- 5 Ağustos 2014
- 599
- 571
- 303
- Konu Sahibi Perihosseini
-
Yok sonraki mesajınızda eğlenceyi de gördüğüm için sorunlu gelmedi bana. Kişisel olduğu doğru ben aile ilişkilerimi eşimle paylaşırım bana destek olur. Bazı konularda doğru tek değil.Herkesin evliliği farklı sonuçta karakteri de beklentisi de farklı.
Benim annemle arkadaşımla ne konuştuğumu soramaz, mesajlarımı okuyamaz bu sadece benim değil başkalarının da mahremiyetine girer çok meraklı erkekten hoşlanmam. Cok merak irade zayifligidir.
Benden habersiz Benim hesabimdan kuruş para çekemez.
Cüzdan ooo benim cüzdanimi alıp içine bakacak sebep ? Bi erkek dışarda avlanamiyorsa evdekini avlamaya da kalkamaz.
Telefon , boşanmaların yüksek yüzdesinin nedenidir bunu detaylandirmaya bile gerek yok.
Ben böyle olmasını istiyorum bana bu şekilde saygı duyabiliyorsa zaten olay tamamdır bana göre.
Siz bence fazla ciddiye alarak yaşıyorsunuz evlilik değil şirket yönetimi mübarek.Bu konuda eşimi anlatmazsam çatlarım.
Evliliğimizin beyni benim öncelikle bunu belirteyim.
Dürüstlük güven şefkat bu üç duyguyu damardan veriyorum .temel nokta bu.
Hitabet , mantık, ve zeka çerçevesinde konuşmak bunun peşinden geliyor .
Karşı taraf eş dahi olsa bence mesafe önemli eşle nasıl mesafe konulur hiç olur mu diyebilirsiniz ama olur. Telefon cüzdan başkaları ile olan konuşmalar gizlilik ilkesi yani asla ihlal edilmemeli bir şifre dahi yanında tuşlanmamali bu benim görüşüm.
Ortak yapılan şeyler yemek yemek çocuk yapmak(bakmak) cinsellik alışveriş ve masraflar aynı evde barinmak fiziksel anlamda içinde bulunduğumuz her durum karşılıklı sorumluluk gerektirir mesela yediği tabağı mutfağa götürmek en azından bu yani , çocuğun oyuncağına basıp geçmemek kaldırıp yerine koymak bunlara uyanmıyorsa uyandirilmali .
Maddi konularda fikir birliğine varılmayan hicbir şeye en ufak yatırım yapmamak .
Manevi konularda her zaman birbirine önceden haber vermek danışmak gerekir kimse kafasına göre hareket etmemeli.
Gerisi zaten kolay kendiliğinden geliyor bi öğün yemek yapmadın bile diyemez çünkü bilirki vardır mantıklı bir nedeni kalkıp kendisi yapabilmeli veya dışardan halledebilmeli.
Aklıma hızlıca bunlar geldi evlilik basit bir şey değil plansız yaşarsınız ama evlilik plansız yürümez. Yoksa çok yorucu pis bir hal alır.
Fikirlerine güvenirim tabiki güçsüz yetersiz olduğumuz zamanlarda birbirimizin yanındayız fikir sorulur akıl alınır. Sonuç itibariyle her dert de sahibinindir çokta gündemde tutup karşı tarafı da yıpratmamak gerekir. Disardan seyleri cok eve sokmamakta fayda var .Evlilik bu bi oMur de surer bi gun de hayatta B plani her zaman olmaliYok sonraki mesajınızda eğlenceyi de gördüğüm için sorunlu gelmedi bana. Kişisel olduğu doğru ben aile ilişkilerimi eşimle paylaşırım bana destek olur. Bazı konularda doğru tek değil.
Evlenmeden önce konuşmak önemli bence. Tüm gün evde olacağım ama benim de gücümün yetmediği şeyler olur, hasta olurum, yorgun olurum. Sen de bir şeyler yapmalısın diye. Kadın çalışmayınca erkek işten geliyor, yemek yiyor, keyfine bakıyor genelde. Hafta sonu birlikte yapacağımız işleri birlikte planlarsınız.Az önce bir konuda gördüm . Evli bir çift, kadın kocası için herşeyi yapıyor. Adam evde hiçbir şey yapmıyor. Bir yorum gelmiş nasıl alistirirsan öyle gider diye. Ben de sormak istiyorum nasıl alistirmaliyiz. Neler erkeklerin neler kadınların görevi olmalı?
