napsam olmuyor

zuzu3477

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
359
106
123
Ankara
Açıkçası nerden başlasam bilemiyorum.Ev alana dek sorunlarımız bu denli çok değildi sanırım.borcumuz çok yarısı onun yarısı benim.Kendim öğretmenim maaşım var işimde şükür ama yetmiyor huzurlu olmaya.Beni çok hırpaladığı için hesap kartımı ve net bankacılığı şifremi değiştirdim diye beni evden ss....etmesiyle başlayayım.Bana takılan altınlarla alınan arabaya sürekli derki benim benden izinsiz alamazsın.Bi gün aldım diye boğazımı öyle bi sıkmış ki morardı.(bende ona hediye telefon almak için avm ye gitmiştim.)Memleketine götürdü iki kere ikisinde de dövdü birinde bana sormadan anasına çocuğu bırakmaya kalktı oğlan 3 yaşında o zaman babannesi ilk kez görüyo oğlanı o zaman. o kadar tip bi kadındır bende kızdım o mu baktı bu zaman dek te bırakacaz dedim diye çeneme ymruk attı.İkincisi daha vahim sigara içiyomuşum ailesinin önünde onu rezil etmişim pislikmişim.Ben onla evlendiğimde sigara içiyodum zaten yeni değil yani bilerek aldı boğazımı sıkıp duvara vurdu beni.aradakileri sayamıyorum bile.Olaylar kayınvalidemin gelmesiyle tavan yatı.Sömestrde temzilik yapıyorum boyun fıtığı var kollarımla uzun süre bişey yaptımmı ağrısından uyuyamıyorum.Gel beraber koltuk silelim dedim anasıda erkeğe karı gibi temizlik yaptırıldığını sizde görüyom deyince kavga ettik.gene tartakladı tabi.Bende aldım oğlanı çıktım.Gidecek yer yok borçtan para kalmıyo kahretsin ki geri döndük.Evden çıkıp giden kadına orospu derlermiş öyle gücüme gitti ki anlatamam.Anasıda bunları zamanında bırakıp gitmiş 4 yıl kadar oda mı öyle yani şimdi dedim ses yok.Ona ne yapasa yapsın laf yok.kaynanam dul bi kadın bütün gün oturur bi çöp kaldırmaz evde akşam benden yemek,Ev toplama gibi bütün işleri beklerler.Neyse bu pazar başladı rahatsızlandım yatıyorum kalktım yemek yaptım o halimle yediler içtiler oğlan uyurken yaptığım herşeyi götürmüşler bi makarna kalmış söylemesi ayıp bi tabakbu kadında hasta ne yer ne içer dememişler yaptığımı yemişler geberesiceler..bende eşime dedim ki az bi hava alalım mı bunaldım.tamam dedi normalde gezdirmez beni anasıyla gezmek daha çok işine gelir nedense.çıktık neyse bende dedim ki oğlana bi pizza alalım mı yesin dedim.Amanın bıkmış benim masraflarımdan masraf dediği 2 ayda bir dışarda yediğimiz yemeği söylüyor.Üstüme başıma bi şey almam hep eskileri giyer dururum.Ama anasına iki güne bi sigara alınır gezd,irilir onlar masraf değil görevdir.Hastayım derim beni doktora götür öf sık dişini der.Anası 2 aydır bizde 10 defa doktora gitmiştir sevgili kocam da götürmüştür.Her neyse anasına sigara alındı sinirle pizzacını önünde durdu s.... al gel dedi.Bende sen al hastayım görmüyo musun dedim suratıma yumruk vuracak gibi yapınca tamam defol git ben yürüyecem dedim zar zor o halimle eve geldim.gelir gelmez üzerime yürüdü orospu karılar gibiymiş arabadan nasıl iner gelirmişim.Hakeettim mi ben bunları dedim aldım elime bi kutu hap oğlum olmasa mutfakta içerdim herhalde.hastaydım işten geldim ateşim çıkmış 39 a kadın yemek hazırladı seslenmeden bana ve oğluma ,yediler içtiler .kalktım doyurdum evladımı ama öyle moralim bozuldu ki anlatamam.Yattılar oturma odasına bende çocuk odasında oğlumla oturdum.neyse atlamadım bi türlü bi nane limon kaynatıp al şunu da iç demediler ama keser döner sap döner gün gelir devran döner.Allah a havale ediyorum...Ama artık kayınvalidemi sevme ihtimalim kalmadı.Sürünsemde böyle bi adamla da ömür geçmez.Boşanmayı iyice kafama koydum kopsun inceldiği yerden.

Bu nedir ya sinirlerim tavan yaptı yine.Girmicem şu bölüme diyorum yine dayanamıyorum.

