napsam olmuyor

böyle adamlardan hayır gelmez,ne eş ne baba olur bunlardan, benimkide öyle biriydi her zaman affettiğimde daha fazlasını yaptı, en sonunda da sabrım bitti , zaten sende böyle hasta olursun, bu psikolojiyle daha ne kadar devam edebilirsin, ben psikiyatriye gitmiştim bu sorunlarla ilgili dr un bana söylediği senin hiçbir şeyin yok yalnız bu adamı nasıl idare edebileceksin psikolojin dayanmaz buna demişti sende arkana bile bakma

napsam olmuyor değil nekadar dayak yesem olmuyor yazmalısın bu nedir arkadaşım ya niye bu eziyeti kendine çektiriyosun karısına yumruk atmak ne demek off ben şiştim okurken sen hala o evde neyapıyosun çalışıyosun niye çekiyosun boşa herşeyin yarısını al rahat et

adamin yapmadigi kalmamis sana hakaret kufur dayak Allah sabir versin
bide benim merak ettigim konu kendin calisiyosun kendin kazaniyosun neden cocuguna alcagin bi pizzanin parasinin muhabbetini yapiyoki

Canım beyaz yakalı dediğin insanlar çoğunlukla böyle bir durumla karşılaştığında baba evine dönmemek için planlar yapmaya başlıyor.....kpss ye hazırlanıyor tusa hazırlanıyor........baba evine dönenler zaten hemen boşanıyor........geri kalanlarsa bir düzen kurmaya çalışıyorlar yani zamanını bekliyorlar........kimse senin gibi bir de üstüne çocuk doğurmuyor......bilmem anlatabildim mi

bizzat kendi ailemde de buna benzer şeyler yaşamış biri olarak şunu bilir şunu söylerim böyle anne manyağı şizofren herifler evlenmesin!!!

Böyle kocalara kendini ezdirmemek arsızlık edepsizlik mi oluyor?

Her Allahın günü kocadan dayak yemekten, hakaret işitmektense -sizin tabirinizle- edepsiz olsun kızınız.

Kızlarınızı "Allahtan sonra kocan gelir" diye değil, "sen bir bireysin, kimseye ait değilsin, kimsenin seni incitmesine izin vermemelisin" diye yetiştireceksiniz.

konu hakkında bişe demim şimdi zaten moraliniz bozuk...
ama benim anlamadıgım bi kaç nokta var lütfen sıraylşa cevap verebilirmisiniz?
1. beni doktora götür nasıl bişey? meslek sahibi insansınızyol yordam biliosunuz ki geçtim mesleğini niceeeee ev hanımları ilkokul mezunu insanlar hatta mezun olmayan 70 yaşında insalar tek başlarına dr. gidiolar .... siz neden tek gitmiosunuz Allah aşkına dr. gitmek için kocanıza ne diye sölüosunuz?
2. beni gezdir nasıl bişey onuda anlamadım? siz çocukmusunuz ya ? kendinizi kör cahil teslim etmişsiniz bu adama köyden şehre yeni gelmiş sudan çıkmış balık gibi davranmışsınız...

ayrıcada borcunuz olsun şöööööööööööyle bi çevrenize bakın borcu olmayan varmı? herşeyin çözümü var ama çnce sizin karar vermeniz siz bırakın bence kaynananızı sorun keşke o olsa çözülür ama o yuvayaı iki kişi kurdunuz ve sorun bu iki kişiden ikisindede
siz okumuş etmiş olmanıza rağmen cahil gibi davranmışsınız adamı şişirdikçe şişirmişsiniz
kocanızda şiddete eğilimliymiş sizide aciz görünce binmiş tepenize önce kendinizi düzeltin kocanıza hala şans vermek istiosanız ki bence vermeyin ama siz bilirsiniz adam olsun olmyosa sallayın gitsin... kaynana sorunu zaten otomatik çözülür....

selin yuvana dön kuşum:18::18::18:

hemde meslek sahıbısın bosanmaman için sebebın yok bence kendı daha fazla ezdırmeden yolunu çizmelisin

Arkadaşım neyi bekliyorsun anlamadım.
Adamın birgün sıktığı boğazını hiç bırakmamasını mı.

Şiddet- kötü muammele- sevgisizlik - hakaret- ezilme - hor görülme- küfür-aşağılanma.
Bunların herbiri kendi başına ayrılma sebebiyken sende hepsi var.
5 senedir alışkanlık diyorsun , bunlara mı alıştın.
Evladına , sana yazık değil mi?

Ailen de durumu bildiği halde seyirci.
Bundan da güç alıyor eşin olacak dana.
Çalışan insansın def et hayatnıdan anasını da oğlunu da.
Yaşadığın şey evlilik değil hergün seni biraz daha bitiren bir cendere.

Son düzenleme:
Hayirli es allahin lutfu hayirsiz es ise dunyanin en buyuk imtahani. Arkadasim bosan lutfen kendine yavruna daha fazla eziyet etme. Yazik etme hayatina lutfennn

Üçünüz için de çok iyi bir karar olmuş. Bundan sonra evladınızla beraber güzel,
sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum size. Hakkınızda hayırlısı olsun...

s...r et gitsin p.z.v.n.giiiiii. kusura bakmayın söyleyecek başka söz bulamadımmm

Son düzenleme:

hayatmı bu ya. çin işkencesi gibi.. nasıl dayandınız buna siz. adam resmen alien..
hemen boşanın hemen.
elinde kalacaksınız bir gün alienın.

Kızlar daha öncede anlattım boşanma kararını aldık alalı bana mükemmel davranmaya başladı öküz kocam. anası haftaya gidecekmiş, ben gitmeden ayrılacağımızı söyle o gidince de hemen bitsin dedim.Görmeniz gerek ben onu çok yormuşum kırmışım ve incitmişim.Sürekli beni suçluyor.Sanki önemi varmış gibi.Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.Ve ardından bana eziyet ettiğini kabul ediyor.Ama anasına iyi davranmıyomuşum ordan girip kavga esnasında söylediğim şeylere dönüyo dolaşıyo geri geliyor.Sanki bana orospu derken,döverken kendi değil başkasına yaptırmış gibi...Şimdi her anlamda yakınlaşmaya çalışıyor izin vermiyorum ama tapun bende boşanana dek istediğimi yapacaksın diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…