Nasıl alınır

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.971
5.156
398
Kızlar bankanın sattığı ucuz evler vardır ya hani bankadan alınan acaba nasıl alınıyor netten baktım pek bilgi bulamadım belki aranızda alan bilen veya bankacı olan vardır diye düşündüm.. Bankaya gidip elinizde ev varmı diye sorulmalı acaba?

İcralık evler demek istiyorsun değil mi? Bilgim yok ama ben de bilgilenmek isterim takipteyim.

İcra dairesi gazeteye ilan veriyor şu tarihte şu ev ihalesi olacaktır diye.. açık arttırma ile satılıyor..

Kızlar bankanın sattığı ucuz evler vardır ya hani bankadan alınan acaba nasıl alınıyor netten baktım pek bilgi bulamadım belki aranızda alan bilen veya bankacı olan vardır diye düşündüm.. Bankaya gidip elinizde ev varmı diye sorulmalı acaba?
Bankaya gidip bireysel musteri temsilcilerine danisiyorsun onlar sana gosteriolar bankadan satin aliyorsun canim

icra siteleri var onlara bakabilirsin icra evler yazdığında çıkar.

Icradan ev almak icin vicdansiz olmak lazim
Bi taraf aglarken o mal kimseye yaramaz ..:110:
Her gecen gun sasiriyorum buradaki konulara:110:

Bankalar hacizlik evleri .açık attırma yoluyla satışa çıkarır ,bunu yaparken de kendi sitesinde ilan açar ,
6 ayda bir felan olur bu ,bunun dışında banka kendi avukatını da açık arttırmaya yollar çünkü ucuza satılıp zarar gözüksün istemez ,bankadan hacizlik ucuz ev olmaz ,
siz diğer hacizli evlere bakın ,hacizli mal satışı ile ilgili siteler var

Icradan ev almak icin vicdansiz olmak lazim
Bi taraf aglarken o mal kimseye yaramaz ..:110:
Her gecen gun sasiriyorum buradaki konulara:110:

Şaşıracak ne var? Dinen caiz olan birşey bu.. Günah degil suç degil.. Aynı evi 15-20-30 bin karla alıyorsun belki daha fazla. Bizim gibi memur maaşı ile geçinen bir aile için o para cok önemli. Artı sistem böyle bu sistemi kuranın vicdanına lad edebilirsin. Senin paran çok sa git sahibinden al canım

İşin içinde olan birini bildiğim için yazıyorum. Evet ilan veriliyor ama o ilanlar göstermelik piyasa belli adamların elinde dönüyor. Eğer çevreniz yoksa sana bana kaptırmıyorlar iyi şeyleri....

Yani ben böyle açık artırma falan icralık vs anlamam arkadasım ın annesi aldı onların binada ymış banka dan indirim i takip edip hemen almışlar.. Onlara sordum bizim binada oldugu icin dedi bilemiyorum artık

Şaşıracak ne var? Dinen caiz olan birşey bu.. Günah degil suç degil.. Aynı evi 15-20-30 bin karla alıyorsun belki daha fazla. Bizim gibi memur maaşı ile geçinen bir aile için o para cok önemli. Artı sistem böyle bu sistemi kuranın vicdanına lad edebilirsin. Senin paran çok sa git sahibinden al canım

Benim param tam olursa sahibinden alirim tabi
Birinin zor durumundan nemalanmam
Ondan fayda beklemem
Bir ev neden icralik olur
Cunku ev sahibi borcunu odeyemez
Peki neden odeyemez
Zor durumda oldugundan
Dinde ne diyor gidin biri zor durumdayken
O halinden faydalanin tepesine cokun mu diyor ..
Basbaya sizde biliyorsunuz benim soylediklerimi
Allah sasirtmasin
Oyle malim olacagina omur boyu kirada otururum
Kimsenin colugunun cocugunu gozyaslarinin oldugu mala da elimi surmem
Iyi forumlar ;)

Ben de evlerin enerjisi olduğuna inananlardanım. İçinde gözyaşı, mutsuzluk birikmiş evi bile bile asla satın almam. Daha önce ev ararken iflas etmiş bir ailenin evini önermişlerdi. Eve bakmayı bırak önünden bile geçmem. Hassasiyeti olmayanlar için sorun yok tabi. Benim gibiler için ev dört duvardan ibaret değildir.

Icra ihalelerinde satilan evleri diyorsunuz sanirim.
O is biraz zor bu isin kompetani olmus kisiler var yani bunu meslek haline getirmisler icradan al sonra uzerien kar koy sat gibi

"Ahlı mal alinmaz" düşüncesi olanlar var.. borcu karşılığı satılıyor borcun bi bedeli bu diyen de..
tek ev alma şansını kullanmaya calisan da.. ticarete döküp al sat yapanlar da var.. herkesin görüşü kendini bağlar..
madem niyetiniz var İyi araştırın derim Hisseli rehin şu bu zor işler..

Ben de evlerin enerjisi olduğuna inananlardanım. İçinde gözyaşı, mutsuzluk birikmiş evi bile bile asla satın almam. Daha önce ev ararken iflas etmiş bir ailenin evini önermişlerdi. Eve bakmayı bırak önünden bile geçmem. Hassasiyeti olmayanlar için sorun yok tabi. Benim gibiler için ev dört duvardan ibaret değildir.
Gerçekten evlerin hatta eşyaların enerjisi oluyor sanırım. Ben de hassasım bu konuda, icralık eşya bile canımı acıtıyor. Sanırım bunda babamın ticari işlerinden dolayı ben küçükken evimize el konulup hayatımızın yönünün tamamen değişmesi ve annemin gözyaşları da etkili.

Evet borç karşılığı ama değerinin çok altında el konuluyor.

Back
X