Kafa yapısını ben de anlamıyorum açıkcası. Kendi kızları dururken.gerçi eşim dışında hiç biri emrinde oynamıyor. O yüzden birazda.Uc tane kizi varken bi insan neden gelinine kendini baktirmak ister anlamak imkansiz.nasil dogumda kayinvalideyi degil annemizi yanimizda istiyorsak kayinvalidenin de kizini istemesi gerekmez mi?Allah rizasi icin duasini alayim diye severek bakani takdir ederim ama ben istemezdim acikcasi.olmadi herkeste sirayla kalacak.kizlari bakmiyorsa esin kendi bakacak oyle getirip ustune atmasi degil hic kusura bakmasin.
Tabiki ilgilensin o konuda sıkıntı yok.ama bakıcam deyip bakmıyorlar. Hepsi çekiliyor bi köşeye sorumluluk almıyorlar.Eee sizin koca da evladı oluyor o da annesiyle ilgilenmek istiyor.
Bakmam kendi çocukları bakmalı... benimkide bacağından ameliyat oldu 1 ay önce 15 gün hastanede son 15 gündür de evinde kocası baktı bakıyorMrb iyi akşamlar arkadaşlar, ben eşim çalışıyoruz. Eşim sabah gidip akşam geliyor ben öğlen gidip akşam geliyorum. Kvalidem ameliyat oldu ve bizde kalmak istiyormuş hastane çıkışı.eşim 10 günden fazla kalmaz diyor ama gelene git de denmez.yatmayacakmış kendi işlerini yapacakmış sadece yemek konulacakmış önüne.
Şimdi kızdığım nokta şu : 3 kızı ve 1 gelini daha var ama kimse oralı değil.eşim araçla gidip 10 saatlik yoldan annesini getirecek ve götürecek.
Kimse sorumluluk almıyor.ben de bu sorumsuzluğua çok sinir oluyorum. Siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz. Eşime ve kvalidem e tavrım nasıl olmalı?bana bir akıl verin lütfen
Simdi sen bu insanların sorumsuzluğundan annelerini ortada bırakmalarindan sikayetcisin degilmi dogru anliyorum?3 kızı ve 1 gelini daha var ama kimse oralı değil
Kimseye beddua etmek istemem ama inşaallah aynı duruma düşersiniz ilerde... Yazik ya vallahi yazik, anneniz be o anneniz, sanki sokak köpeğinden bahsediyor...Bakmam kendi çocukları bakmalı... benimkide bacağından ameliyat oldu 1 ay önce 15 gün hastanede son 15 gündür de evinde kocası baktı bakıyor
Annesi adamın annesi konu sahibinin değil gönlüne gelir bakar fakat bakmayack diye de kötü yaftasi yapistirmaniz hos değil...Simdi sen bu insanların sorumsuzluğundan annelerini ortada bırakmalarindan sikayetcisin degilmi dogru anliyorum?
Peki guzel kardesim sen neden bu sorunun cozumunu onlar gibi olmakta arıyorsun???
Onlarin yaptigi sey igrenç, bu acik ve net.
Neden o ayıpladığın insanlarin davrandigi gibi davranmaya meyillisin?
Ya vallahi cidden yazık. Ogluda mecbur açıklama yapiyor, yok on gunden fazla kalmaz, yom kendi isini kendi gorur, sadece onune yemek konacak... Ben yazarken utandim yahu annesi o annesi.
O kadinin yerinde olsam sokakta ölür geberir yinede sizin gibilerin evine gelmezdim.
Gerci bu forumda kime neyi anlatiyorsun...evliya olsada bir kisi kaynana ise onu ölüme terk etmekte sikinti gormeyecek tipler mevcut sanki kendileri asla yaşlanmayacak kaynana olmayacak gibi.
Cok haklisinizKendi annesi ayni durumda olsa ne yapardi acaba biraz empati kurun lutfenSimdi sen bu insanların sorumsuzluğundan annelerini ortada bırakmalarindan sikayetcisin degilmi dogru anliyorum?
Peki guzel kardesim sen neden bu sorunun cozumunu onlar gibi olmakta arıyorsun???
Onlarin yaptigi sey igrenç, bu acik ve net.
Neden o ayıpladığın insanlarin davrandigi gibi davranmaya meyillisin?
