- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.316
- 178
ertesi gün eve getireceğinin garantisi varmı?Aynen öyle yapıyım ozaman gidicem diyim ama gitmiyim ertesi gün de evin buralarda takılıyım illa ki eve getirir heralde,ama 1 günlük biyerde kalmam gerek ev dışında aileme şuan için söylemek istemiyorum bu durumu.bi yolunu bulurum onunda 1 günlük kalırım artık ama dediğiniz mantıklı gerçekten.gitmeden eve girdiklerini gördükten sonra eve girerim.umarım elime yüzüme bulaştırmam
sende senin gibi düşünmeyenlere saygı kırıntısı yok mu?ne saçmalıyosun?
bu iki gün içinde eve gizli kamera taktırma imkanınız var mıAynen öyle yapıyım ozaman gidicem diyim ama gitmiyim ertesi gün de evin buralarda takılıyım illa ki eve getirir heralde,ama 1 günlük biyerde kalmam gerek ev dışında aileme şuan için söylemek istemiyorum bu durumu.bi yolunu bulurum onunda 1 günlük kalırım artık ama dediğiniz mantıklı gerçekten.gitmeden eve girdiklerini gördükten sonra eve girerim.umarım elime yüzüme bulaştırmam
ya belliki erkek... kible gitsin canımama düşüncelerin ve tepkilerin o yönde cunku kadın aylık evıne geliyor eşi işini bilerek kabul ediyo idare edemeyecekse etmemeli ayrımalı
He uzakta diye aldatma caiz öyle mi?siz zaten 9 aydır ayrısınız hani ne bileyim en başta bu anormal..
belli ki bişeyler olmuş veya devam ediyo bunda hemfikiriz..
ya da şöyle diyimm..
amaannn hangi erkek eşinden 9 ay ayrı kalır da rahat durur ki
Çok büyük konuşuyosunuz. Başınıza gelince orda burda zırlayıp bu laflarınızı yutmazsınız umarım. Ayrıca kusura bakmayın ama sizde de mezhep konya ovasıymış bu ne rahatlık. Kocanız aldatınca gidin sırtını sıvazlayın bari nasılsa geçerli sebepleri vardır diyeBir arada olmak eşit değildir düzenli cinsel ilişkinin olması.Birlikte sarılmak,uyumak,aynı sofrada yemek yemek,yanında bi ses bi nefes,bi film izlemek, hayatı paylaşmaktan bahsediyorum ben.Siz bana ne söylüyosunuz ne kadar sığ bi düşünce.Birinin yokluğuna alışmak denen bişey var, bunun da tek yolu zaman.Bu arkadaşa olan da bu işte.Adama evli olduğunu unutturmuş.9 ay evlilikte ayrı kalınmaz, kim ne derse desin.
o zaman kocanında işi dışardaysa o koca içinde yuva önemli değilmi demek. mesela uzak yol kaptanları içinArkadaşlar ben adam aldatmış ve haklı demiyorum.Ben şöyle düşünüyorum.Eğer ki sen kocanı yuvanı bırakıp gidebiliyosan 9 ay,tekrar ediyorum bence, o koca ve o yuva çok da önemli değil demek ki senin için.Bugün boşanma davası açsa mahkemede 9 aydır şehir dışındayım ve aldatıldım dese o hakim bile bi kere daha durup düşünür.Demek ki konu sahibi arkadaş için evi ve yuvası işine göre daha arka planda kalıyor.Yani ne bileyim şu ülkede çok çok az erkek karısına izin verir ve çok çok az kadın 9 ay evini bırakıp işi için gider.Sonuçta kararlarımızı verirken hep bir seçim yapıyoruz önceliklerimize göre.Her seçim de bir vazgeçiştir diye düşünüyorum şahsen.Kocam için ölüp bitmiyorum,süper bi evliliğim yok,ite kaka yürütüyoruz, ona bayılmıyorum da ama ben bile bırakıp gidemem yani onu ve evimi 9 ay.Bu yüzden tuhaf geliyo bana.
