Diğer konuları bu konuyu destekler nitelikte. Havaalanında olduğunu söylemiş ama havaalanında değilse onun bunca yazdığı her şeye yalan mı diyeceğiz. fazla şüpecisin sherlock hanımşu konudaki tuhaflıkları görmek için Sherlock kafasına sahip olmak zorunda olan üyeler, üyelerimiz..
olay çok basit.. "şu an havaalanındayım" dediği mesajları yönetime bildirdim.. IP'den bulunur nerede olduğu nasıl olsa.. en azından ben üzerime düşeni yaptım bir Sherlock olarak
Sen bahsedince baktım kızcağız Mayıs'ta Herşeyi bırakıp dönecekmiş eşi de bizden olmaz artık heyecan bitti Demiş zaten belliymiş durum yani konu gerçek arkadaşlarDiğer konuları bu konuyu destekler nitelikte. Havaalanında olduğunu söylemiş ama havaalanında değilse onun bunca yazdığı her şeye yalan mı diyeceğiz. fazla şüpecisin sherlock hanım
Diğer konuları bu konuyu destekler nitelikte. Havaalanında olduğunu söylemiş ama havaalanında değilse onun bunca yazdığı her şeye yalan mı diyeceğiz. fazla şüpecisin sherlock hanım
Aynen bazı karışıklıklar var tam ifade edememiştir belki,ben de adamın notu görmemesine sasırdım kadının bornozuna koymuş kadının görmesini istemiş demekki.mesele o da değil aslında, takıldığım çok fazla nokta var. duştan çıkan bir kadın adam görmeden peçeteye notu ne ile yazmış? saç teli surata nasıl fırlatılır? o psikoloji ile evden çıkan bir kadın başkasının konusuna "" ifadeli yorumu nasıl yazar? 2 gün havaalanında nerede yaşar? havaalanında değilse neden havaalanındayım dedi? babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi falan falan..
mesele o da değil aslında, takıldığım çok fazla nokta var. duştan çıkan bir kadın adam görmeden peçeteye notu ne ile yazmış? saç teli surata nasıl fırlatılır? o psikoloji ile evden çıkan bir kadın başkasının konusuna "" ifadeli yorumu nasıl yazar? 2 gün havaalanında nerede yaşar? havaalanında değilse neden havaalanındayım dedi? babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi falan falan..
kadın duşa girmeden yazmıştır çantasından kalem kağıt çıkarıp. banyoya girince de atıvermiştir kadının bornozunun cebine görsün anlasın diye. çok da zor değil gibi görünüyor.
işte bu senin tahminin, gerçekte böyle olup olmadığını bilmiyoruz..[/QUOTE
bilemeyiz de zaten. ama bir kadın o notu bırakmak istediyse her türlü bırakır demek istiyorum. olayın gerçek olduğunu varsayarak yorumluyoruz tabi.
Bence de zor değil ayrıca zaten bir kadın farkedilmek istemese o Saçları toplar kadın kadını bilir bence karşı tarafta aylardır adam Tarafından oyalanan bir kadın var adam boşanacağını söyleyip bir de Eşiyle tatile gittiyse diğer kadın sinirinden yapmıştır.kadın duşa girmeden yazmıştır çantasından kalem kağıt çıkarıp. banyoya girince de atıvermiştir kadının bornozunun cebine görsün anlasın diye. çok da zor değil gibi görünüyor.
Eski Konularına bak canım 6 aydır adam Kadından uzak duruyorlar U da uzaklaştırmaya Çalışıyor yani bu konu sahibi için şok olunacak bir durum değilvalla bu nasıl ruh halidir kendi bornozunda, elin kadının ,herşey çok güzeldi yazısını okuyan kadın gidip ,o ruh haliyle başka konulara yorum yazabilir,
bende anlamıyorum.
dip not. sanırım bu kadar sakin olmak her yiğidin harcı değil. kısaca o kadar yiğit değilim demek
Bence de zor değil ayrıca zaten bir kadın farkedilmek istemese o Saçları toplar kadın kadını bilir bence karşı tarafta aylardır adam Tarafından oyalanan bir kadın var adam boşanacağını söyleyip bir de Eşiyle tatile gittiyse diğer kadın sinirinden yapmıştır.
Kac gundur esinizin yaninda degil miydiniz,daha yeni mi dusa girdiniz de dusa kabinde tekrar sac gordunuz? Yoksa siz disari ciktiniz da o ara mi eve yine birini getirdi bu adam. Ben de bunu anlamadim, anlayan varsa bilgilendirirse sevinirim
Son durumlari merak ediyoruz..
Konu feke mi çıktı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?