nasıl atlatabilirim bu ayrılığı yaptığı ne?

Bu hanzoyu sewip deger verdiysen.. hak eden insanlarida sevip hak ettigin degeri gorebilirsin.. kim ne yasattiysa yaşamadan ölmezmis.. bekle oda aynilarini yasiyacak

ya zaten daha önce de aldatılmış acısını yaşamış biri

zaten ben de büyük konuştum ve asla dedimeğer bigün dönerse asla barışmıcaksın güçlü olucaksın.ama gerçekten istiyorum dönmesini o pişmanlığı görmeyi.

atlatırım inşallah ya artık kimseye güvenemicekmişim gibi geliyoo. bilsem harcar mydım 4 yılımi ama iyiki sırf aynı yerde olalım diye ona göre gitmemişiz üniye hergün görücek olsam daha kötü olurdum

Kesinlikle unutmalisin onu daha ondan hayır gelmez sana kendi yolunu çiz Allahın sevgili kuluymussun ki ayrılmışsiniz artık onu düşünerek zaman harcama. .

Klasik aldatma hikayesi.Benim de başıma geldi Çok zor hisler.Şuanki kadar kalmayacak hislerin.

Vay vitaminsiz.
4 sene boyunca kizi umitlendir sonra bu.
Bu kadar kolaymi be.

Dua et ki, 4 seneni bu yaşlarda verdin o kişiye. 30 lu yaşlarda olsan hem daha çok dokunur hem de asla unutamazdın.
Bu arada yaşlarınız küçük. O yaştaki birinin yanında olanı tercih etmesi gayet doğal aslında. Açık açık yazamıyorum anlayıverin..

(Benim prensiplerim böyle,fiziksel olarak yanımda olan insanlarla daha mutluyum dedi bana)
Zaten burada niyetini yeterince açık belli etmemiş mi sana? Boşver üzülme falan filan diyeceğim biliyorum hicbirseye yaramiycak yapacak birsey yok tabiki oturup aşk acini da cekeceksin çünkü sen o degilsin ama inan bigün bitecek ne nefret ne başka bir duygu hiç aklına bile gelmeyecek hem zararın neresinden dönsen kardir sükret ki böyle bir adamla daha ciddi bir yola girmeden görmüşsün gerçek yüzünü salla gitsin daha kimler çıkar kimleeer sen bile sasirirsin hayatın karşına çikarttiklarina

Erkek arkadasinin aldigi ah bi sekilde cikar merak etme.
Uzulme,dayan bugunlerde gecicek iyilesiceksin.Kabuk baglamayan yara var mi?
Allahtan bulsun ikisi de rezil insallah eski erkek arkadasinin ev arkadasiyla arasi acilir da gorur gunu umarim.

inşallah biter keşke hemen bitse yapabilceğim bişey olsa hergün kalktığımda aklıma geliyor. anılar aklıma geliyor düşünmemeye çalışıyorum o sevgilim olan insanla bu insanın karakterini aynı kefeye koyamıyorum..

Erkek arkadasinin aldigi ah bi sekilde cikar merak etme.
Uzulme,dayan bugunlerde gecicek iyilesiceksin.Kabuk baglamayan yara var mi?
Allahtan bulsun ikisi de rezil insallah eski erkek arkadasinin ev arkadasiyla arasi acilir da gorur gunu umarim.

kızın da midesi nasıl kaldırıyor anlamıyorum o da başkasından hoşlanırken hem de.

İlk gibi değil de.Arada aklıma gelip içim cız ediyorArada facesine bakınca özellikle.Kız kardeşi bile hala ekli facemde.Benim başka biri de olmaz artıkYaş da ilerledi.

olur inşallah ya ümidi kesmemek lazım her zaman hayat bu işte. neler yaşıyoruz

Insallah o kiz eski sevgilini aldatir ya da tekmeyi basar da gorur gununu eski sevgilin olucak dangoz.
Kiz da nasil bi midesiz ayni evde kalan iki arkadasa birden yesil isik yakiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…