Narin Bir Gül'den Benim Neyim Eksik Olsun :)

Novamber wind

🧿 March, 2019 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
16.466
12.870
498
Merhaba,
2011 yılının sonlarında neredeyse 100 ile başlayıp 2012 yazında 64ü görmüş bir insanım....
Ama bu beni fazla şımartmış olacak ki hepsini geri aldım ben.
Tatlılar, gece filmleri yanında cipsleri, kolaları, gofretleri...
İpin ucunu kaçırmak işte buna deniyor :) Düşünün gecenin 11inde kalkıp kendine yemek yapar mı bir insan?
Evet yapar. Sabahlara kadar oturur gündüz de horul horul uyursa yaparda, kiloları alır da.

Artık hayatımı bir düzene oturtmak istiyorum. Normal insanlar gibi erken yatıp erken kalkmak, hareket etmek vb.
Bugün bir başlangıç yaptım kendime. Her ne kadar annem verebileceğime inanmasa da ben başarmayı kafama koydum
Sadece kilo verene kadar yemeyip aç kalarak değil.
Bir hayat tarzı olabilecek şekilde...

Herhangi bir diyet listem yok bir insanın yaşamasını idame ettireceği kadar yiyeceğim sadece fazlası israf değil mi zaten?
Peygamber efendimiz; midenin üçte birini yemeğe, üçte birini suya, üçte birini de nefes alıp vermeye bırakılmalıdır, diyor.

Yürüyüş + ardından gelirken az biraz spor parkı ve evde ki eliptik bisikletimle hareket ihtiyacımı karşılarım diye düşünüyorum
İnşallah başarabilirim tekrar

Bu arada;
Boy: 163
Kilo: 95 ( Boyuma göre ideal kilom 55 imiş ama 65 yeterli bana çünkü etlerim çok sıkı şuanda da 95 gibi değilim zaten)

Kilo Cetvelim:
02.07.2013: 95

Son düzenleme:
İlk günün menüsünü yazayım :)

- Sabah: 2 dl kızarmış ekmek, salatalık, zeytin, 1 bardak çay
- Ara: Avucumun içi kadar yer fıstığı
-Öğle: 2 dl çekirdekli çavdar ekmeği, kıymalı yumurta ( 1,5 yk kadar vardı yoktu) , 1 bardak ayran
- Ara yapasım yok
- Akşam: Semizotu, yoğurt yiyeceğim 18.00 gibi

19.00 dan sonra da spora gideceğim
Yürüyüşü sabah yapmıştım su da 1,5 oldu sanırım spora kadar ve sonra 2,5 olur rahat...

Öncelikle kolay gelsin canım.Ben senden 20 yaş büyüyüm :))hep balık etli oldum.Neredeyse hiç diyet yapmadım 3 ay öncesine kadar.Senin yaşında 58 kiloydum ve 3 ay öncesine kadarda 85 ama bu 27 kiloyu yirmi senede almışım.şimdi 73 e kadar düştüm.Niye bu kadar uzattım bir senede ideal kilolara düşüp tekrar geri alman çok üzücü vücuduna bunu yapma çünkü on sene sonra bu kadar sıkı olmayacak.Annem veremezsin diyor demişsin.Maalesef biz anneler kızarsak gaza geleceğinizi ve bu şekilde destek olacağımuzı zannediyoruz:))Emin ol o senden daha çok istiyor.Başarılar diliyorum sana.

Teşekkür ediyorum cevabınız için. Bende maalesef hareketsiz kalmaktan dolayı aldım tüm kiloları kendime haksızlık yaptığımın farkındayım ama hepsi hayatımda düzgün gitmeyen şeyler yüzünden kendimi böyle mutlu ettiğimi sanmamdandı. Bundan sonra zaten al- ver durumu yaşamak istemiyorum inşallah kararlıyım

Merhaba günlüğüm. Bugün hiç iyi değilim midem kötü. Şu saat oldu hiçbir şey yiyemedim

bu saate kadar kaçamak yapmadım ama bu akşam küçük bir kaçamağım olabilir :)
1 saatten fazla yürüdüm kan ter içinde kaldım valla kollarım bile attı pıt pıt süper bir şey bu yürüyüş :) sabahları erkenden yürümek lazım ferah ferah gün içindede çok hareketliydim
az sonra akşam yemeğimi yiyip günü tamamlayacağım inşaAllah

