Napmalıyım?evde bulunan saç telleri!!

ertesi gün eve getireceğinin garantisi varmı?
bir hafta izin al,rapor al,gerekirse istifa et
güvendiğin,cesaretli bir arkadaşın varsa birlikte takibe alın bence

bu iki gün içinde eve gizli kamera taktırma imkanınız var mı
bebeğim olacak bebek bakıcısını gözlemlemek için taktırıyorum dersiniz
şans bu ya adamın kadının eve getirmeyeceği falan olur bir hafta ama kamera olursa anında damlarsınız eve

O sac telleriyle test filan yaptirsaniz.kime ait oldugu cikar belkide.. bu erkekler sapiklasti iyice .. Allah islah etsin kadin supheleniyorsa dogrudur..

O zaman karı koca ayrı evlerde yaşasınlar madem evlilik böyle bişey neden herkes evlenip aynı eve yerleşiyo?

Evet Mune gelsin baksın erkek miyim değil miyim tespit etsin, ama erkek değilsem efendi gibi özrünü diler daha saygılı bi insan olmayı öğrenir misin?hiç sanmıyorum?işine gelmeyince erkek vırt zırt.Hee evet evet bi akıllı her konuda bilgisi olan sensin zaten.

Siz yokken annesi ablası kardeşi falan kalmış olamazmi

takip et şüpheleniyorsan..erkekler cok da akıllı sayılmaz ..er ya da geç yakalanır bir şey yapıyorsa..

ama şüphe berbat birşeydir..bir de uzaktaymışsınız eşinizden ..küçücüğüde kocamanıda içini kemirir durur insanın..

siz zaten 9 aydır ayrısınız hani ne bileyim en başta bu anormal..
belli ki bişeyler olmuş veya devam ediyo bunda hemfikiriz..

ya da şöyle diyimm..
amaannn hangi erkek eşinden 9 ay ayrı kalır da rahat durur ki
He uzakta diye aldatma caiz öyle mi? Gözlerime inanamıyorum Allah'ım gerçek mi bu? ( Hande Yener şarkısı durumu özetliyor)
Siz bir sebepten eşinizle ayrı kalsanız, o sizi aldatsa, o zaman diyebilecek misiniz rahat durmazdı zaten amaaaann
Öyleyse pes

Çok büyük konuşuyosunuz. Başınıza gelince orda burda zırlayıp bu laflarınızı yutmazsınız umarım. Ayrıca kusura bakmayın ama sizde de mezhep konya ovasıymış bu ne rahatlık. Kocanız aldatınca gidin sırtını sıvazlayın bari nasılsa geçerli sebepleri vardır diye

o zaman kocanında işi dışardaysa o koca içinde yuva önemli değilmi demek. mesela uzak yol kaptanları için

siz zaten 9 aydır ayrısınız hani ne bileyim en başta bu anormal..
belli ki bişeyler olmuş veya devam ediyo bunda hemfikiriz..

ya da şöyle diyimm..
amaannn hangi erkek eşinden 9 ay ayrı kalır da rahat durur ki
Her sey bu kadar basit yani?
İnsanlar ekmek parasi icin baska sehre atanabilir vs.
Her sey boyle pamuk ipligine bagli yani size gore?
Aldatmaya niyeti olan erkek karisinin baska sehre atanmasini beklemez merak etmeyin, bulur firsatini yapar yapacagini ama boyke hangi erkek yapmaz demek cok yanliş. Dunyadaki butun erkekleri tanidiginizi mi saniyorsunuz acaba

Cok yaniliyorsunuz, bu ulkede eşinin oldugu yere tayin bekleyen bir dolu insan var. Hepsi birbirini aldatiyor sizin bakisinizda olan kisilere gore.
İnsanlar ekmek parasi pesinde ya hu el insaffffff

9 ay çok uzun süre diyenler uzun yol kaptanı ile evli olanlarıda bir düşünsün. kadında adamda aldatsınmı biirbirlerini. adam nerdeyse bir o kadar ülke dışında gemide oluyor
hadi onları bırakalım bu kadınlar hiç mi hamile kalmayacak?
belki ev hanımı olmasına rağmen hamileliği çok kötü geçtiği için hamileliğin iki üç ayında uzakta olan annesinin yanında geçirecek o zaman hemen adam üç ay kadınsızlık mı olur deyip eve hatun almaya başlasın
ve hamile kadın da kocam haklı ben başında duramadım desin
ayrıca aklıma geldi sanki her an beraber olup aynı evin içinde yaşayan erkekler hiç aldatmıyor değil mi zaten onlarda öyle bir risk yok

O zaman karı koca ayrı evlerde yaşasınlar madem evlilik böyle bişey neden herkes evlenip aynı eve yerleşiyo?
Tövbe tövbe, ya konuyu baltalamakta üstünüze yok siz ve kafadar nickli üye ile. Kadın size zaten uzağım, aldatılmam normal mi diye sormamış! Kadın zaten normal bulmuyor ki, kızgın, kırgın, öfkeli! Siz de inatla üsteliyorsunuz, amacınız kadını gıcık etmek mi? Aldatılan birinin yanında karşı tarafı haklı çıkaracak şeyler söylenilmez, çünkü aldatmanın haklı bir gerekçesi yoktur. Aldatma bir kişilik sorunudur, hatasıdır. Doğru bir yanı yoktur, her yanı eğridir. Tamam? Burada anlaştıysak, sizin bu yorumlarınız konu sahibine hiçbir yarar sağlamaz artı olarak, aksine gece kafada kuracak, çıldırtacak düşüncelere bir tane daha eklenir. Tıpkı kilo aldım, ilgilenmedim ondan aldattı düşünceleri ile kendini suçlayan kadınlar gibi konu sahibi de kendini suçlamaya başlar. Cidden bir kadın diğer bir kadını dibe çekmek için neden uğraşır ki? O sizin hemcinsiniz, düşmanınız değil. Lütfen kışkırtıcı yorumlarınızı başka yerde yapın. Yeri burası değil.

Çok üzüldüm, umarım gerçek değildir aklımıza gelen...

insanlar kendi mutsuzluklarını burda tatmin etmeye çalışıyor işte naparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…