• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl açıklama yapmalıyım ?

İlk defa böyle bi yorumla karşılaştım bu konuda teşekkür ederim. İnşallah amin :KK68:

Niye tatlı olmasın. Her şeyi çok büyütmeyin. hemen özgüvensiz falan denmiş . Ben o açıdan bakmadım. Sevgilin demek ki seni seviyor değer veriyor ki senin kaslı fln beğendiğini düşünmüş baktığın fotoğraflardan ve spora başlamayı düşünmüş. Hem ne var kıskanmışsa. Ayrıca kıskançlığını da güzel belli etmiş. Kavga çıkarmamış ki.
Hem böyle küçük atışma tartışmalar ilişkinin tuzu biberidir takma kafana.

Ayni seyi, sevgilinin yaptigini dusun. Tas gibi bir modele 10 sn baksan saatlerce gozlerini alamiyosun tarzi bi yaziyi, kadinin kendisini cok begendigini hayallerini susledigini falan gorsen.. Cok uzulurdun gururun incinirdi degil mi?
Suan sen de pisman olmussun zaten. Konusmalarini dinlemiyosa ona bi yazi yaz. İcinden gecenleri yaz yani. Biraz da pohpohla. Yazik uzulmus cokca.
İnsallah duzeltebilirsin..
Ben zaten anlayabiliyorum onun neler hissettiğini çok da üzülüyorum ne dersem diyim tersliyo söylediklerime inanmıyo spor salonuna da yazılmış bi yazılcam diyo bi evde yapcam diyo en sonunda yazılmış senin için yapıyorum diyo. Dün akşam konuşurken dedim ki Şakayla karışık aşkım sen spora gidince daha yakışıklı olunca ben napicam yanında tombik tombik zaten senin yanında kilolu kalıyorum dedim biraz pohpohlamak için demiştim şimdi de ona takılmış bak kendin de beni begenmedigini itiraf ettin demek spora gidince daha yakışıklı olcam . Merak Etme o istediğin yakışıklı olcam 10 saniye baksan 10 dakika daha bakarsın diyor yine sinir ediyo beni

Ya sonuçta onlar dünyaya mal olmuş insanlar. Onun fotoğrafını beğenmekle onu istemiş olmuyorsunuz. Erkek arkadaşınız kıskançlık yapmış. Bırakın öyle olmak istiyorsa olsun daha güzel :KK6: sanki sizde de öyle olursa vücut yaparsa başka kızlar bakar diye bir kıskançlık var öyle hissettim.
Hisleriniz de haklısınız :oops:Var biraz bişeyler

bi daha baktım :KK53: dedim analar ne yiğitler doğurmuş :KK53: bırak gitsin bi iki gün gide bıkar spor salonları cazip bir yer değil ben 2 gün gidiyom 3. gün yok 4.5 saymıyorum bile hevesini alsın boşver :KK69::KK69:

Ben zaten anlayabiliyorum onun neler hissettiğini çok da üzülüyorum ne dersem diyim tersliyo söylediklerime inanmıyo spor salonuna da yazılmış bi yazılcam diyo bi evde yapcam diyo en sonunda yazılmış senin için yapıyorum diyo. Dün akşam konuşurken dedim ki Şakayla karışık aşkım sen spora gidince daha yakışıklı olunca ben napicam yanında tombik tombik zaten senin yanında kilolu kalıyorum dedim biraz pohpohlamak için demiştim şimdi de ona takılmış bak kendin de beni begenmedigini itiraf ettin demek spora gidince daha yakışıklı olcam . Merak Etme o istediğin yakışıklı olcam 10 saniye baksan 10 dakika daha bakarsın diyor yine sinir ediyo beni
Anladim.. Epey takmis kafaya belli ki... Birak gitsin o halde spor salonuna.
Ona son olarak bu konuyla ilgili "tamam spora da git ama kendin icin sagligin icin git benim icin degil, ben bunu bu sekilde kabul ediyorum cunku seni oldugun gibi seviyorum sen her ne kadar anlamasan da" diyebilirsin.

Erkek ark niz once alinmis ama sonra siz mahcup olup ustune dusunce hosuna gitmis ve bu durumu surduruyor bence.Siz de kabullenin ve heveslenin baklavalar geliyor diye.Surekli laf sokmayi kesecektir diye dusunuyorum.O kisiyi de takipten cikin.Cunku erkek ark niz,o kisinin ozellikle bir fotosuna saatlerce baktiginizi saniyor.Boyle birsey olmayacaginiz biz bayanlar biliyoruz da o anlamiyor demek ki napcan unfollow mecbur

Back
X