nasıl atlatabilirim bu ayrılığı yaptığı ne?

herseyeyeniden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
29
6
1
30
4 yıllık sevgilimle 1 aydır sevgilimle aramız iyi değildi.ikimiz farklı üniversitelerde okuyoruz farklı ildeyiz. bu sene eve çıktı bi değişti.bana vakit ayırmamaya başladı. arıyorum oyun oynuyoruz diye kapatıyor,arıyorum arkadaşlarım var ayıp olur diye kapatıyor. benim de canıma tak etmişti artık zaten farklı illerdeyiz telefonda bile görüşemiyoduk.söylendim buna dikkat et artık vakit ayır bana biraz diye tamam ilgilencem dedi.ki bu arkadaşlarıyla zaten okulda beraber okuldan sonra da evde beraber gece beraber kalıyolar.1 hafta sonra falan yanıma geldi.her şey iyiydi güzeldi mutluyduk.sonra döndü bu aynı şeyler gene olmaya devam etti. bende dedim madem sen arkadaşlarınla mutlusun ayrılalım o zaman dedim ne anlamı var böyle seninle günde 1 saat bile konuşamıyorum ya bana 1 saatini ayır günde başka bişey istemiyorum tamam arkadaşların gene gelsin ama bana da vakit ayır dedim.bana günaydın iyi geceler mesajı yetiyo dedi. benim prensiplerim böyle,fiziksel olarak yanımda olan insanlarla daha mutluyum dedi bana. ben şok oldum orda ayrıldık. sonra bi ara yazdım 1 hafta sonra falan resimlerimi nasıl alıcam diye ailemin resimleri falan vardı onun bilgisayarında.arkadaşla yollarım dedi.ben de içimde kalmasın diye dedim ki, son bi kez geliyim yüz yüze konuşalım mı dedim,4 yıl sonuçta hersey daha farklı olabilir dedim.benim hislerim sana karşı bitti artık sevgili olarak göremiyorum seni dedi.tamamen bitti dedi.çok şaşırdım nasıl ya dedim. geri dönüşü olmayan şeyler yaptım dedi.ısrar ettim söylemedi daha da ısrar ettim ve baskasından hoşlandığını söyledi. bu senle beraberken olan bişey değil ayrıldıktan sonra olan bişey dedi. tamam kim dedim üzülürsün söyleyemem dedi söyle de bari nefret ediyim senden söyle bi daha rahatsız etmicem kapatıcam dedim.arkadaşlarıma yansıtmazsan söylerim dedi tamam dedim. kızı söyledi ve hep evlerine gelip kalan kız. o bahsettiğim şok oldum. en kötüsü de bunun ev arkadaşı bu kıza yazıyodu. bu kız başkasından hoşlandığını ona anlatıyodu.ve bu artık eski sevgilim olan insan gidip kıza itiraf etmiş.kız şaşırmıs.çıkıyo musunz dedim.şuan değil ama haftaya başlayabilirz dedi.tamam mutluluklar size dedim o da sen de inşallah mutlu olursun dedi ve telefonu kapattı. başımdan kaynar sular döküldü o 4 yıllık sevgilim olan insan hayaller kurduğumuz insan gidip 1 haftada başkasından hoşlandığını söyledi tabi öncesi var mı yok mu bilmiyorum ama böyle işte.beni tamamen sildi. garip duygular içindeyim böyle nefret şaşkınlık üzüntü.. sanki bundan sonra hiç sevgilim olmucakmış ve kimseye o gözle bakamıcakmışım gibi hissediyorum.napıcağımı bilmiyorum güçlü olmaya çalışıyorum.vaktimi arkadaşlarımla geçiriyorum.ama eve gelince yine aklıma geliyor ve aklım almıyor.heryerden sildim sadece facete ekli ve kızın facebook hesabı olmasına rağmen yine aynı kızın yeni açılan hesabıyla arkadaş olmuş profil resmini falan beğenmiş. bakmak da istemiyorum ama kendimi tutamıyorum. napıcam ben?

Allah aşkına şu konularına bı paragraf yapın ya şaşı oldum.
Konuna gelırsem. Yat kalk dua et kurtulmussun bu heriften.
İlk baslar evet canın cook yancak ama ınan bır sure sonra neden bu s*laklıkları yaptım dıceksın.

