- 19 Aralık 2015
- 29
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi herseyeyeniden
-
Bu hanzoyu sewip deger verdiysen.. hak eden insanlarida sevip hak ettigin degeri gorebilirsin.. kim ne yasattiysa yaşamadan ölmezmis.. bekle oda aynilarini yasiyacak
Öldürmeyen acı güçlendirirmiş. Zamanla unutacaksınız. Ve eminim size dönmeye çalısacak. Acıdan ölseniz bile sakın aramayın, faceden silin, iletişim yollarını kapayın. Erkekler gururlu kadınlardan asla vazgeçmezler.
Iste bu yuzden baglanmamak senelerını harcamamak lazım da ıste, bızler onlar gıbı degılız. Merak etme ıkı gun sonra o sumukluden de bskası ıcın ayrılır yeter kı daha ıyı kuku bulsun. Unıversıte hayatını zehır etme sosyalles. Kulupkere katıl. Yasın kucuk kolay atlatacagını dusunuyorum. Ya benım gıbı ssek kadar halınle yasasaydın bunları?
Ya ben böyle bir pisliği cezasız bırakmazdım. :)
Klasik aldatma hikayesi.Benim de başıma geldi Çok zor hisler.Şuanki kadar kalmayacak hislerin.
Vay vitaminsiz.
4 sene boyunca kizi umitlendir sonra bu.
Bu kadar kolaymi be.
İlk gibi değil de.Arada aklıma gelip içim cız ediyorArada facesine bakınca özellikle.Kız kardeşi bile hala ekli facemde.Benim başka biri de olmaz artıkYaş da ilerledi.sen nasıl oldun geçti mi peki?
valla öyleymiş.
(Benim prensiplerim böyle,fiziksel olarak yanımda olan insanlarla daha mutluyum dedi bana)
Zaten burada niyetini yeterince açık belli etmemiş mi sana? Boşver üzülme falan filan diyeceğim biliyorum hicbirseye yaramiycak yapacak birsey yok tabiki oturup aşk acini da cekeceksin çünkü sen o degilsin ama inan bigün bitecek ne nefret ne başka bir duygu hiç aklına bile gelmeyecek hem zararın neresinden dönsen kardir sükret ki böyle bir adamla daha ciddi bir yola girmeden görmüşsün gerçek yüzünü salla gitsin daha kimler çıkar kimleeer sen bile sasirirsin hayatın karşına çikarttiklarina
Erkek arkadasinin aldigi ah bi sekilde cikar merak etme.
Uzulme,dayan bugunlerde gecicek iyilesiceksin.Kabuk baglamayan yara var mi?
Allahtan bulsun ikisi de rezil insallah eski erkek arkadasinin ev arkadasiyla arasi acilir da gorur gunu umarim.
İlk gibi değil de.Arada aklıma gelip içim cız ediyorArada facesine bakınca özellikle.Kız kardeşi bile hala ekli facemde.Benim başka biri de olmaz artıkYaş da ilerledi.
cok uzucu bir durum Allah sabir versin güc versin canimkeşke hemen silinse olanlar aklımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?