• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl açıklama yapmalıyım ?

Bence gururunu kırmak değil bu.
Hep kadınlar mı uğraşacak güzel bir fiziğim olsun diye. Ama sevgiline de anlat bunu benim için değil kendin için yap yapacaksan, ben seni böyle sevdim bundan sonra da vücudunun nasıl olduğu önemli olmayacak diye.
Anlattım zaten ama.inanmıyor artık söylediklerinle yaptıkların uyusmuyor diyor . Beni çok beğeniyorsun ama kaslı adamlara bakiyosun ben kendimi onunla kıyaslama bile kiyaslayamam ama bi nebze de olsun kendimce bişeyler yapıp şu göbeği yok etcem diyor. Aslında fiziği de çok iyi 185 boy kilo 80 hafif ayva göbek var ama adam taktı :KK43:

Son düzenleme:
Bende futbol hastasiyim mesela. Futbolculari takip ederim :KK53: Esim birgün geldi ben futbola basliyorum dedi, ama hic sen futbolcu seviyorsun ondan basladim falan da demedi.
Yani bence sadece dikkatlerini cekmis, bi ilgi uyandirmisiz. Vicdan yapilcak bir durum degil.
Ya ne bileyim aslında, erkeklerin de karsisindaki bayanlar için böyle cabalamasi kulağa hoş geliyor :) Bana vicdan yaptıran o. Sen hiç takma kafana aşkım zayiflicam calismaya başladım spora da gitmedim benim derdim karı kız değil evde yapmaya başladım falan diyor ama bunları normal bi şekilde değil sitem kar laf sokar gibi söylüyor

Aman ya şu kaslı erkeklerden gıcık oluyorum. Hiç sevmem. Sevgilin de gitsin boşver zaten bırakır.
Bende sevmiyorum aslında hele böyle kas yığını gıbı olanlar kasılmaktan bu hal oluyor iyy falan derdim yolda görünce bile. Ama mevzu nick olunca durumlar karıştı . Benimki de gitmekten vazgeçmiş aklın kalmasın amacım başka kızlarla ayni ortami paylaşmak değil evde yapcam diyor

Ya sagligindan vazgeciyorsun, sevgilinden degil. Bu nasil sagliksiz bir iliski. Adam hem özgüvensiz, hem sana baski uyguluyor. Özgüveni icin acilen psikologa gitmesi lazim sevgilin.
Bu yüzden psikoloğa git desem heralde o zaman psikolokluk olur :110:

RAHAT RAHAT SPOR SALONLARINDA FİNG ATMAK İÇİN TRİP ATMIŞ SİZE ..HEM KURNAZCA HEM ÇOCUKÇA..
Dün gece konustuk gitmemiş spor salonuna aksaminda ben biraz psikolojik baski uygulamistim ona telefondan beri. Spor salonuna gitmek için kendine yol yapıyorsun diye gece de gitmedim benim derdim karı kız değil evde yapıyorum Bu akşam başladım 6 ay sonra görürsün diyor

ah o instagram allah onu bildiği gibi yapsın :KK53: yanlışlıkla kalp göndermişliğim var dmden :KK71: bırak gitsin spora bunumu dert ediyorsun kız sende :confused::KK69:çocuga baktım aman tanrım didim insan yemiş vicdansızın oğlu sabah sabah gözüm gönlüm açıldı :KK76:

ah o instagram allah onu bildiği gibi yapsın :KK53: yanlışlıkla kalp göndermişliğim var dmden :KK71: bırak gitsin spora bunumu dert ediyorsun kız sende :confused::KK69:çocuga baktım aman tanrım didim insan yemiş vicdansızın oğlu sabah sabah gözüm gönlüm açıldı :KK76:
Aynen ya ben takip etmedigim insanların bile fotografini beğeniyorum bazen yanlışlıkla hemen geri alıyorum sonra parmağın değdi mi bitti işte :110: Ahh nick ah

Aynen ya ben takip etmedigim insanların bile fotografini beğeniyorum bazen yanlışlıkla hemen geri alıyorum sonra parmağın değdi mi bitti işte :110: Ahh nick ah
evet canım hemen like bi uyarıda vermiyor bakl sen bunu beğencen mi eminmisin diye hemen kalp :KK53: aynen nick ah taş gibi adam :KK33::KK33:

Ayni seyi, sevgilinin yaptigini dusun. Tas gibi bir modele 10 sn baksan saatlerce gozlerini alamiyosun tarzi bi yaziyi, kadinin kendisini cok begendigini hayallerini susledigini falan gorsen.. Cok uzulurdun gururun incinirdi degil mi?
Suan sen de pisman olmussun zaten. Konusmalarini dinlemiyosa ona bi yazi yaz. İcinden gecenleri yaz yani. Biraz da pohpohla. Yazik uzulmus cokca.
İnsallah duzeltebilirsin..

Ya sonuçta onlar dünyaya mal olmuş insanlar. Onun fotoğrafını beğenmekle onu istemiş olmuyorsunuz. Erkek arkadaşınız kıskançlık yapmış. Bırakın öyle olmak istiyorsa olsun daha güzel :KK6: sanki sizde de öyle olursa vücut yaparsa başka kızlar bakar diye bir kıskançlık var öyle hissettim.

Back
X