Napıcam (önemli

• Konu Sahibi Konu Sahibi remir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tamam sizler konuşmadığınız kişilerin kullandıklarını kullanabilirsiniz ne de olsa doğaya karşı sorumluluk. Böyle midesizlik yok ya

önce terbiye takınalım. midesiz ne demek ? ben bi şikayet edeyim..
ayrıca evet, gereksiz para ödemek çocuğa daha büyük haksızlık. ama bunu dar kafalar anlamaz.

önce terbiye takınalım. midesiz ne demek ? ben bi şikayet edeyim..
ayrıca evet, gereksiz para ödemek çocuğa daha büyük haksızlık. ama bunu dar kafalar anlamaz.
Bende seni bi şikayet edeyim kimmiş terbiyesiz.

Ben de senin anne babanın aldığını istemiyorum derse hayırdır ailemle bir sorunun mu var yuvani mi yıkmaya kalktılar yoksa dersin. Ben olsam ben de kavgalı olduğum birinin beşiğini kullanmazdim. Cocugumu o besige her yatirdigimda o insanı hatırlar canım sıkılırdı.
Anlamıyorum onlar nasıl veriyorlar eltim normalde çok kinciş vardır bi planı

Merhaba hanımlar 31 haftalık hamileyim biz beşiği eşimle internette alıcaktık söz vermiştim bugün begendgim beşigi gösterdim baktı ben hallettim dedi önce marangozda yaptırdım dedi sonra anladım abisinin kızının beşigi geçen sen dogdu oda ama. Eltimle kavgalıyım kaynımlada konusmuyoruz pek beynime kan sıçradı kesinlikle istemiyorum dedim sinirden neler saydım alıpta onun beşigini kullanıcakmış neyse agladım anneme anlattım durumu oda babama söylemiş annem mesaj atmış yagrın para Atıcaz hesabına aglamasen begendigin beşigi bide bebek arabasını alırsın diye anne lütfen gerek yok falan dedimde şimdi emim hesabım olmadgı için eşimin hesabına atıcaklar parayı ona ne dicem demezmi benim abimin beşigni kabul etmedin bende ailenin kini etmiyorum veyada bu olayın ertesi günü olması 😒
PTT ye gidip senin TC mi adını soyadını verip direk yatırsınlar sende git çek

Merhaba hanımlar 31 haftalık hamileyim biz beşiği eşimle internette alıcaktık söz vermiştim bugün begendgim beşigi gösterdim baktı ben hallettim dedi önce marangozda yaptırdım dedi sonra anladım abisinin kızının beşigi geçen sen dogdu oda ama. Eltimle kavgalıyım kaynımlada konusmuyoruz pek beynime kan sıçradı kesinlikle istemiyorum dedim sinirden neler saydım alıpta onun beşigini kullanıcakmış neyse agladım anneme anlattım durumu oda babama söylemiş annem mesaj atmış yagrın para Atıcaz hesabına aglamasen begendigin beşigi bide bebek arabasını alırsın diye anne lütfen gerek yok falan dedimde şimdi emim hesabım olmadgı için eşimin hesabına atıcaklar parayı ona ne dicem demezmi benim abimin beşigni kabul etmedin bende ailenin kini etmiyorum veyada bu olayın ertesi günü olması 😒
Kavgalı olduğum kişinin hiçbirşeyini almam.
Eşin anlamaz sanıyorsan , bizde adet annem dedi beşiği anane alırmış de.
Para yollucaklarmış gidin beğendiğinizi alın diye.
Ne diyim şimdi gönüllerinden kopmuş torunlarına hediye almak istemişler istemiyorum mu diyeyim de. Bence anlar.

Kavgalı olduğum kişinin hiçbirşeyini almam.
Eşin anlamaz sanıyorsan , bizde adet annem dedi beşiği anane alırmış de.
Para yollucaklarmış gidin beğendiğinizi alın diye.
Ne diyim şimdi gönüllerinden kopmuş torunlarına hediye almak istemişler istemiyorum mu diyeyim de. Bence anlar.
Şimdi o inada bindirir dün ben ona ağır ve kötü konuştum sanki sıfır beşik aldıkarda kabul etmedim dengesiz dedimki amcası olarak bir beşik alamamışmıçocugnun kullanılmış beşigni alıyor ne kadar yeni olursa olsun öyle degilmi

Şimdi o inada bindirir dün ben ona ağır ve kötü konuştum sanki sıfır beşik aldıkarda kabul etmedim dengesiz dedimki amcası olarak bir beşik alamamışmıçocugnun kullanılmış beşigni alıyor ne kadar yeni olursa olsun öyle degilmi
Ben kullanmazdım ama bana eşim daha teklif etmezdi.

internetten beğendiğin modeli annenler sipariş versin . Eşine para atarlarsa daha da ortalık karışır

2. el eşya alan herkesi çocuğuna değer vermemek ve midesizlikle suçlamak nedir ? son derece dar görüşlü bir tepkiniz var, bunu dile getirmek terbiyesizlik değildir. ama midesiz demek terbiyesizliktir.
Aaaa kendileri çok köklü aileden gelip bir giydiğini bir daha giymeyen, Evladını da bu hususta titizlikle yetiştiren bir hanımefendi. İkinci el eşyayı biz alalım. Bize layık ama onlara değil. (!) çünkü o mideli, bizde mide yok ahwjabwmsk

2. el eşya alan herkesi çocuğuna değer vermemek ve midesizlikle suçlamak nedir ? son derece dar görüşlü bir tepkiniz var, bunu dile getirmek terbiyesizlik değildir. ama midesiz demek terbiyesizliktir.
bebek eşyalarında 2.el diye birşey olduğuna inanmıyorum bn kullanırım. Ama kv bana beşik vs almak yerine gidip eltimin eskilerini getirirse bu hakaret gibi onu kabul etmem. Oh diğer torununa almış bana onun eskilerini getirmiş bu beni kırar

Bende esyalara anlam yüklemeyi sevmiyorum yani bana böyle yapti diye kullanmamazlik yapmazdım önemli olan yeni gibi olmasi temiz olması ki bebek eşyaları zaten eskimeden bebek büyüyor yeni kaliyor genelde o yüzden ben kullanmayı tercih ederdim çok az süre kullanacağım eşyalar için elimde de varsa parami baska bir ihtiyaca kullanırdım

Eşinin hesabına fln attırma, varsa konu komşu ona yollasınlar. Eşine demeden git al. O abisinden beşiği kabul ettiğini sana söylememiş

ben ailenizin durumunu merak ettim, maddi imkanları iyi mi

Back
X