Allah ya sabır versin yada boşanma gücü versin.. diyebilecek başka bişey yok sanırım

Açıkçası nerden başlasam bilemiyorum.Ev alana dek sorunlarımız bu denli çok değildi sanırım.borcumuz çok yarısı onun yarısı benim.Kendim öğretmenim maaşım var işimde şükür ama yetmiyor huzurlu olmaya.Beni çok hırpaladığı için hesap kartımı ve net bankacılığı şifremi değiştirdim diye beni evden ss....etmesiyle başlayayım.Bana takılan altınlarla alınan arabaya sürekli derki benim benden izinsiz alamazsın.Bi gün aldım diye boğazımı öyle bi sıkmış ki morardı.(bende ona hediye telefon almak için avm ye gitmiştim.)Memleketine götürdü iki kere ikisinde de dövdü birinde bana sormadan anasına çocuğu bırakmaya kalktı oğlan 3 yaşında o zaman babannesi ilk kez görüyo oğlanı o zaman. o kadar tip bi kadındır bende kızdım o mu baktı bu zaman dek te bırakacaz dedim diye çeneme ymruk attı.İkincisi daha vahim sigara içiyomuşum ailesinin önünde onu rezil etmişim pislikmişim.Ben onla evlendiğimde sigara içiyodum zaten yeni değil yani bilerek aldı boğazımı sıkıp duvara vurdu beni.aradakileri sayamıyorum bile.Olaylar kayınvalidemin gelmesiyle tavan yatı.Sömestrde temzilik yapıyorum boyun fıtığı var kollarımla uzun süre bişey yaptımmı ağrısından uyuyamıyorum.Gel beraber koltuk silelim dedim anasıda erkeğe karı gibi temizlik yaptırıldığını sizde görüyom deyince kavga ettik.gene tartakladı tabi.Bende aldım oğlanı çıktım.Gidecek yer yok borçtan para kalmıyo kahretsin ki geri döndük.Evden çıkıp giden kadına orospu derlermiş öyle gücüme gitti ki anlatamam.Anasıda bunları zamanında bırakıp gitmiş 4 yıl kadar oda mı öyle yani şimdi dedim ses yok.Ona ne yapasa yapsın laf yok.kaynanam dul bi kadın bütün gün oturur bi çöp kaldırmaz evde akşam benden yemek,Ev toplama gibi bütün işleri beklerler.Neyse bu pazar başladı rahatsızlandım yatıyorum kalktım yemek yaptım o halimle yediler içtiler oğlan uyurken yaptığım herşeyi götürmüşler bi makarna kalmış söylemesi ayıp bi tabakbu kadında hasta ne yer ne içer dememişler yaptığımı yemişler geberesiceler..bende eşime dedim ki az bi hava alalım mı bunaldım.tamam dedi normalde gezdirmez beni anasıyla gezmek daha çok işine gelir nedense.çıktık neyse bende dedim ki oğlana bi pizza alalım mı yesin dedim.Amanın bıkmış benim masraflarımdan masraf dediği 2 ayda bir dışarda yediğimiz yemeği söylüyor.Üstüme başıma bi şey almam hep eskileri giyer dururum.Ama anasına iki güne bi sigara alınır gezd,irilir onlar masraf değil görevdir.Hastayım derim beni doktora götür öf sık dişini der.Anası 2 aydır bizde 10 defa doktora gitmiştir sevgili kocam da götürmüştür.Her neyse anasına sigara alındı sinirle pizzacını önünde durdu s.... al gel dedi.Bende sen al hastayım görmüyo musun dedim suratıma yumruk vuracak gibi yapınca tamam defol git ben yürüyecem dedim zar zor o halimle eve geldim.gelir gelmez üzerime yürüdü orospu karılar gibiymiş arabadan nasıl iner gelirmişim.Hakeettim mi ben bunları dedim aldım elime bi kutu hap oğlum olmasa mutfakta içerdim herhalde.hastaydım işten geldim ateşim çıkmış 39 a kadın yemek hazırladı seslenmeden bana ve oğluma ,yediler içtiler .kalktım doyurdum evladımı ama öyle moralim bozuldu ki anlatamam.Yattılar oturma odasına bende çocuk odasında oğlumla oturdum.neyse atlamadım bi türlü bi nane limon kaynatıp al şunu da iç demediler ama keser döner sap döner gün gelir devran döner.Allah a havale ediyorum...Ama artık kayınvalidemi sevme ihtimalim kalmadı.Sürünsemde böyle bi adamla da ömür geçmez.Boşanmayı iyice kafama koydum kopsun inceldiği yerden.

Boşa gitsinnnnn:47: Böyle hayatmı olur:53:

ailen nerde
aynı ilde misiniz
ne diyeceğimi şaşırdım
dayak, hakaret, kötü muamelenin her türlüsü
sen de hala nane limon bekliyorsun ya pes doğrusu
bu adamın yaptığı nane limon yere batsın

üstte yorum yapmıştım . ilk msjınızmış. ve hemen çıkmışsınız. sinir oluyorum aslında buraya konu açıyorsunuz iyi hoş. be kadın dursana başında biraz msjını yazıp çıkıyorsun belki soru soracaz. sonra bu konu fake dediğimizde olan bizlere oluyor:47:

Evliliğinizde saygının S si kalmamış.

