Narin Bir Gül'den Benim Neyim Eksik Olsun :)

Evet bi baslayabilsem o ilk adimi atsam... Bakalim bir aydir pek disari bile cikmamistim.. Mukabeleler basladadi en azindan ufakta olsa camiye kadar yurumus oluyorum.. InsaAllah ramazanda da daha dikkatli olurum bakalim bir ayin sonu ne olacak: )

Aaa bak ne güzel teşvik işte öğünlerinide ona göre ayarlarsın camii yolunu biraz uzatarak gidebilirsin mesela tek gidiyorsan tabi.
Bir çok seçenek mevcut önemli olan o motivasyonu beyne kazımak vazgeçmemek canım sen başla benden sana tam destek

sabah: her zamanki klasik kahvaltı
Öğle: bizimkiler yeni kahvaltı yapıyorlardı bende uğraşmadım yemeğe. azıcık omlet, salata, şekersiz çay, 2 dl ekmek
Ara yok
Akşam: türlü salata şekersiz çay

Spor yapmadım leslie yapacağım
Su çok bol olmadı bugün :/ yine de içmeye çalışacağım yatana kadar

Günaydın günlük bugün erken uyandım spora gittim
7.30 da ordaydım

-20 dk yuruyus bandı
-20 dk bisiklet
-5 dk da twister ( Bunu şiddetle öneririm simitleri eritmeye birebir)

Toplamda 45 dk spor yaptım birazdan da kahvaltımı edeceğim

Son düzenleme:

Oh maşallah :)
Sabah yapılan spor gün boyu zinde tutuyor gerçekten

-Sabah : Haşlanmış yum. + salatalık + zeytin + domates + şekersiz çay + 2 dl çavdar ekmeği
- Öğle: 6 yk nesfit tarçınlı
- Akşam: 1 tabak taze fasulye + 1 tabak mantı ekmek yemedim
Spor sabah 45 dk
Şimdide giderim belki
Su bol bol içtim

Yarın tartı günüm ama çok şişkinim özel günüm yaklaşıyor o yüzden

evet günlük akşam yürüyüşünü de yaptım az önce açıktım azıcık üzüm ve bir tane erik yedim
ramazan için plan yapmak lazım

Selam tatlım. Yaptın mı ramazana plan?

tam bugün niyetledim planı yaparım dedim ama süpriz oldu akşam üstü gitti oruç :)

Sahurda 2 dilim ekmekle kahlvatılıklardan yedim
İftarda 1 kepçe çorba, 3 kaşık kadar pilav, salata , cacık ekmek yemedim pilav var diye
Spora gidemedim karnım çok ağrıyor

Dinlen canım birkaç gün ağrıların hafifleyene kadar..

Dinlen canım birkaç gün ağrıların hafifleyene kadar..

ya maalesef çok sorunlu oluyorum ben ramazan davulu gibiyim şuan ayak bileklerime kadar şişiyorum dr herşey normal diyor neden bu kadar kötü oluyorum bilmiyorum ağrısıda cabası. belime vuruyor yoksa spora gidicektim gidemedim

birde dayanamadım bugün çikolata yedim

Sorma ben de öyleyim. Bulantılar, kusmalar, sancılar...
Bende de bir şey çıkmıyor ama dvamlı çok ağır geçiriyorum. İyi olursun canım inşallah...

Çikolatayı da takma kafana, olur arada öyle

Dün:
sahur az biraz kahvaltılıklardan atıştırdık
iftar 1 tabak mercimek çorbası 3 4 kaşık kadar makarna yoğurt ekmek yemedim
spor yok maalesef

birde dayanamadım bugün çikolata yedim

O gunlerde bende oyle oluyorum malesef hele dun deli gibi yiyesim vardi ama bir dilim ev keki meyve kuru meyveler derken atlattim gunu yemek isteyip de yiyemeyince ertesi gunler saldiriyorum ben o yuzden genelde mutlaka tadina bakiyorum bi lokma da olsa.bu arada seni takip ediyorum guzel gidiyosun bence moralini bozma :))

teşekkür ederim ben bu dönemde yemezsem sağa dola saldırıyorum çok sinirli oluyorum millet de anlıyor :) en iyisi azıcık yemek tabii abartmadan hayatımızdan tamamen çıkaramıyoruz maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…