Adam değilmiş de geç. Ne yapabilirsin ki. Artık kızı kim kaparsa

aklım yerinde değil ki nasıl yazdığımı bilmiyorum.pişman olmasını istiyorum ama tabi o zaman atlatmış olmak ve ona çok gç demek istiyorum. başka bi kızla mutlu olacak düşüncesi çok kötü geliyor şuan.

artık yazamam ona kendimi düşürmek istemiyorum bi daha rahatsız etmicem dedim ve çıktım hayatımdan ama nasıl ya aklım almıyor 1 hafta önce çok iyiyken beni sevdiğini söylerken bi anda..

Vay gondoboz..

Zaten senınleyken gozu ona dıkmış ki..seninle telde konuşmak bıle fazla gelmiş ona..

Bırak arkadaşlarıyla bır olup bu bayram, kıza girsinler ortaklaşa..

ne de çok güvenirdim ya senden başkasını sevmem demeler biz evlencez demeler hep o derdi bunları bana ya .kızla kankalı konuşmalar hoşlanmaya gitmiş

Adam değilmiş de geç. Ne yapabilirsin ki. Artık kızı kim kaparsa

kendimi kötü hissediyorum geçer mi bu acı

Bu saatten snra sil onu bşver pişman etmeyı falan.
4 senenı boşa harcamışsın zaten artık 4 dk nı bile harcama onu düşünmek ıcın.
Şunuda söylim sana, kesın o senınle beraberken o kıza göz koymuş...

Adama yazma zaten bir daha muhattap olma.Kendin içindekileri dök anlamında söyledim.Ağlamak istiyorsan ağla yani tutma kendini.Sonra da kaldığın yerden hayata devam edeceksin yapacak bir şey yok.
Bu arada at gibi giden it gibi döner diye nacizane bir sözümüzü paylaşmak istiyorum

bence bu bir haftalık olay değil. daha önceden başlamış bir şey. sinyal vermiş zaten. böyle bir adamdan kurtulduğuna sevin arkadaşım. şu an eminim çok karmakarışık duygular hissediyorsun. ama bu da geçer. neler geçmiyor ki. ayrıca facebooktan da engelleyip onu takip etmeyi bırakmalısın

yaptıklarına çok pişman olmasını istiyorum bana yaşattığı acı yüzünden. çok garip ağlayamıyorum da. onları mutlu görmek istemiyorum.

inşallah geçer çok garip hissediyorum 4 yıldır hergün konuştuğum insan sevgilim bi başkasını seviyor şimdi hem de kısa sürede çok garip çok.

Senin asktan gozun bisey gormedi belki de.Ayrica uzak okullardaysaniz zaten o iliskinin hayirli olmasi icin bi mucize gerek.Universite ortamlarnda genelde rastlanan bir durum.Guclu olup zaten cok bile surdu dersin senle iletisime gecerse eger.Kendine guven cnku herkesin basindan gecmistir boyle iliskiler.

Sen ilerde daha iyilerine layiksin anlamina gelir bu.

evet ben ona aşkımdan etrafımdaki erkekleri görmüyodum ki bi o vardı benim için gözüm kimseyi görmedi. ama sanki bundan sonra kimse olmucakmış gibi hayatımda hissediyorum ya da olsa da geçici bitecekmiş gibi. düzgün biri olmayacakmış gibi..

Benim arkadasimi 6 yillik sevgilisi aldatti ve her yalanini ben yakaliyordum cocugun o goremiyordu.Fakat simdi baska birini seviyor ve evlenecekler.Senin kismetinde o cocuk yok ve sanslilardansin Onlar zaten orda laylaylom takilirlar bosver sen

Sana tavsiyem biraz mantikli ol ve sen artik daha da olgunlastin.Erkeklere asktan öldgnü belli etmeyeceksin.Acik sozlu olcaksin pat pat soyleyeceksin.guclu kadin profili her zaman bir adim ondedir.Sen bu durumu atlatirsin soyliyim

inşallah çok teşekkür ederim keşke hemen atlatsam hemen silsem aklıma gelmese

Simdi zaten unutamazsin cnku ortada haksizlik var ama o kisi zaten evlenince de baskasina giderdi.Su zamana kadar ogrendigim en guzel sey erkeklere boyun egmeyip guclu olmak ve inan uzulmezsin pesinden kosarlar emin ol.Hayirli insanlar cikarsin Allah dogru kisilerin karsisina.

inşallah doğru kişi çıkar karşıma bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…