• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nası olcak bu işler

upselin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
18
0
1
ya arkadaşlar benim sevgilim çok ilginç her konuda bayanın adım atması gerekir diyo var mı böyle bişey ya elimi bile tutmadı ne yapayım ben mi tutayım öyle şey mi olur ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy bu erkeklerrr cok oldu artik ama yaa...hepimiz cekiyoruz onlarin yuzunden..oldu olucak evlenme teklifinide sen et olsun bitsin...herseyi devletten beklemiyceksin de sende..oyle sey mi olurmus...senin adim atman gereken durumda sende atarsin tabi ama bu islerde genelde is erkege duser..ne bilim noldu bunlara boyle...;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen bı tut bakalım..belkı tadı damağında kalır..acıktığında kendı alıp yer bakarsın..

ya arkadaşlar benim sevgilim çok ilginç her konuda bayanın adım atması gerekir diyo var mı böyle bişey ya elimi bile tutmadı ne yapayım ben mi tutayım öyle şey mi olur ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok ya bu erkekler çok akıllı sanıyor kendini.canım boşver o atmıyorsa sen de atma er ya da geç adım atacak :52::9:

''ben zaten yok demem, gönlünden ne koparsa ben de sana uyarım'' demeye çalışmış olabilir. bilemedim. sen atıver ya adımı ölmezsin ya :52:

Aslında çok mantıklı, görgü kurallarına göre de mesela önce bayan elini uzatması lazımmış tokalaşmak için, müdür yardımcılığı sınavında çıkmıştı bu soru...

Eee çocuk belkide senin rahatsız olacağını düşündüğü için senin kendi rızanla yanaşmanı bekliyordur... garip ama böyle gibi sanki..

Sen sevgilin sivilceli diye onu begenmezsin. O elini tutmaz, senin öpmene izin vermez. Nasil bir iliski anlamadim.

Back
X