Napıcam (önemli

• Konu Sahibi Konu Sahibi remir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
önce kocası olmadan dışarı çıkabilmesi için izin alması lazım

konu sahibi eşinin yaptığı iğrenç ama sen kimi kandırıyosun kırk yıllık ananla babanı bilmiyosun öle mi
Nasil ya? Ben tum sayfalari okumadim. Konu sahibinin evden cikmasi yasak mi? Neden?

Valla haklısınız ...ailenizde parayı yollamasin zor durumda kalırım deyin gerekirse elden versinler

Araştırmama gerek yok. Türkçede böyle bir kullanım ne yazık ki yok bunu biliyorum. Anadolu’da halk arasında birazcık uydurmayla oluşmuş bir yerel söylem. Siz araştırıverin görürsünüz. Ne yazık ki uydurduğumuz her kalıbı “güzel dilimiz Türkçemiz ah ne zeeeengin dilsin sen” diye kullanamıyoruz o zaman böyle dalga geçilebiliyor :)
Bu arada yazdığınız 2 tane “de-da” bağlacı yanlış olmuş ayrı yazılmalı. Birini doğru yazabilmişsiniz yoksa önemsemiyorsunuz alt tarafı bir forum derdim.

Sağlıcakla kalın ♥️
Ahhhh inanamiyorum ben Anadolu insanı Avrupa'nın yüksek sosyetesine rezil oldum sosyetik hanım gülüyor bana 😂😂😂😂😂
Dur gidip utanacagim.
Cevap vermeye gerek yok belliki aşırı derecede bossun satasacak yer arıyorsun. Bizim anadoluda bebeğin yatağını annesi elleriyle yapar hala öyle hala yapılıyor. Dede de beşiği yaptirirmis. Öyle bir söylemimiz var. Torunun beşiğini yaptık. Ve evet bu dilimizin zenginliği. Gülecek birşey arıyorsanız aynaya bakmanızı tavsiye ederim. Birde bu kadar ozenti olmayın. Sağlıcakla kalin
Not yanlış yazılan ki ve de baglaclarini bulunuz malum bossunuz 😂😂😂😂

Merhaba hanımlar 31 haftalık hamileyim biz beşiği eşimle internette alıcaktık söz vermiştim bugün begendgim beşigi gösterdim baktı ben hallettim dedi önce marangozda yaptırdım dedi sonra anladım abisinin kızının beşigi geçen sen dogdu oda ama. Eltimle kavgalıyım kaynımlada konusmuyoruz pek beynime kan sıçradı kesinlikle istemiyorum dedim sinirden neler saydım alıpta onun beşigini kullanıcakmış neyse agladım anneme anlattım durumu oda babama söylemiş annem mesaj atmış yagrın para Atıcaz hesabına aglamasen begendigin beşigi bide bebek arabasını alırsın diye anne lütfen gerek yok falan dedimde şimdi emim hesabım olmadgı için eşimin hesabına atıcaklar parayı ona ne dicem demezmi benim abimin beşigni kabul etmedin bende ailenin kini etmiyorum veyada bu olayın ertesi günü olması 😒
Ayni durumlar bndede oluyo bazen babannesinden annesinden eski şeylerini getitiriyo birsey dendimi kıziyo ama besik filan bunlar önemli seyler onun covugu özel ona alıniyo sizin cocugunuz degersizmi onun eskilerini kullaniyo sende annesin özenerek cocuguna birsey almak istersin bide ilk cocuksa yani kardeş kardeşinkini kullanabilir ama başkasinin ki olmaz maddi imkan yoksa durum kotuyse neysede anladigim kadariyla beşik alamicak maddi durumunuz kotu degil erkekler biz gibi takintili degil bu konularda iş görsun yeter biz gibi özenmiyorlar yinede ne guzel arkanda duran bi ailen var bnim o da yok eşin kizabilir ailevi şeyleri ailene anlattigin için erkeklik gururuna dokunabilir para mevzusuda

Ahhhh inanamiyorum ben Anadolu insanı Avrupa'nın yüksek sosyetesine rezil oldum sosyetik hanım gülüyor bana 😂😂😂😂😂
Dur gidip utanacagim.
Cevap vermeye gerek yok belliki aşırı derecede bossun satasacak yer arıyorsun. Bizim anadoluda bebeğin yatağını annesi elleriyle yapar hala öyle hala yapılıyor. Dede de beşiği yaptirirmis. Öyle bir söylemimiz var. Torunun beşiğini yaptık. Ve evet bu dilimizin zenginliği. Gülecek birşey arıyorsanız aynaya bakmanızı tavsiye ederim. Birde bu kadar ozenti olmayın. Sağlıcakla kalin
Not yanlış yazılan ki ve de baglaclarini bulunuz malum bossunuz 😂😂😂😂

Arayarak bulmadım ya okuduğum tek şey su faturası olmadıgı için gözüme çarpıyor. Maksimum karşı cevabı “Gülecek bir şey arıyorsan aynaya bak” seviyesinde olan birine sataştığım için utandım ayrıca evet

Merhaba hanımlar 31 haftalık hamileyim biz beşiği eşimle internette alıcaktık söz vermiştim bugün begendgim beşigi gösterdim baktı ben hallettim dedi önce marangozda yaptırdım dedi sonra anladım abisinin kızının beşigi geçen sen dogdu oda ama. Eltimle kavgalıyım kaynımlada konusmuyoruz pek beynime kan sıçradı kesinlikle istemiyorum dedim sinirden neler saydım alıpta onun beşigini kullanıcakmış neyse agladım anneme anlattım durumu oda babama söylemiş annem mesaj atmış yagrın para Atıcaz hesabına aglamasen begendigin beşigi bide bebek arabasını alırsın diye anne lütfen gerek yok falan dedimde şimdi emim hesabım olmadgı için eşimin hesabına atıcaklar parayı ona ne dicem demezmi benim abimin beşigni kabul etmedin bende ailenin kini etmiyorum veyada bu olayın ertesi günü olması 😒
Eltinizle küs olmasanız kullanılabilir ne olacak diyecektim ama görüşmüyormussunuz ben olsam asla kabul etmem.Ailenizin gönderdiği parayla alın eşinizin bişey demeye hakkı yok

Ayni seyi esimde dedi bana. Ben dedim ilk cocugum yeni alcak gucum varken baskasini besigi ile buyutmem dedim acik acik. Sizde soyleyin acik acik.

çocuğa beşik alamayacak insanların da evlenmesi

Merhaba, sizin düşüncenizi savundum diye 3 gün banlandım. O beşiği almak zorundasınız hakkım kalır 😄

tersten düşünelim; kocam bacanağıyla kavgalı diye, kız kardeşimden bir şey almayacak mıyım?

Insan heves etmiş olabilir. Bebeğine kendi beğenip beşik alsın. Millet benden önce doğurdu diye onların beşiğini kullanmak zorunda mıyım ?
Ayrıca eşinizin yaptığı yanlış. Açık açık sizinle konuşsun. Böyle oyuna getirmeye çalışmasın. Ben en çok buna kızardım

Gidin kendinize hesap açtırın. Ben kadının banka hesabının olmamasına,para akışını kontrol etmemesini istemem.
Konuya gelirsek,bir dahaki sefer bu tarz şeyleri ailene anlatma,aranızda çözün. (ha şiddet görürsün,boşanacaksındır falan o zaman başka) eşinizle birlikte beşik alışverişine gitmek istediğinizi söyleyin

Back
X