Ya vallahi cidden yazık. Ogluda mecbur açıklama yapiyor, yok on gunden fazla kalmaz, yom kendi isini kendi gorur, sadece onune yemek konacak... Ben yazarken utandim yahu annesi o annesi.
O kadinin yerinde olsam sokakta ölür geberir yinede sizin gibilerin evine gelmezdim.
Gerci bu forumda kime neyi anlatiyorsun...evliya olsada bir kisi kaynana ise onu ölüme terk etmekte sikinti gormeyecek tipler mevcut sanki kendileri asla yaşlanmayacak kaynana olmayacak gibi.
Ha adamin annesi ise sorun yok birakin gebersin !Annesi adamın annesi konu sahibinin değil gönlüne gelir bakar fakat bakmayack diye de kötü yaftasi yapistirmaniz hos değil...
Annem mi ☺ tamam... Sokak köpeği ne alaka... evli olmam annem olacağı anlamına gelmez... annelik yaparsa annem olur ama kötülük yapani neden annem yerine koyayım yahu... Bir insana annem diyebilmek için annelik yapmış olması evlat gibi gormesi laxim... herseye atlamayinKimseye beddua etmek istemem ama inşaallah aynı duruma düşersiniz ilerde... Yazik ya vallahi yazik, anneniz be o anneniz, sanki sokak köpeğinden bahsediyor...
kalamaz dedim mi sadece konu sahibi bakmak zorunda değil bunu soyledim lafı düzgün anlayinHa adamin annesi ise sorun yok birakin gebersin !
Hay Allah'ım sabir ver...Hasta annesi oglunun evine gelip kalamayacakmi yani ? Bu nasil insanlık...
Allah ıslah etsin size diyecek baska bisey yok.
Eşinin annesi yahu gelip oglunun evinde kalamayacakmı? Evet sanki sokak kopegi hakkinda konusur gibi konusuyorsunda o yuzden oyle soyledimde anlayana tabi...Annem mi ☺ tamam... Sokak köpeği ne alaka... evli olmam annem olacağı anlamına gelmez... annelik yaparsa annem olur ama kötülük yapani neden annem yerine koyayım yahu... Bir insana annem diyebilmek için annelik yapmış olması evlat gibi gormesi laxim... herseye atlamayin
Bu bir zorunluluk değil zaten, insaniyet ve vicdan meselesi.kalamaz dedim mi sadece konu sahibi bakmak zorunda değil bunu soyledim lafı düzgün anlayin
Mesajimi okuyup anla ondan sonra yaz neden diye sormadan yargılamak kolay dimi... Beni anlamayan insana cvp vermicm lütfen sizde öyle yapinEşinin annesi yahu gelip oglunun evinde kalamayacakmı? Evet sanki sokak kopegi hakkinda konusur gibi konusuyorsunda o yuzden oyle soyledimde anlayana tabi...
Herneyse gerci boşa yaziyorum, karsida anlayacak vicdan olmadiktan sonra pehhh...
İlerde olurda gelinin aynısını sana yaparsa ki yapacak etme bulma dunyası,bu konuşmayı hatırla...
kv niz sansliymis gene kocasi bakiyor korkarim annesine bakmayan koca size de bakmazBakmam kendi çocukları bakmalı... benimkide bacağından ameliyat oldu 1 ay önce 15 gün hastanede son 15 gündür de evinde kocası baktı bakıyor
Tamam.Mesajimi okuyup anla ondan sonra yaz neden diye sormadan yargılamak kolay dimi... Beni anlamayan insana cvp vermicm lütfen sizde öyle yapin
Olabilir birsey diyememkv niz sansliymis gene kocasi bakiyor korkarim annesine bakmayan koca size de bakmaz
Aynen allah rizasi icin sabredin. Yarin bur gun biz de o hallere dusecegiz. Allah hayirli cocuklar hayirli damat ve gelinler nasip etsin.Yanlış anlattım sanırım.yatalak hasta değil çok şükür.ayaklanmış sadece yemek konusunda bakıcaz diyor eşim.inanın bunları hesap edecek bi insan değilim. Sadece emrivaki yapıp diğerlerinin hiç bulaşmamasına kızıyorum. Ama haklısınız Allah rızası için Sabredicem artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?