Nasıl arkadaş edinebilirim deneyimli olanlar yazabilir mi :(

banulk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
56
1
1
30
Arkadaşlar ben evlenip başka şehre geldim. Burada eşimin akrabaları var. Görüşüyorum ara ara onlarla. Benim de bir tane akrabam var. Onun da evi uzak en azından haftada bir görüşmeye çalışıyoruz. Ama kendime ait bir ortam istiyorum ne eşimin ailesiyle ortak olsun ne benim akrabamla. Çünkü herkes bir yere kadar yanımda haklı olarak bazen kendimi çok yalnız hissediyorum. Belediyenin kurslarına yazılacaktım evime çok yakın ancak çoktan başlamış bir daha başa dönme için birkaç ay bekliycem. Nasıl arkadaş edilebilirim? Yavaş yavaş araba öğreniyorum ama düşünüyorum ki öğrensem arabayı alsam tek başıma mı gezicem memleketimde arkadaşlarım vardı ama şu an onlardan uzaktayım. Lütfen benim gibi başka şehre gidenler fikir verebilir mi

Kurslar tekrar açılana kadar başka eğitimleri faaliyetleri araştırsanız olmadı bilgisayarınızla arabaya atlar turlarsınız malum zor kurtardık

workshop, spor ama grup pilates gibi toplu yapılan faaliyetler, yoga da olabilir. trekking seviyorsanız. kitap okuma külüpleri oluyor şehirlerde vs.
ayrıca arabayla tek başına mı gezcem dediniz ya neden olmasın ben geziyorum. geçen güneşin batışını izlemeye gittim. balık ekmeğimi yedim dondurmamı yedim hava çok güzeldi güneş batınca serinledi yürüdüm. hafta sonu yine aldım sandalyemi gittim yeni bir yer keşfettim kitabımı okudum kahvemi içtim. ohh mis illa birine gerek yok yani.

Yaaa bende aynı durumdayım, tam az önce aynı dertten konu açmışken şimdi sizin yazınızı gördüm. Ben kursa gittim fakat herkesin zaten belli çevresi olduğundan ya da benden kaynaklı bilmiyorum bir türlü kaynaşamadım, alışamadım

Bende öyle istanbula geleli bir seneden fazla oldu ama zamanla yalnızlığa ve eve alışılıyor şimdi de hiç dışarı çıkmak istemiyorum…

Kurslar tekrar açılana kadar başka eğitimleri faaliyetleri araştırsanız olmadı bilgisayarınızla arabaya atlar turlarsınız malum zor kurtardık
bilgidayarı kurtarmak için herhangi bir çabam ya da isteğim olmadı ama güldürdünüz şu an araştırıyorum bakalım

Workshop araştırıyorum şu an. Ve evet yalnız vakit geçirmek güzeldir evet ama bu benim binde bir yapacağim bir şey ben dışarıda birileriyle olmayı daha çok seviyorum

Ben de diyorum belki kursta işe yaramaz arkadaş edinemem ama değişiklik olur en azından. Beni anlayan birilerini görmek güzel keşke aynı şehirde olup tanışsaydık

Bende öyle istanbula geleli bir seneden fazla oldu ama zamanla yalnızlığa ve eve alışılıyor şimdi de hiç dışarı çıkmak istemiyorum…
Ya elbet tek başıma da vakit geçiriyorum ama bakıyorum havalar güzel insanlar dışarıda ama benim dışarıda çıkacak kimsem yok üzülüyorum. Ama sizde istanbul gibi capcanlı bir şehirde yaşiyorsunuz orada olsam daha çok çıkmak isterim herhalde

Ben de diyorum belki kursta işe yaramaz arkadaş edinemem ama değişiklik olur en azından. Beni anlayan birilerini görmek güzel keşke aynı şehirde olup tanışsaydık
Bikaç ay önce bi eğitime katıldım şu an 15-20 kişilik samimi bir arkadaş grubumuz oluştu düzenli dışarı da çıkıyoruz bu bitince bir üstü eğitime de hep birlikte devam etmeyi düşünüyoruz çok eğlendiğimiz için

Bu arada sıfırdan başladım ben de herşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…