- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Selam kilolarimiz yakinmis :) ben henuz zayifligi hic tatmadigim icin bilemiyorum o duyguyu ama senin icin zayif olduğun gunleri hatirlamak bile muthis bie motivasyon kaynagidir. 23 yasindayim ben de. Destegim sana bu yolunda :)
Merhaba hoşgeldin :) desteğin için çok teşekkür ederim
bu sıralar özel günler yaklaştı hem ödem var hemde karnım falan şiş aslında tam kilom bu olmayabilir.
Harekette bereket var canım inan yapılmayacak bir şey değil ben uykumdan feragat edemiyorum çok seviyorum
yoksa uyumayan sabah erken kalkan biri yürüyüşle çok ciddi kilolar verebilir.
İnşallah bırakmayız ve tadarız o zayıflığı
Canım diğer videolarına da bak sana hafif geleni olacaktır mutlaka ayrıca ilkten bütün hareketleri yapmak ve aynen yapmak zorunda değislin acayip bir sıkılaşma sağlıyor
girmişken menümü yazayım
Sabah sucuklu yumurta zeytin salatalık domates 2 dl ekmek
Öğle yemedim kahvaltıyı geç yaptım
Akşam da türlü ve 2 dl ekmek
az gibi ama olsun napalım zorla da yenmiyo yaz günü
bol su içtim spora bugün gidemedimyatarken leslie yapıcam
Biraz 70e falan indikten sonra bu tarz videolara başlamak istiyorum canım ben.
Zorlaya zorlaya yaparım aslında ama kilo veriyim biraz, sonra sıkılaşmak istiyorum
ben sadece diyetle gram veremiyorum ya mutlaka hareket etmem gerekiyor
Bade öncelikle azminden dolayi tebrik ederim
Bende 166 boyundayim suan 57 kiloyum.
Bi ara 52 düsmüstüm (dügün telasi vs.)
Dügünden sonra almaya basladim :)
Esimle tanismadan önce ise 63 kilo idim yani senin suan ki kilon kadar hemen hemen.
Ve dedigin gibi 65 kilo da bizim boyumuza göre fazla degil hatta normal sinirlar arasinda.
Bende 55-54 e tekrar düsmek istiyorum.
Ama malesef...
Spor filanda yok bende.
Beslenme desen :26:
Ben de Leslie yapıyorum düzenli olarak son bir haftadır. 6 gündür yapıyordum bugün mola verdim. Yarın tekrar devam inşallah
Pilates, callanetics gibi daha sıkılaşmaya yönelik olan egzersizleri biraz daha hafifledikten sonra yapacağım canım inşallah.
Spor olmadan ben veriyorum ama sporla verdiğim kadar çok olmuyor tabiki
hani diyetle verilince böyle bir salıyor vücut fos oluyor diyim anla. leslie bana çok iyi verdirmişti bak haftada 2 kg verdin müthiş bir şey tabi vücut fazla suyu ödemi atınca daha derli toplu olmaya başlıyor
Evet evet o sarkmaların falan olmaması için spor yapmak şart kesinlikle.
Sporsuz verilen kilo verilmemiş gibi oluyor sanki, kendini belli etmiyor gibime geliyor
teşekkür ederim Allah yuvanızı daim etsin
aslında bir iki gün zorlaya ite kalkıp yürüdükten sonra alışılıyor yapmayınca huzursuz oluyor insan
65ten az olmak istemiyorum çünkü daha altında ağzım burnum yüzüme büyük gelmeye başlıyor çirkinleşiyorum
inşallah sende istediğin kiloya inersin başlamak bitirmenin yarısı de başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?