Eşim annem gelmek istiyor diyor.Valla çok benciller. Evladını düşünmüyorlar. Yeter ki rahatları bozulmasın. O kafadalar.Aslinda uygun olan kendi evine cikmasi ve kizlarinin, ogullarinin donusumlu olarak annelerine bakmalari.
Esiniz cengaverlik yapip kendisi mi getirmek istedi, her anne 10 saatlik yolu ogullari git-gel yapsin istemez sanki.
Size kim soyledi size gelecegini? Gelene git denmez, gecmis olsun.
Yanlış anlattım sanırım.yatalak hasta değil çok şükür.ayaklanmış sadece yemek konusunda bakıcaz diyor eşim.inanın bunları hesap edecek bi insan değilim. Sadece emrivaki yapıp diğerlerinin hiç bulaşmamasına kızıyorum. Ama haklısınız Allah rızası için Sabredicem artık .10 gün fazla degil ama ben anlamadim. Siz de yatacak mi yatmayacak mi? 10 saatlik mesafeden gelecek ama gece yatmayacak falan bir sey demissiniz ben tam anlamadim. Malesef erkek analarinin bazilari kizlarini evlendirdikten sonra evlatliktan cikartiyorlar heralde. Benim ki de oyle de. Kizinda falan hic kalmaz geldiginde. Diger eltimde ve bende kalir hep. Daha bir gece gorumcemde kaldigini görmedim.
Çok konuşuyor ve sürekli oğlunun onu nasıl sevdiğini düşkün olduğunu anlatmaya çalışıyor. Sanki kıskanıyor beni.laf sokuyor arada.bu tavırları rahatsız ediyor beni.Kv ile bir derdin yok ise sevgiyle ağırla, Allah görür yaptıklarını... yapamayanlar da kötülüklerine yansınlar, boşver
Ameliyattan sonra hasta olan kisi 10 saatlik yolu nasil gelecek?Eşim annem gelmek istiyor diyor.Valla çok benciller. Evladını düşünmüyorlar. Yeter ki rahatları bozulmasın. O kafadalar.
Eee sizin koca da evladı oluyor o da annesiyle ilgilenmek istiyor.Mrb iyi akşamlar arkadaşlar, ben eşim çalışıyoruz. Eşim sabah gidip akşam geliyor ben öğlen gidip akşam geliyorum. Kvalidem ameliyat oldu ve bizde kalmak istiyormuş hastane çıkışı.eşim 10 günden fazla kalmaz diyor ama gelene git de denmez.yatmayacakmış kendi işlerini yapacakmış sadece yemek konulacakmış önüne.
Şimdi kızdığım nokta şu : 3 kızı ve 1 gelini daha var ama kimse oralı değil.eşim araçla gidip 10 saatlik yoldan annesini getirecek ve götürecek.
Kimse sorumluluk almıyor.ben de bu sorumsuzluğua çok sinir oluyorum. Siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz. Eşime ve kvalidem e tavrım nasıl olmalı?bana bir akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?