Selam kilolarimiz yakinmis :) ben henuz zayifligi hic tatmadigim icin bilemiyorum o duyguyu ama senin icin zayif olduğun gunleri hatirlamak bile muthis bie motivasyon kaynagidir. 23 yasindayim ben de. Destegim sana bu yolunda :)

Selam kilolarimiz yakinmis :) ben henuz zayifligi hic tatmadigim icin bilemiyorum o duyguyu ama senin icin zayif olduğun gunleri hatirlamak bile muthis bie motivasyon kaynagidir. 23 yasindayim ben de. Destegim sana bu yolunda :)

Merhaba hoşgeldin :) desteğin için çok teşekkür ederim
bu sıralar özel günler yaklaştı hem ödem var hemde karnım falan şiş aslında tam kilom bu olmayabilir.
Harekette bereket var canım inan yapılmayacak bir şey değil ben uykumdan feragat edemiyorum çok seviyorum
yoksa uyumayan sabah erken kalkan biri yürüyüşle çok ciddi kilolar verebilir.
İnşallah bırakmayız ve tadarız o zayıflığı

Son düzenleme:

İnşallah canım inşallah

Canım diğer videolarına da bak sana hafif geleni olacaktır mutlaka ayrıca ilkten bütün hareketleri yapmak ve aynen yapmak zorunda değislin acayip bir sıkılaşma sağlıyor

girmişken menümü yazayım

Sabah sucuklu yumurta zeytin salatalık domates 2 dl ekmek
Öğle yemedim kahvaltıyı geç yaptım
Akşam da türlü ve 2 dl ekmek

az gibi ama olsun napalım zorla da yenmiyo yaz günü
bol su içtim spora bugün gidemedim yatarken leslie yapıcam

Son düzenleme:

Biraz 70e falan indikten sonra bu tarz videolara başlamak istiyorum canım ben.
Zorlaya zorlaya yaparım aslında ama kilo veriyim biraz, sonra sıkılaşmak istiyorum

Bade öncelikle azminden dolayi tebrik ederim

Bende 166 boyundayim suan 57 kiloyum.
Bi ara 52 düsmüstüm (dügün telasi vs.)
Dügünden sonra almaya basladim :)
Esimle tanismadan önce ise 63 kilo idim yani senin suan ki kilon kadar hemen hemen.
Ve dedigin gibi 65 kilo da bizim boyumuza göre fazla degil hatta normal sinirlar arasinda.
Bende 55-54 e tekrar düsmek istiyorum.
Ama malesef...
Spor filanda yok bende.
Beslenme desen :26:

ben sadece diyetle gram veremiyorum ya mutlaka hareket etmem gerekiyor

Ben de Leslie yapıyorum düzenli olarak son bir haftadır. 6 gündür yapıyordum bugün mola verdim. Yarın tekrar devam inşallah
Pilates, callanetics gibi daha sıkılaşmaya yönelik olan egzersizleri biraz daha hafifledikten sonra yapacağım canım inşallah.
Spor olmadan ben veriyorum ama sporla verdiğim kadar çok olmuyor tabiki

teşekkür ederim Allah yuvanızı daim etsin
aslında bir iki gün zorlaya ite kalkıp yürüdükten sonra alışılıyor yapmayınca huzursuz oluyor insan
65ten az olmak istemiyorum çünkü daha altında ağzım burnum yüzüme büyük gelmeye başlıyor çirkinleşiyorum
inşallah sende istediğin kiloya inersin başlamak bitirmenin yarısı de başla

hani diyetle verilince böyle bir salıyor vücut fos oluyor diyim anla. leslie bana çok iyi verdirmişti bak haftada 2 kg verdin müthiş bir şey tabi vücut fazla suyu ödemi atınca daha derli toplu olmaya başlıyor

hani diyetle verilince böyle bir salıyor vücut fos oluyor diyim anla. leslie bana çok iyi verdirmişti bak haftada 2 kg verdin müthiş bir şey tabi vücut fazla suyu ödemi atınca daha derli toplu olmaya başlıyor

Evet evet o sarkmaların falan olmaması için spor yapmak şart kesinlikle.
Sporsuz verilen kilo verilmemiş gibi oluyor sanki, kendini belli etmiyor gibime geliyor

Evet bi baslayabilsem o ilk adimi atsam... Bakalim bir aydir pek disari bile cikmamistim.. Mukabeleler basladadi en azindan ufakta olsa camiye kadar yurumus oluyorum.. InsaAllah ramazanda da daha dikkatli olurum bakalim bir ayin sonu ne olacak: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…