Napmalıyım arkadaşlar bir akıl verin

Kafa yapısını ben de anlamıyorum açıkcası. Kendi kızları dururken.gerçi eşim dışında hiç biri emrinde oynamıyor. O yüzden birazda.

Bakmam kendi çocukları bakmalı... benimkide bacağından ameliyat oldu 1 ay önce 15 gün hastanede son 15 gündür de evinde kocası baktı bakıyor

3 kızı ve 1 gelini daha var ama kimse oralı değil
Simdi sen bu insanların sorumsuzluğundan annelerini ortada bırakmalarindan sikayetcisin degilmi dogru anliyorum?
Peki guzel kardesim sen neden bu sorunun cozumunu onlar gibi olmakta arıyorsun???
Onlarin yaptigi sey igrenç, bu acik ve net.
Neden o ayıpladığın insanlarin davrandigi gibi davranmaya meyillisin?
Ya vallahi cidden yazık. Ogluda mecbur açıklama yapiyor, yok on gunden fazla kalmaz, yok kendi isini kendi gorur, yok sadece onune yemek konacak... Ben yazarken utandim yahu annesi o annesi.
O kadinin yerinde olsam sokakta ölür geberir yinede sizin gibilerin evine gelmezdim.
Gerci bu forumda kime neyi anlatiyorsun...evliya olsada bir kisi kaynana ise onu ölüme terk etmekte sikinti gormeyecek tipler mevcut sanki kendileri asla yaşlanmayacak kaynana olmayacak gibi.

Bakmam kendi çocukları bakmalı... benimkide bacağından ameliyat oldu 1 ay önce 15 gün hastanede son 15 gündür de evinde kocası baktı bakıyor
Kimseye beddua etmek istemem ama inşaallah aynı duruma düşersiniz ilerde... Yazik ya vallahi yazik, anneniz be o anneniz, sanki sokak köpeğinden bahsediyor...

Annesi adamın annesi konu sahibinin değil gönlüne gelir bakar fakat bakmayack diye de kötü yaftasi yapistirmaniz hos değil...

Cok haklisinizKendi annesi ayni durumda olsa ne yapardi acaba biraz empati kurun lutfen

Annesi adamın annesi konu sahibinin değil gönlüne gelir bakar fakat bakmayack diye de kötü yaftasi yapistirmaniz hos değil...
Ha adamin annesi ise sorun yok birakin gebersin !
Hay Allah'ım sabir ver...Hasta annesi oglunun evine gelip kalamayacakmi yani ? Bu nasil insanlık...
Allah ıslah etsin size diyecek baska bisey yok.

Kimseye beddua etmek istemem ama inşaallah aynı duruma düşersiniz ilerde... Yazik ya vallahi yazik, anneniz be o anneniz, sanki sokak köpeğinden bahsediyor...
Annem mi ☺ tamam... Sokak köpeği ne alaka... evli olmam annem olacağı anlamına gelmez... annelik yaparsa annem olur ama kötülük yapani neden annem yerine koyayım yahu... Bir insana annem diyebilmek için annelik yapmış olması evlat gibi gormesi laxim... herseye atlamayin

Ha adamin annesi ise sorun yok birakin gebersin !
Hay Allah'ım sabir ver...Hasta annesi oglunun evine gelip kalamayacakmi yani ? Bu nasil insanlık...
Allah ıslah etsin size diyecek baska bisey yok.
kalamaz dedim mi sadece konu sahibi bakmak zorunda değil bunu soyledim lafı düzgün anlayin

Eşinin annesi yahu gelip oglunun evinde kalamayacakmı? Evet sanki sokak kopegi hakkinda konusur gibi konusuyorsunda o yuzden oyle soyledimde anlayana tabi...
Herneyse gerci boşa yaziyorum, karsida anlayacak vicdan olmadiktan sonra pehhh...
İlerde olurda gelinin aynısını sana yaparsa ki yapacak etme bulma dunyası,bu konuşmayı hatırla...

kalamaz dedim mi sadece konu sahibi bakmak zorunda değil bunu soyledim lafı düzgün anlayin
Bu bir zorunluluk değil zaten, insaniyet ve vicdan meselesi.
Ya herneyse hadi bakin isinize ne yapiyorsaniz yapin.
İlerde ayni duruma duserseniz anlarsiniz anyayi konyayi...

Mesajimi okuyup anla ondan sonra yaz neden diye sormadan yargılamak kolay dimi... Beni anlamayan insana cvp vermicm lütfen sizde öyle yapin

İyi de başkasından size ne? Eşiniz evlatlık görevini yapmak istiyor ki hakkıdır da. Bence bir şey demeyin. Allah rızası için yapın. Anne gitti mi bir daha dönmüyor. İdare edin.

Ben olsam bişey demezdim. Gelsin ne olacak ya. Kendisi o kadarlık saati göze alıyorsa bişey olmaz.
Kendi annemin böyle bu durumu olsa eşim acaba dese çok üzülürdüm

Gelecekmiş zaten gelme denmez daha. Ama eşinizi mutlaka evin işlerine dahil edin, bütün iş size kalmasın. Evet evladı ama o kadar çok erkek var ki, hem şovunu yapıyor anama bakarım diye sonra bütün işi eşine yıkıyor. Benim babaanneme yengem baktı, biz yurtdışındaydık. Yengemin kocası olan amcam odasına zor giderdi ama ben baktım diye havasını attı. Gelinlerin mecburiyeti yok, dinen de yok, evladın var evet. Nasıl çocuklarımıza babaanne bakmak zorunda değil diyorsak bence bu da ona benzer. Kimi kaynana hasta olan geline bir tas yemek getirmez dibinde oturduğu halde ama kendi hasta olunca bakın bana diye bekler.
İyilikler karşılıksız yapılır ama dünya mükemmel bir yer değil ne yazık ki, hepimiz insanız ve kimse dört dörtlük değil. Bu yüzden burada insanlara kötü etiketi yapıştırmayı doğru bulmuyorum.

Aynen allah rizasi icin sabredin. Yarin bur gun biz de o hallere dusecegiz. Allah hayirli cocuklar hayirli damat ve gelinler nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…