kabul etmedin bende ailenin kini etmiyorum veyada bu olayın ertesi günü olması 😒
Arkadaşınız komşunuz vs yok mu onun hesabına yatırsınlar sessiz sedasız hallerin sorunca da “ben hallettim” dersiniz

eşinden soğumadın mı?ya böyle kendi çocuğuna beşik alamayacak adama neden çocuk?anne-babaya neden söylüyorsunuz?insanları üzüyorsunuz.çocuğu kim yaptıysa bir zahmet beşiği de o alsın yani.ben olsam anne babama göndertmezdim para hele de beleşçi,yüzsüz eşin hesabına.ikinci el eşyaya karşı değilim ama sizin rızanız yok,ilk çocuk ve küs olduğunuz birisinden gelecekse hiç gelmesin yani.hala anne baba parasıyla beşik alınsın yeter ki olsun diyorsanız bir zahmet gidip hesap açtırın atla deve değil.

bebek eşyalarında 2.el diye birşey olduğuna inanmıyorum bn kullanırım. Ama kv bana beşik vs almak yerine gidip eltimin eskilerini getirirse bu hakaret gibi onu kabul etmem. Oh diğer torununa almış bana onun eskilerini getirmiş bu beni kırar

bu grift birşey bence. belki o zaman parası vardı, şimdi yok. ben olsam bozulmam mesela nolursa olsun. beşiğe ayıracağı parayla başka bir ihtiyacı giderşp daha faydalı olabilir.

Aaaa kendileri çok köklü aileden gelip bir giydiğini bir daha giymeyen, Evladını da bu hususta titizlikle yetiştiren bir hanımefendi. İkinci el eşyayı biz alalım. Bize layık ama onlara değil. (!) çünkü o mideli, bizde mide yok ahwjabwmsk

valla çocuğuma herşeyi 0 alıp kısa süreli ve pahaılı şeyler kullanıp para savurmaktansa geleceği için o parayı ayırmayı tercih ederim. belki o zaman mideli olurum jdklgjşkgş

Maddi durumumuz yerinde olmasına rağmen kızım için halamlardaki beşiği alıp kullandık.Daha sonra aynı beşiği başka uzak akrabamıza hediye ettik.Ne eşim bana ne ben eşime beleşçi yüzsüz vb lakaplar kullanmadık.Özellikle de çocuk eşyalarının pahalı ve kısa süre kullanımda olduğunu göze alırsak kullanılmayan eşyalar hediye verilmelidir.Galiba biz de midesiz sınıfındayız :(

Genelde bebeğin eşyalarını kız ailesi düzer zaten adetmiş de

Merhaba hanımlar 31 haftalık hamileyim biz beşiği eşimle internette alıcaktık söz vermiştim bugün begendgim beşigi gösterdim baktı ben hallettim dedi önce marangozda yaptırdım dedi sonra anladım abisinin kızının beşigi geçen sen dogdu oda ama. Eltimle kavgalıyım kaynımlada konusmuyoruz pek beynime kan sıçradı kesinlikle istemiyorum dedim sinirden neler saydım alıpta onun beşigini kullanıcakmış neyse agladım anneme anlattım durumu oda babama söylemiş annem mesaj atmış yagrın para Atıcaz hesabına aglamasen begendigin beşigi bide bebek arabasını alırsın diye anne lütfen gerek yok falan dedimde şimdi emim hesabım olmadgı için eşimin hesabına atıcaklar parayı ona ne dicem demezmi benim abimin beşigni kabul etmedin bende ailenin kini etmiyorum veyada bu olayın ertesi günü olması 😒
Bizim adetlerimiz torunun beşiğini yatağını kız ailesi yapar zaten. Ailenizin de durumu varmış yapiyorlar. Nerelisiniz bilmiyorum tabii ama çoğu yerde boyledir

Bizim adetlerimiz torunun beşiğini yatağını kız ailesi yapar zaten. Ailenizin de durumu varmış yapiyorlar. Nerelisiniz bilmiyorum tabii ama çoğu yerde boyledir

Yapar derken satın alınsa olmuyor mu? Benim babamın marangozluk yetenekleri pek iyi değil :(((

Yapar derken satın alınsa olmuyor mu? Benim babamın marangozluk yetenekleri pek iyi değil :KK43:((

Olmadi bir marangoz tutuverin. Öyle yaptırın.

Birde Türkçemiz çok yonlu çok zengin bir dil. Misal bir kelimeyi anlatmak tek bir kalıpta sözcük yok. Pek çok sözcüğün farklı farklı anlamları var buda dilimizin zenginliği. Bunu da bir ara arastiriverin.

Sağlıcakla kalın ♥️

bu grift birşey bence. belki o zaman parası vardı, şimdi yok. ben olsam bozulmam mesela nolursa olsun. beşiğe ayıracağı parayla başka bir ihtiyacı giderşp daha faydalı olabilir.
Evt girift bşy ayrıca bn hiç bir şey beklemem ama sürekli size ayrım yapılsa hem de bariz bir şekilde, diğer torununa herseyi özenerek alsa bi de anlatsa sürekli. bna da onun eskilerini getirse almam birine alıp diğerine onun eskilerini getirme derim.

Olmadi bir marangoz tutuverin. Öyle yaptırın.

Birde Türkçemiz çok yonlu çok zengin bir dil. Misal bir kelimeyi anlatmak tek bir kalıpta sözcük yok. Pek çok sözcüğün farklı farklı anlamları var buda dilimizin zenginliği. Bunu da bir ara arastiriverin.

Sağlıcakla kalın ♥

Araştırmama gerek yok. Türkçede böyle bir kullanım ne yazık ki yok bunu biliyorum. Anadolu’da halk arasında birazcık uydurmayla oluşmuş bir yerel söylem. Siz araştırıverin görürsünüz. Ne yazık ki uydurduğumuz her kalıbı “güzel dilimiz Türkçemiz ah ne zeeeengin dilsin sen” diye kullanamıyoruz o zaman böyle dalga geçilebiliyor :)
Bu arada yazdığınız 2 tane “de-da” bağlacı yanlış olmuş ayrı yazılmalı. Birini doğru yazabilmişsiniz yoksa önemsemiyorsunuz alt tarafı bir forum derdim.

Sağlıcakla kalın ♥️

Esinin hesabina yatirmasinlar. Bankaya git kendine bir hesap actir. Zor bir sey degil. Iki dakikalik is.
Ikincisi de neden ailen para gonderiyor? Esin almali besigi. Eger esin alisirsa tum herseyi ailenden bekleyebilir.
önce kocası olmadan dışarı çıkabilmesi için izin alması lazım

konu sahibi eşinin yaptığı iğrenç ama sen kimi kandırıyosun kırk yıllık ananla babanı bilmiyosun öle mi

Back
X