Napmalıyım arkadaşlar bir akıl verin

Kybele64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
261
78
48
Ankara
Mrb iyi akşamlar arkadaşlar, ben eşim çalışıyoruz. Eşim sabah gidip akşam geliyor ben öğlen gidip akşam geliyorum. Kvalidem ameliyat oldu ve bizde kalmak istiyormuş hastane çıkışı.eşim 10 günden fazla kalmaz diyor ama gelene git de denmez.yatmayacakmış kendi işlerini yapacakmış sadece yemek konulacakmış önüne.
Şimdi kızdığım nokta şu : 3 kızı ve 1 gelini daha var ama kimse oralı değil.eşim araçla gidip 10 saatlik yoldan annesini getirecek ve götürecek.
Kimse sorumluluk almıyor.ben de bu sorumsuzluğua çok sinir oluyorum. Siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz. Eşime ve kvalidem e tavrım nasıl olmalı?bana bir akıl verin lütfen

Aslinda uygun olan kendi evine cikmasi ve kizlarinin, ogullarinin donusumlu olarak annelerine bakmalari.
Esiniz cengaverlik yapip kendisi mi getirmek istedi, her anne 10 saatlik yolu ogullari git-gel yapsin istemez sanki.

Size kim soyledi size gelecegini? Gelene git denmez, gecmis olsun.

Kv ile aran iyiyse seviosan sen uzerine duseni yaparsan iyi olur.. kotuyse zaten kalmasa daha iyi sizde..

Başka çocukları var ama eşiniz de onun çocuğu, annesi nekahat döneminde yanında olsun istiyorsa olsun yapacak bir şey yok. Sonuçta digerlerinde kalsa onlar da öyle dusunecekler, bu böyle uzayıp gider. Hepsi evladı, ama sizin eşiniz de evladı. Allah rızası için yapın altından almayacaksiniz ya sonuçta.

On gün dayan canım
Sağlık bu,bugün sapasağlamız ama ertesi gün birine muhtaç
Güzelce bak on gün dayanmaya çalış zor olacak tabiki çok zor hastaya bakmak
inşallah en kısa Zamanda iyileşir ve evine döner hem sen hem o rahat eder

10 gün fazla degil ama ben anlamadim. Siz de yatacak mi yatmayacak mi? 10 saatlik mesafeden gelecek ama gece yatmayacak falan bir sey demissiniz ben tam anlamadim. Malesef erkek analarinin bazilari kizlarini evlendirdikten sonra evlatliktan cikartiyorlar heralde. Benim ki de oyle de. Kizinda falan hic kalmaz geldiginde. Diger eltimde ve bende kalir hep. Daha bir gece gorumcemde kaldigini görmedim.

Eşim annem gelmek istiyor diyor.Valla çok benciller. Evladını düşünmüyorlar. Yeter ki rahatları bozulmasın. O kafadalar.

Uc tane kizi varken bi insan neden gelinine kendini baktirmak ister anlamak imkansiz.nasil dogumda kayinvalideyi degil annemizi yanimizda istiyorsak kayinvalidenin de kizini istemesi gerekmez mi?Allah rizasi icin duasini alayim diye severek bakani takdir ederim ama ben istemezdim acikcasi.olmadi herkeste sirayla kalacak.kizlari bakmiyorsa esin kendi bakacak oyle getirip ustune atmasi degil hic kusura bakmasin.

Yanlış anlattım sanırım.yatalak hasta değil çok şükür.ayaklanmış sadece yemek konusunda bakıcaz diyor eşim.inanın bunları hesap edecek bi insan değilim. Sadece emrivaki yapıp diğerlerinin hiç bulaşmamasına kızıyorum. Ama haklısınız Allah rızası için Sabredicem artık .

Kv ile bir derdin yok ise sevgiyle ağırla, Allah görür yaptıklarını... yapamayanlar da kötülüklerine yansınlar, boşver
Çok konuşuyor ve sürekli oğlunun onu nasıl sevdiğini düşkün olduğunu anlatmaya çalışıyor. Sanki kıskanıyor beni.laf sokuyor arada.bu tavırları rahatsız ediyor beni.

Eşim annem gelmek istiyor diyor.Valla çok benciller. Evladını düşünmüyorlar. Yeter ki rahatları bozulmasın. O kafadalar.
Ameliyattan sonra hasta olan kisi 10 saatlik yolu nasil gelecek?
O kadar gelmisim deyip 10 gun kalmaz, size kolayliklar diliyorum.

Eee sizin koca da evladı oluyor o da annesiyle ilgilenmek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…