- 22 Şubat 2017
- 329
- 434
- 103
- Konu Sahibi hayalim gercek oldu
-
Çok pardon o kısmı kaçırmışım. O zaman cevabım kocasının değişebileceğine inananlara gitsin.ben koca kişisi için sormadım anne baba için sordum
babam 50'li yaslarında sorunları basladı su an 60 oldu ve teshis kondu.. Bende bi ton psikolojik sorun olustu tabii ki bağımlı bi kisilik oldum duygu kontrolüm ve özgüvenim zedelendi, okb kaygı bozuklugu vs üstüne gidip narsist birine asık olup evlendim.. Verdiği zararlar burdan fizana yol olur..kaç yaşında hastalandı babanız çok geçmiş olsun. Benim Annem de böyle maalesef kendi dışında bu dünyada ki hiçbir durumun önemi yok babama birsey olacak diye korkuyorum. annenizin bu durumu sizde psikolojik sorun olusturdumu
çok üzüldüm inşallah bundan sonra mutlu sağlıklı bir hayatınız olur. babanıza da Rabbim şifa versin inşallahbabam 50'li yaslarında sorunları basladı su an 60 oldu ve teshis kondu.. Bende bi ton psikolojik sorun olustu tabii ki bağımlı bi kisilik oldum duygu kontrolüm ve özgüvenim zedelendi, okb kaygı bozuklugu vs üstüne gidip narsist birine asık olup evlendim.. Verdiği zararlar burdan fizana yol olur..
Sağolun insallah iyiyi isteyen yönelen her insana Allah huzur mutluluk nasip etsnçok üzüldüm inşallah bundan sonra mutlu sağlıklı bir hayatınız olur. babanıza da Rabbim şifa versin inşallah
ben koca kişisi için sormadım anne baba için sordum
Kocasını savunmasına bakılacak olursa konu sahibine bekle yakında düzelir yuvanı bozma demen yeterli canım sen niye olumsuz yorum yaptın ki ortada bişey yok çünkü !Negatif enerji dolu biri var ama ben değilim. Bizden ne istediğinizi de anlamadım. Polemiğe de girmek istemiyorum. İstediğinizi düşündüğüm cevapları vereyim. İdare edin, geçer, düzelir...
Hah benim yazacağım da tam buydu aynen öyle olmuş hem konu açmış hem kocasını korumak milleti terslemek için gard almış evdeki narsiste sesi çıkmayınca buradaki kadınlardan hıncını almaya gelmiş hoş gelmiş konu sahibesiKonuyu tam anlamiyla okumadim ama.denk geldigimde gördugum kadariyla siz narsistle mücadele etmiyor etme cabasina girmiyor aksine onu dusunerek hareket ediyorsunuz. Burada da istediklerinizi duyamadiginiz için hircinlasiyorsunuz. Bu yanınızı narsistinize de azicik göstermeniz gerek belki. Eger yanlis anlamış ve yanlis gözlemlemişsem üzgünüm simdiden ama bana gordugum kadarıyla öyle geldi.
Polemiğe girmiyorum. Size de iyi akşamlar.
Aslan burçları kırmızı çizgimdir,laf ettirmem.
Benimki aslan burcu hayatımda görüp görebildiğim en naif insan, her kavgada sürekli beni sakinleştirir sürekli ilişkimizin iyi yönlerinden falan bahseder.. Bu burçlarla alakalı bir durum değil yapıyla alakalı bence kuzum :) narsist insanlar kendilerini çok iyi kamufle ediyor bir de. Çekilmez yani, içine girmeden ne olduğunu anlayamıyorsun.
Şimdi bu yorumlarda herkes narsist nedir kimdir çok iyi bildiğini sanıyorlar, kendi üstün tecrübeleri ile partnerlerine teşhis koyuyorlar o yüzden seni anlamamaları normal, yorumları okudum fazla bile dayanmışsın bu tayfaya karşı. Oysaki benimde narsistlik ile problemim vardı ama bana destek olmuştun çünkü benim derdim sevilmemek ilgi görememekten çok çok daha farklıydı gerçek narsistik özellikleri sergilediği için hatırlıyorsundur sağlıklı düşünemiyordu, mutlu değildi, stresliydi ama her açıdan sağlıklı, mutlu, mükemmel hissediyordu. İlişkimizde ve bana olan davranışlarındada mükemmel olduğunu düşünüyordu. Çünkü niyeti her şeyi mükemmel yapabilmekti. Zararı benden çok kendineydi. Tavsiyen üzerine bir şekilde psikoloğa gitmek konusunda ikna ettim ufak bir ilerleme kaydetmesi bile aylar aldı ama şu an hem partnerim hemde aramız çok daha iyi. Buradaki insanlarada duymak istediklerini söylemek yerine yardımcı olmaya çalışıyorsun her sorun yaşadığınız partner narsist değildir şu etiketi yapıştırmayın diyerek ama anlamıyorlar
Ne yazik ki düzelmez. Aksine daha fazla sevgiye olan karşılığı daha fazla kontrol etme, ezme ve aşağılamadir.narsist kişilik bozukluğunun koşulsuz sevgi ile duzelebilecegini okudum. Doğru olabilir mi
Narsist erkek davranışlarından yaşadığınız örnekleri verir misiniz
Birçok kadın bunları günümüzde yaşıyor, duyuyorum. Önünüze bakın. O kişilerin oyuncağı oluyorsunuz. ''Belki bir gün düzelir'' umuduyla. İçinizdeki bu umudu daha yararlı şeylere kullanın. O kişi düzeldiğinde de size ne faydası olabilir? İnsan önce kendisine faydalı olmalı ki bu arkadaşlar narsist bireyleri bekleyerek kendilerini mutsuz ediyorlar.
Bu da meshur oldu sanırım. Ucan kaçan herkes narsist.
Kişilik bozukluğu olduğunu düşündüğünüz biri ile birlikte olmayın.
Sizi aşağılayan, ozguveninizi yerle bir etmeye calisan, bencil biri ile hayatinizi sürdüremezsiniz.
Ilişki inatlaşma üzerine kurulmaz.
Ruh sağlığı yerinde, normal insanlarda var.
Hayatımda yaşadığım en zorlu süreçlerden biri buydu. Çok zor içinden çıktım. Öğrendiğim epey şey oldu fakat bunları narsist kişiden bizzat öğrenmedim, onun bana yaşattıkları keşfetmemi ve hayata farklı gözler ile bakmamı sağladı.
Narsist erkek davranışlarından yaşadığınız örnekleri verir misiniz
Çok doğru söylüyorsunuz. Benim de ailesel bir durumdu bu maalesef. Aşmak zor ama imkansız değil.dışarıdan bakınca kesinlikle öyle görünüyor. ama bu şemaya takılıp kalınca (anne veya baban narsistse ve sen tedavi görüp bunun etkilerinden kurtulamamışsan), pazardan hıyar seçer gibi özellikle gidip başka narsisti seçiyorsun kendine. en iyi kendimden biliyorum. komple bakırköylük olduk ama ağlayanımız yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?