Neden hala devam ettiriyorsunuz bu evliliği???

Hadi seni gozden cikarmislar da o kucucuk cocugu da mi ac birakiyorlar?
nasil bir vicdan var bunlarda ?

Cok bile durmussunuz
bir an once oglunuzla yeni bir hayat kurun

esin olacak adam da anasiyla mutlu mesut yasasin

aslında gitmeyi çok düşündüm ama nedendir bilmem cesaret edemiyorum yalnız kalma korkusu mu karar veremiyorum.eşimi çok sevmiştim ben aileme karşı çıktım zar zor evlendik.Ondandır annemler olanlara sadece seyirci sanırım eşim bunun farkında.

seni öldürse rahatlar belki bu adam(!):20:
Allah kurtarsın o evden ne diyim

hepsini de hakediyorsunuz
10 yaşında kızım var yemin ediyorum
büyük konuşuyorum bunları yaşasa döverim
kemiklerini kırarım
gebertirim
bu nedir ya
beni gezdir ne demek
beni doktora götür ne demek
sizin size bunları yaptıracak birine ihtiyacınız mı var
hastayken dişini sık ne demek
neden bunları dinliyorsunuz
neden çekiyorsunuz
hem de kendi maaşınız varken
hem de kendi hayatınızı kurabilecekken

hap içmek kolay ama yalnız yaşamak çok zor öyle mi
ölüp gidip bir çocuğu o adamın eline bırakmak kolay boşanmak zor öyle mi
erkekler hiç bir şey yapmıyor
kadınlar yaptırıyor

Devam ettirmen şimdi seni üzecek ileride çocuğunu 10 katı üzecek. Şimdi onun nasıl etkilendiğini anlayamazsın. Ancak 20 yıl sonra bak kendi mutsuzluklarının faturasının nasıl ondan çıktığını görürsün. Hem de acı acı..
Hep söylüyorum; mutlu çocuklar mutlu ailelerden çıkar..

insanın kendine ettiği zulmü,tüm dünya birleşse yapamazmış:50:

Demek ki neymiş meslek sahibi olmak ayaklarının üstünde durmak vs Fasafisoymuş bu kaçıncı beyaz yakalı hatun konusu doktoru muhendısı öğretmenı hepsı yaşıyor ve gık dıyemıyor nedense :( nasıl yetiştireceğiz kızlarımızı ne kadar çirkef Arsız edepsiz o kadar iyî mi kural bu mu yani anlamadım ki benim bir yakınım 2. Evliliği ilkokul tahsili bile yok 3 çocuğu var doğunun en ücra köyünde doğup büyümüş kendisine bir imalı bakış atılsa dünyayı yıkıyor biliyor musunuz kimin haddine şiddet göstermek eee ne şimdi bu anlamadım ki ben

senamm 'a sonuna kadar katılıyorum da anlamadığım birşey var.annesi de sigara içiyorsa siz içince neden rezil oluyor eşiniz anlayamadım

Bende boşandım, erkeklere bu kadınlar neden bu kdr kolay geliyor anlamıyorum. İşkence yaşadıklarınız resmen. Allah sorsun hesabını.
Boşanırsan kurtulursun böyle pisliklerden.

Bu bölüm beni sigaraya başlatacak yakındır:ssz:

Boşa gitsin arkadaşım paranla rezil olmak seninki
Çekilir dert değil bu herif ve anası.
Son olarak Allah yardımcın olsun..:31:

Sizi yine tartakladigi bigun arayin polisi gelsin onlari kapida gorunce bakin nasil yusuf yusuf olacak sikayetciyim deyin hastaneye gotursunler darp raporu alin ifadenizi verin sikayetci olun ceksinler karakola bu sure zarfinda bir arkadasinizda kalin gidin bosanma davanizi acin ev kadin ve cocugun hakkidir karar cikarttirin defolup gitsinler evden anasi da donsun koyune hanimefendi.500m yakinina yaklastirmama karari cikarttrin can guvenligim yok deyin.evin sokagina bile giremesin.dava zamani zaten mal paylasimi yapilsin evi sattirin borcunuzu kapatin tazminatta isteyin maddi manevi.arabaya verdiginiz altinlarin parasini isteyin.tayininizi isteyin alip cocugunu gidin baska ile.kucuk bi ev maasiniz da var azicik asim agrisiz basim yasayin.
Boyle bi hayata katlanmak zorunda degilsiniz.bosanin !

Bütün bunlar çocuğunuzun gözleri önünde oluyor öyle mi?

Yaşları küçük olabilir ama inanın herşeyi anlıyorlar. İleride size gösterilen şiddetin çocuğunuza da yönelmeyeceğinin
garantisi var mı? Daha kendinizi koruyamazken, evladınızı nasıl koruyacaksınız?

Kendiniz ve de en önemlisi o masum yavrunuz için, yol yakınken uzaklaşın bu insan görünümlü yaratıklardan...

Back
X