Mesela ben çalışmıyorum iş arıyorum ev kadınıyım şuan için yani. Sosyal çevremde yok bu şehirde tanıdığım kimse yok hem zaten coronadan dolayı da hic evden çıkmıyorum. Evdeki iş bölümü nasıl olmalı.? Ben kendimden çok sizlerin hayatından örnekler merak ediyorum ki karşılaştırma yapabileyim. Bizim evde annem çalışan kadındı. O yüzden kendi evliliğimle aileminkini pek kiyaslayamiyorum çok farklı.
Eskiden erkekler disarda hayvan avlanir kadinlar pişirirmiş ya haniTabi ki arkadaş, anne ile özel konusmalar okunmaz, sorulmaz ama telefonumu kullanabilir, kullanir.
Para çekerken de birbirimize cekeyim mi diye sormayiz lazim ki cekiyoruz sonradan soylenir zaten.
Eşim cuzdan karistirmaz lazimsa birsey
isterr ama ben cuzdandan ya da cantadan al derim, karistira da bilir aldigini sonradan soylesin yeter hani var sanmayayim diye onun disinda sorun etmem.
Avlamak ne demek onu da anlamadim.Cuzdana bakinca neyi avlamaya kalkiyor onu da anlamadim ha.
Baya zıt oldugundan merak etmiştim bir getirisi goturusu var mi diye de...
Bu konuda eşimi anlatmazsam çatlarım.
Evliliğimizin beyni benim öncelikle bunu belirteyim.
Dürüstlük güven şefkat bu üç duyguyu damardan veriyorum .temel nokta bu.
Eskiden erkekler disarda hayvan avlanir kadinlar pişirirmiş ya hani
Getirisi götürüsü şudur budur diye sıralayamam çok uzar yazı herkesin evliliği düşüncesi karakteri farklı çünkü. Benim de tarzim böyle napim onunda kendine göre kriterleri var o da mesela şansa cüzdan telefon karıştırılmasından hiç hazetmez çünkü ben bana ait olan bir şeyin bana sorulmasını isterim kurcalanmasini değil eşim diye aynı yatağa giriyorum diye her şeyi açık açık paylaşmak zorunda degilimki onun da böyle bir şeye hakkı yok benim de. saygi bunu gerektirir
Siz hesabınızdan para lazımki çekiyor diyosunuz ben de hayır efendim çekemez diyorum bu kişisel bi görüş genel bir görüş değil.
Siz bence fazla ciddiye alarak yaşıyorsunuz evlilik değil şirket yönetimi mübarek.
Bir yorumunuzu daha garipsiyerek okudum. Hiç şaşmıyor
Bütün adamlardan bana ne kuzum bu benim kendi evliliğim ve kişisel. Niye ustunuze aliniyorsunuzŞırıngayla mı serumla mı enjekte ediyorsun adama bu 3 duyguyu acaba?
Hani söyle de herkes günlük kaç doz uygulayacaksa uygulasın bütün adamlar dürüst, şefkatli oluversin
Bütün adamlardan bana ne kuzum bu benim kendi evliliğim ve kişisel. Niye ustunuze aliniyorsunuz
Sorun olan şeyler de oluyor ya yemek alışkanlığımız inanılmaz zıt mesela ne o benim görüşümü kabul eder ne ben onunkini sanırım bir ömür de kabul goremicezDogru, hep derim iki kişi de sorun etmiyorsa herşey kabul edilebilirdir.
Birbirinize benzemiyor olsaniz zaten mumkun degil katlanamazdiniz illa sorun cikardi.
Herkesin evliliği farklıdır kim ne yaşıyorsa onu anlatıyor burada kendi doğrularımı başkasına monte edecek veya başkalarının baskısıyla alayıyla gaza gelip burda akil hocalığına girecek kadar yasim kucuk degil. bu kadar ciddiye almayın. Başkalarının yazdıklarıyla değil su an yaşantısıyla alay ediyorsunuz bu bi kusur bence ama evliligimde damardan dürüstlük şefkat ve güven vermem bence bi kusur değil belki de dediginiz gibi bazı insanların faydalanması bile lazimNiye ayol paylaş herkes faydalansın damardan verdiklerini...
Adama dürüstlüğü damardan vermek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?