Her sey bu kadar basit yani?siz zaten 9 aydır ayrısınız hani ne bileyim en başta bu anormal..
belli ki bişeyler olmuş veya devam ediyo bunda hemfikiriz..
ya da şöyle diyimm..
amaannn hangi erkek eşinden 9 ay ayrı kalır da rahat durur ki
Cok yaniliyorsunuz, bu ulkede eşinin oldugu yere tayin bekleyen bir dolu insan var. Hepsi birbirini aldatiyor sizin bakisinizda olan kisilere gore.Arkadaşlar ben adam aldatmış ve haklı demiyorum.Ben şöyle düşünüyorum.Eğer ki sen kocanı yuvanı bırakıp gidebiliyosan 9 ay,tekrar ediyorum bence, o koca ve o yuva çok da önemli değil demek ki senin için.Bugün boşanma davası açsa mahkemede 9 aydır şehir dışındayım ve aldatıldım dese o hakim bile bi kere daha durup düşünür.Demek ki konu sahibi arkadaş için evi ve yuvası işine göre daha arka planda kalıyor.Yani ne bileyim şu ülkede çok çok az erkek karısına izin verir ve çok çok az kadın 9 ay evini bırakıp işi için gider.Sonuçta kararlarımızı verirken hep bir seçim yapıyoruz önceliklerimize göre.Her seçim de bir vazgeçiştir diye düşünüyorum şahsen.Kocam için ölüp bitmiyorum,süper bi evliliğim yok,ite kaka yürütüyoruz, ona bayılmıyorum da ama ben bile bırakıp gidemem yani onu ve evimi 9 ay.Bu yüzden tuhaf geliyo bana.
hadi onları bırakalım bu kadınlar hiç mi hamile kalmayacak?9 ay çok uzun süre diyenler uzun yol kaptanı ile evli olanlarıda bir düşünsün. kadında adamda aldatsınmı biirbirlerini. adam nerdeyse bir o kadar ülke dışında gemide oluyor
Tövbe tövbe, ya konuyu baltalamakta üstünüze yok siz ve kafadar nickli üye ile. Kadın size zaten uzağım, aldatılmam normal mi diye sormamış! Kadın zaten normal bulmuyor ki, kızgın, kırgın, öfkeli! Siz de inatla üsteliyorsunuz, amacınız kadını gıcık etmek mi? Aldatılan birinin yanında karşı tarafı haklı çıkaracak şeyler söylenilmez, çünkü aldatmanın haklı bir gerekçesi yoktur. Aldatma bir kişilik sorunudur, hatasıdır. Doğru bir yanı yoktur, her yanı eğridir. Tamam? Burada anlaştıysak, sizin bu yorumlarınız konu sahibine hiçbir yarar sağlamaz artı olarak, aksine gece kafada kuracak, çıldırtacak düşüncelere bir tane daha eklenir. Tıpkı kilo aldım, ilgilenmedim ondan aldattı düşünceleri ile kendini suçlayan kadınlar gibi konu sahibi de kendini suçlamaya başlar. Cidden bir kadın diğer bir kadını dibe çekmek için neden uğraşır ki? O sizin hemcinsiniz, düşmanınız değil. Lütfen kışkırtıcı yorumlarınızı başka yerde yapın. Yeri burası değil.O zaman karı koca ayrı evlerde yaşasınlar madem evlilik böyle bişey neden herkes evlenip aynı eve yerleşiyo?
insanlar kendi mutsuzluklarını burda tatmin etmeye çalışıyor işte naparsınızTövbe tövbe, ya konuyu baltalamakta üstünüze yok siz ve kafadar nickli üye ile. Kadın size zaten uzağım, aldatılmam normal mi diye sormamış! Kadın zaten normal bulmuyor ki, kızgın, kırgın, öfkeli! Siz de inatla üsteliyorsunuz, amacınız kadını gıcık etmek mi? Aldatılan birinin yanında karşı tarafı haklı çıkaracak şeyler söylenilmez, çünkü aldatmanın haklı bir gerekçesi yoktur. Aldatma bir kişilik sorunudur, hatasıdır. Doğru bir yanı yoktur, her yanı eğridir. Tamam? Burada anlaştıysak, sizin bu yorumlarınız konu sahibine hiçbir yarar sağlamaz artı olarak, aksine gece kafada kuracak, çıldırtacak düşüncelere bir tane daha eklenir. Tıpkı kilo aldım, ilgilenmedim ondan aldattı düşünceleri ile kendini suçlayan kadınlar gibi konu sahibi de kendini suçlamaya başlar. Cidden bir kadın diğer bir kadını dibe çekmek için neden uğraşır ki? O sizin hemcinsiniz, düşmanınız değil. Lütfen kışkırtıcı yorumlarınızı başka yerde yapın. Yeri burası değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?